Beleef het EK voetbal en de sportzomer met BeamerExpert. Bekijk onze scherpe acties!

Acties bij Beamerexpert

Acties van Beamerexpert

Beamerexpert heeft continue diverse acties lopen, waarbij u als klant altijd profiteert! Of het nu een tijdelijke prijsverlaging betreft, een gratis item bij de aanschaf van een product (draagtas, beugel), een garantie uitbreiding of een gratis testperiode. U leest hier alles over onze lopende acties.

EK Acties

Met het naderende uitgestelde EK 2020, kunnen wij onze klanten een heleboel producten scherper aanbieden. Met een diversiteit aan producten, kunt ook u gedurende deze sportzomer scoren! Wat denkt u van een cashback of gratis projectiescherm bij aanschaf van de Samsung Première LSP7T of LSP9T? Of een gratis voetbal met pomp bij aanschaf van een Philips display? Bekijk onze acties en profiteer van extra voordeel, boven op onze scherpe prijzen.

> Bekijk hier alle artikelen uit onze EK actie

Alle EK actie beamers | Alle EK actie projectieschermen

Barco ClickShare Lente actie

In samenwerking met Barco kunnen wij u een speciale lente actie aanbieden. Dit betekent dat de verkoopprijzen van onderstaande producten tijdelijk zijn verlaagd:

 Model
 Tijdelijke actieprijs
 Barco Clickshare CS-100 Huddle
 € 599,00
 Barco Clickshare CS-100
 € 899,00
 Barco Clickshare CSE-200
 € 1.799,00
 Barco Clickshare CSE-200+
 € 2.399,00
 Barco Clickshare CSE-800
 € 3.599,00

Deze actie loopt tot en met 31 mei.

Logitech in actie voor UNICEF

UNICEF en Logitech gaan het komende jaar een samenwerking aan om onderwijsprojecten voor kinderen wereldwijd te ondersteunen.

Tot 30 september 2021 is de Logitech MeetUp in actie voor UNICEF. Bij de verkoop van elke MeetUp doneert Logitech €10,- aan onderwijsprojecten. De samenwerking is drieledig:

  1. Logitech heeft het kantoor in Den Haag voorzien van videoconferencingoplossingen, zodat er op reiskosten bespaard kan worden en de medewerkers nog efficiënter kunnen werken.
  2. Logitech betrekt de zakelijke klanten bij de samenwerking: voor elke verkochte MeetUp doneert Logitech TIEN euro.
  3. Logitech lanceert in 2021 een ‘Logitech in actie voor UNICEF-campagne’ lanceren. Bij de aanschaf van elke muis en/of toetsenbord, gekocht bij diverse verkooppunten van Logitech in Nederland en België, gaat er een gedeelte van de opbrengst naar de onderwijsprojecten van UNICEF. Hiermee krijgen meer kinderen de kans om onderwijs te volgen.


Logitech in actie voor unicef
Help mee door de aanschaf van een MeetUp. Logitech draagt van elke verkochte MeetUp in Nederland en België € 10,00 af aan UNICEF’s onderwijsprojecten.

> Bestel hier de Logitech MeetUp en steun Unicef.

Looptijd: t/m 30 september 2021

Lees over deze actie en UNICEF.

Inruilen en uitproberen met Barco Clickshare

Ruil uw oude Clickshare systeem in voor een van de nieuwe systemen, zodat u weer helemaal bij bent met de laatste technieken en uitstekend verbinding kunt blijven maken met alle nieuwe laptops, computers, telefoons en tablets. U kunt daarnaast nu ook een aantal draadloze producten uitgebreid bij u op kantoor uitproberen.

> Lees meer over de trade in en try and buy acties van Barco

Vragen of advies over onze acties?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x