Beleef de sportzomer. Ontvang gratis een borrel pakket bij Logitech producten of een voetbal ⚽ bij bestellingen vanaf € 1.999,00. Bekijk onze scherpe acties!

Acties bij Beamerexpert

Acties van Beamerexpert

Beamerexpert heeft continue diverse acties lopen, waarbij u als klant altijd profiteert! Of het nu een tijdelijke prijsverlaging betreft, een gratis item bij de aanschaf van een product (draagtas, beugel), een garantie uitbreiding of een gratis testperiode. U leest hier alles over onze lopende acties.

Gratis WiFi Dongel en muurbeugel

In de maanden juli en augustus ontvangt u bij ieder Optoma Interactive Flatpanel Display een gratis wandbeugel én WiFi Dongel. Daarmee krijgt u een kant en klare oplossing voor interactieve brainstormsessies en creatieve meetings.

Naar de actie modellen: Optoma 3651RK | Optoma 3751RK | Optoma 3861RKOptoma 5651RK | Optoma 5751RK | Optoma 5861RK

Sportzomer Acties

Het is erg jammer dat het EK is afgelopen, maar niet getreurd, de Olympische Spelen zijn van start gegaan. En ook tijdens de gehele sportzomer kunnen wij een heleboel producten scherper aanbieden.

Wat denkt u van een cashback of gratis projectiescherm bij aanschaf van de Samsung Première LSP7T of LSP9T? Of een gratis voetbal met pomp bij aanschaf van een Philips display? Bij aanschaf van diverse Logitech producten ontvangt u een Oranje borrel pakket. Bekijk onze acties en profiteer van extra voordeel, boven op onze scherpe prijzen.

> Bekijk hier alle artikelen uit Sportzomer acties

Alle actie beamers | Alle Sportzomer actie projectieschermen | Alle Sportzomer actie televisies | Oranje borrel pakket

Logitech in actie voor UNICEF

UNICEF en Logitech gaan het komende jaar een samenwerking aan om onderwijsprojecten voor kinderen wereldwijd te ondersteunen.

Tot 30 september 2021 is de Logitech MeetUp in actie voor UNICEF. Bij de verkoop van elke MeetUp doneert Logitech €10,- aan onderwijsprojecten. De samenwerking is drieledig:

  1. Logitech heeft het kantoor in Den Haag voorzien van videoconferencingoplossingen, zodat er op reiskosten bespaard kan worden en de medewerkers nog efficiënter kunnen werken.
  2. Logitech betrekt de zakelijke klanten bij de samenwerking: voor elke verkochte MeetUp doneert Logitech TIEN euro.
  3. Logitech lanceert in 2021 een ‘Logitech in actie voor UNICEF-campagne’ lanceren. Bij de aanschaf van elke muis en/of toetsenbord, gekocht bij diverse verkooppunten van Logitech in Nederland en België, gaat er een gedeelte van de opbrengst naar de onderwijsprojecten van UNICEF. Hiermee krijgen meer kinderen de kans om onderwijs te volgen.


Logitech in actie voor unicef
Help mee door de aanschaf van een MeetUp. Logitech draagt van elke verkochte MeetUp in Nederland en België € 10,00 af aan UNICEF’s onderwijsprojecten.

> Bestel hier de Logitech MeetUp en steun Unicef.

Looptijd: t/m 30 september 2021

Lees over deze actie en UNICEF.

Inruilen en uitproberen met Barco Clickshare

Ruil uw oude Clickshare systeem in voor een van de nieuwe systemen, zodat u weer helemaal bij bent met de laatste technieken en uitstekend verbinding kunt blijven maken met alle nieuwe laptops, computers, telefoons en tablets. U kunt daarnaast nu ook een aantal draadloze producten uitgebreid bij u op kantoor uitproberen.

> Lees meer over de trade in en try and buy acties van Barco

Vragen of advies over onze acties?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x