Laagste prijsgarantie beamerexpert

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Veiligheid en privacy
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 

{/sidebar-left}{sidebar-right}

Laagste prijsgarantie


Terug naar Bestellen

Laagste prijs op beamers

Onze beamers komen van verschillende leveranciers. Wij houden onze prijzen scherp in de gaten, soms is het echter mogelijk dat prijzen veranderen zonder dat wij de prijswijziging hebben doorgevoerd op onze website.

Wij doen graag nog wat extra´s voor u

Is de prijs van onze beamers niet goed? Laat ons dat dan weten per e-mail [email protected] of bel ons op +31(0)23-5517909. Vraag ons gerust ook naar een vrijblijvende offerte bij grotere aantallen.

Wij leveren uitsluitend originele beamers

Wanneer de prijs van een beamer bij een concurrent "te mooi is om waar te zijn" vraag dan of er sprake is van een originele beamer, welke geschikt is voor de Nederlandse markt. Veel beamers op het internet komen uit het buitenland. Het kan zijn dat daar de beamer meer gangbaar is of een speciaal model is voor dat land. Beamerexpert verkoopt modellen voor de Nederlandse markt, dat wil zeggen dat het product bedoeld is voor Nederland en van support, klantenservice en garantie kan genieten in Nederland.

Beamerexpert begrijpt het belang en de urgentie van een goede presentatie of beeldoplossing en wij willen uitsluitend het beste voor onze klanten. Wij willen dus niet dat u support moet krijgen van een buitenlandse support afdeling of dat u uw beamer voor een lange tijd kwijt bent bij een defect. Bij ons kunt u overigens gewoon een bruikleen beamer gebruiken, zolang er iets aan de hand is met uw beamer. Wel zo handig!

Meer over Nederlandse beamers

Stuurt u ons alstublieft een e-mail

Wanneer u aanspraak wilt maken op de laagste prijs (voorwaarden laagste prijsgarantie) kunt u het een email sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:

1. Uw naam, uw e-mailadres en eventueel een telefoonnummer
2. Merk en het type van de beamer
3. Een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien. Of noem ons de prijs en de bedrijfsnaam. 

Of u vult het contactformulier hieronder in met bovengenoemde gegevens:

Claim de laagste prijs 

Tip! U kunt ons ook per live chat bereiken, klik rechtsonder deze website op het oranje chatvenster met Chat live met ons. 

Let op! Vanwege corona zijn er erg weinig producten voorradig en moeten wij elders inkopen dan normaal. Dit zorgt voor hogere inkoopprijzen en daardoor is ook de verkoopprijs vaak hoger. Wij kunnen dus niet onze duur ingekochte producten tegen prijzen van aanbieders verkopen die geen voorraad hebben. Wij proberen de producten namelijk wel voor u beschikbaar te krijgen, terwijl anderen wachten totdat producten weer binnenkomen via de normale weg. Dat is een oneerlijke strijd. Hopelijk heeft u hier begrip voor. Zeker bij producten wat geen beamers zijn.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer over bestellen:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Altijd gratis verzenden
Bedenktijd
Bestelling plaatsen
Bestelling annuleren of wijzigen
Informatie over BTW
Laagste prijsgarantie
Veilig bestellen


Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen? 
 

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

 Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
 

 

{/sidebar-right} 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x