Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Extra scherp Op = op

    Productomschrijving

    Ricoh PJ WX5461

    Van vergaderruimte tot klaslokaal tot podium, met de Ricoh PJ WX5461-projector zorgt u ervoor dat u uw werk en ideeën goed kunt overbrengen. Deze projector is eenvoudig te gebruiken te installeren, en bovendien probleemloos te integreren met uw bestaande apparatuur in ruimten dankzij compatibiliteit met Crestron en AMX.

    De projector biedt flexibele aansluitmogelijkheden via twee HDMI-poorten, waarvan één MHL ondersteunt zodat u vanaf mobi...

    Ricoh PJ WX5461

    Van vergaderruimte tot klaslokaal tot podium, met de Ricoh PJ WX5461-projector zorgt u ervoor dat u uw werk en ideeën goed kunt overbrengen. Deze projector is eenvoudig te gebruiken te installeren, en bovendien probleemloos te integreren met uw bestaande apparatuur in ruimten dankzij compatibiliteit met Crestron en AMX.

    De projector biedt flexibele aansluitmogelijkheden via twee HDMI-poorten, waarvan één MHL ondersteunt zodat u vanaf mobiele apparaten kunt projecteren. Ook draadloze projectie behoort tot de mogelijkheden (via een Wi-Fi-dongel). Deze projector beschikt daarnaast over de volgende functies waarmee u het beeld kunt aanpassen: van een groothoekzoom van 1,36 x, verticale lensverschuiving, 4-hoekscorrectie tot verticale en horizontale keystonecorrectie. Zo kunt u de projector vrijwel overal installeren en bedienen.

    De geavanceerde, kosteneffectieve PJ WX5461 bevat alle functies die u nodig heeft in een compacte projector . Door de helderheid van 4100 lumen en een contrastverhouding van 8000:1 produceert deze WXGA-projector scherpe, nauwkeurige beelden. En doordat de projector het formaat van een vel A4-papier heeft en over een reeks functies voor beeldaanpassing beschikt, kunt u de projector vrijwel overal plaatsen.

    Voor- en nadelen van de Ricoh PJ WX5461

    Compacte afmetingen ter grootte van een A4-formaat en weegt slechts 3,2 kg.
    Eenvoudig te installeren en gebruiken via een flexibele interface.
    Eenvoudig aan te passen schermprojectie dankzij verschillende functies.
    Inclusief HDMI-aansluiting, MHL-aansluiting.
    Efficiënt apparaatbeheer en lamplevensduur van 3000 uur.
    Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.
    De beamer heeft een lagere resolutie dan een Full HD beamer.

    Uitgebreide specificaties van de PJ WX5461

    Uitgebreide specificaties van de Ricoh PJ WX5461 in PDF

    Meegeleverd in doos

    - Ricoh PJ WX5461
    - Stroomkabel
    - VGA kabel
    - Afstandsbediening met batterijen
    - Snelstartgids
    - Gebruikershandleiding PJ WX5461 (CD)

    Garantie

    2 jaar garantie op de PJ WX5461 en 6 maanden of 500 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

    Productspecificaties

    Belangrijkste eigenschappen
    De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
    Lichtopbrengst:
    4100 ANSI lumens
    Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
    Projectietechnologie:
    DLP
    De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
    Resolutie:
    WXGA (1280x800)
    Schermgrootte (diagonaal gemeten):
    1016 - 7620 mm (40 - 300")
    De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
    Beeldverhouding:
    16:10
    Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
    Contrastratio:
    2000:1
    De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
    Zoomverhouding:
    1.36:1
    Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
    Zoomcapaciteit:
    Handmatig
    De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
    Keystone correctie, verticaal:
    -30 - 30°
    Matrix grootte:
    1,65 cm (0.65")
    Algemeen
    Conditie:
    Nieuw
    Lichtbron
    Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
    Branduren (gemiddeld):
    3000 uur
    De ECO-modus is een energiebesparende modus op veel beamers. In deze modus wordt over het algemeen de helderheid van de lichtbron verminderd om energie te besparen en de levensduur van de lichtbron te verlengen.
    Branduren (gemiddeld) in ECO-Modus:
    6000 uur

    Reviews

    0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

    Schrijf zelf een beoordeling
    Hulp nodig? Neem contact op!

    Hulp nodig? Neem contact op!

    Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

    Neem contact op 
    Offerte nodig?

    Offerte nodig?

    Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

    Vraag een offerte aan 
    Onze showroom

    Onze showroom

    Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

    Maak een afspraak 
    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking