Beleef het EK voetbal en de sportzomer. Ontvang gratis een borrel pakket bij Logitech producten of een EK voetbal ⚽ bij bestellingen vanaf € 1.999,00. Bekijk onze scherpe acties!

Gratis SharePod en PresentSense bij wePresent

Gratis SharePod en PresentSense bij wePresent

Bij aankoop van iedere wePresent ontvangt u tijdelijk helemaal gratis een SharePod en PresentSense! Profiteer van deze actie. Er is beperkte voorraad dus zorg dat u snel bestelt.

Profiteer nu bij aanschaf van een wePresent

Bij aanschaf van een wePresent ontvangt u dus tijdelijk zonder meerkosten de SharePod en PresentSense. Deze actie is van toepassing op de volgende wePresent modellen:

 

wePresent SharePod

Met de SharePod verbindt u draadloos elke HDMI bron met een wePresent. De SharePod wordt vooraf eenmalig aan de wePresent gekoppeld en neemt dan via USB automatisch alle instellingen over. Elk apparaat wat nu met een HDMI kabel aan de SharePod aangesloten wordt zend het beeld draadloos door naar het presentatiescherm. U hoeft geen instellingen aan te passen en geen software te installeren.

 

wePresent PresentSense

WePresent’s PresentSense zorgt ervoor dat er sneller verbinding kan worden gemaakt met wePresent units in de buurt. Doordat de PresentSense gebruikers direct verbindt met de dichtstbijzijnde wePresent op basis van Bluetooth en automatisch met het juiste WiFi signaal verbindt, voorkomt u zoeken naar de juiste wePresent op netwerken waar veel wePresent units zijn aangesloten.

Deze actie is tijdelelijk en er is beperkte voorraad beschikbaar. Wanneer u een wePresent wilt aanschaffen, is dit het moment om deze te bestellen bij Beamerexpert.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »