Routebeschrijving Beamerexpert

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Veiligheid en privacy
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 

{/sidebar-left}{sidebar-right}

Contact


Terug naar Klantenservice

Route Beamerexpert

Beamerexpert Haarlem Routebeschrijving

Hieronder kunt u de route naar Beamerexpert vinden.

Adres

Beamerexpert
Ridderstraat 29
2011 RR Haarlem
Nederland
Tel. 023-5517909

Navigatieadres: Lange Herenstraat 11 (Parkeergarage Stationsplein)

Toegankelijkheid Ridderstraat

De Ridderstraat is tot 11 uur vrij toegankelijk voor verkeer. Na 11 uur is de Ridderstraat alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer met pasje. Via de Jansstraat is ons kantoor de hele dag goed bereikbaar.

Met de auto

Vanuit Den Haag/Amstelveen/Schiphol (A9)

Neem de afslag Haarlem (NIET afslag Haarlem-Zuid / Zandvoort). Aan het einde van de afrit de rotonde (knooppunt Rottepolderplein) voor 3/4 nemen (de derde uitvalsweg). U bevindt zich op de A200 (Amsterdam-Haarlem). Zie vervolg.

Vanuit Beverwijk/Zaandam/Alkmaar (A9)

Neem de afslag Haarlem. Aan het einde van de afrit de rotonde (knooppunt Rottepolderplein) voor 1/4 nemen (de eerste uitvalsweg rechts). Hierna bevindt u zich op de A200 (Amsterdam-Haarlem). Zie vervolg.

Vanuit Amsterdam (A200)

U rijdt op de A200 richting Haarlem. Zie vervolg.

Vervolg routebeschrijving

Volg de borden Haarlem-Centrum/Haarlemmerliede (rechts aanhouden). Hierna bevindt u zich op de N200. Volg de borden Centrum en sla aan het einde bij het verkeerslicht rechtsaf, direct daarna bij het eerste verkeerslicht linksaf (Papentorenvest). Volg deze weg totdat u het Spaarne (Catharijnebrug) bent overgestoken. Op de T-splitsing gaat u rechts en volgt u de Koudenhorn. U passeert het politiebureau en na het water gaat u direct linksaf de Nieuwe Gracht op. Volg de Nieuwe Gracht totdat u linksaf de gracht over kunt (Jansbrug). U bevindt zich nu op de Jansstraat. Na ongeveer 100 meter gaat u de eerste rechts en zo de Ridderstraat in. U vindt ons mooie kantoor aan de rechterkant.  

Let op! U kunt de auto bij ons even voor de deur zetten voor het afhalen of het retourneren van een product. Wanneer u echter een product wilt zien of een afspraak bij ons heeft, pak dan parkeergarage Station Stationsplein. 

Parkeerinformatie

Doordat Beamerexpert haar kantoor in de binnenstad voert is de bereikbaarheid per auto moeilijker. U kunt de auto, op basis van beschikbaarheid en tegen betaling, parkeren in de parkeergarages. Wanneer u iets bij ons aanschaft, voldoen wij de parkeerkosten voor de tijdsduur van uw afspraak.

Parkeergarages

Haarlem biedt ruim voldoende parkeerplekken in de stad, waarvan ruim 1700 plekken op loopafstand van Beamerexpert. In het centrum van Haarlem geldt betaald parkeren. Voor informatie over parkeertarieven in Haarlem zie: www.haarlem.nl/parkeertarieven-op-straat-en-in-garages

De dichtstbijzijnde en goedkoopste parkeergarage bevindt zich aan de Jansstraat 24. De parkeergarage ligt in het centrum van Haarlem en is een zogenaamde ParkBee parkeergarage. Dat wil zeggen goedkoop parkeren met een app of uw telefoon. Het parkeertarief is € 2,90 per uur en het maximale dagtarief is € 22,00. U kunt er handig van te voren een plekje reserveren!

Reserveer nu een plekje in de ParkBee aan de Jansstraat 24.
Jansstraat 24, 2011 RX Haarlem

Minimaal 3 uur of langer parkeren?

Gebruik dan de handige dienst van de parkeergarage Station Haarlem, gelegen aan de Lange Herenstraat 11 in Haarlem. Hier kunt u een parkeerkaart tot maximaal 5 uur a € 8,00 aanschaffen of voor de hele dag vanaf € 10,00. Vanaf de parkeergarage is het zo’n 3 minuten lopen naar ons kantoor.

Reserveer een plekje in de Parkeergarage Station Haarlem
Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem

U kunt ook parkeren in de volgende parkeergarages:

 Parkeergarage
 Afstand tot ons kantoor
 Stationsplein Lange Herenstraat 11
 3 min. lopen
 Jansstraat 24
 30 sec. lopen
 Raaks Zijlvest 45
 10 min. lopen
 De Appelaar Damstraat 12
 7 min. lopen
 De Kamp De Witstraat 1
 12 min. lopen


Routeplanner

Routeplanners en bereikbaarheid autowegen:

www.google.nl/maps/
www.nhbereikbaar.nl
www.routenet.nl

Openbaar vervoer

Het Station Haarlem bevindt zich op 10 minuten loopafstand. U vertrekt vanaf Stationsplein (centrumkant) richting de Grote Markt via de Jansweg. Aan het einde van de Jansweg gaat u linksaf en loopt u langs de kerk, totdat u links richting het water de Damstraat in kunt. Aan het einde van de straat gaat u rechtsaf. Na ongeveer 25 meter ziet u aan de linkerkant de ingang van Beamerexpert.

Plan uw reis op www.ns.nl of www.9292ov.nl.

Routebeschrijving Beamerexpert

Op bezoek

Laat het ons alstublieft even weten wanneer u langs wilt komen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Wanneer u een bepaald model in onze showroom wilt zien, bespreek dan even met ons of wij het betreffende model hebben of welke vergelijkbare modellen wij hebben.

Bel ons op 023-5517909 NL.

Kantoor Beamerexpert Ridderstraat

Meer uit Contact:


Bel ons op 023-5517909 NL
Bel ons op 032-932609 BE
Chat met ons
Contactformulier
Routebeschrijving en parkeren
Schrijf ons


Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen? 
 

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

 Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
 

 

{/sidebar-right} 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x