Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Advies draadloos presenteren

  Zoek jij een slimme oplossing voor draadloos presenteren? Deze vind je bij Beamerexpert! Wanneer je veel vergadert in jouw bedrijf, dan ken je de ergernis van losliggende draden, een kabel die niet goed aansluit of de techniek die niet werkt. Dit is allemaal verleden tijd met de slimme systemen waarmee draadloos presenteren wordt mogelijk gemaakt. Op deze pagina vind je het gehele assortiment benodigdheden om ook eenvoudig draadloos te presenteren.

  Wat heb je nodig voor draadloos presenteren?

  Draadloos presenteren is hét antwoord op een zeer herkenbaar probleem in de vergaderruimte. Techniek die niet werkt, kabels die rondslingeren en computers die niet kunnen aansluiten, omdat de juiste bedrading niet beschikbaar is. Met draadloos presenteren ben je echter in staat om binnen een paar seconden na binnenkomst de inhoud van jouw laptop, tablet of smartphone draadloos te delen met iedereen in de vergaderruimte. Wat heb je nodig om draadloos te presenteren? Dat lees je hier!

  Draadloos presenteren

  Draadloos presenteren systeem

  Het belangrijkste voor draadloos presenteren is een goed functionerend systeem. Met een draadloos presentatiesysteem kunnen gebruikers eenvoudig de content van hun device live delen op een presentatiescherm. Dit houdt in dat wanneer je de vergaderruimte binnen gaat, je met één klik verbinding maakt met dit slimme systeem. Hierdoor kun je direct beginnen met presenteren en hoef je je enkel te concentreren op de vergadering - en niet op de techniek.

  Ruim assortiment aan draadloze presentatie systemen

  Bij Beamerexpert vind je een ruim assortiment producten die geschikt zijn voor draadloos presenteren. Bekende producten zijn bijvoorbeeld de Barco ClickSshare, BenQ InstaShow en Airtame.

  Barco ClickShare

  Het Barco ClickShare-systeem is een geavanceerde oplossing voor draadloze presentaties die ontworpen is om samenwerking en efficiëntie te bevorderen tijdens vergaderingen en presentaties. Met ClickShare kunnen gebruikers met één druk op de knop hun scherm delen met een beeldscherm of projector, zonder gedoe met kabels of complexe instellingen.

  Het unieke aan ClickShare is het gebruiksgemak en de veelzijdigheid. Met de ClickShare Button kunnen gebruikers moeiteloos hun laptop, tablet of smartphone verbinden en inhoud delen. Bovendien biedt ClickShare verschillende modellen die variëren in functionaliteit en mogelijkheden, waaronder de C-5 en C-10 varianten.

  Draadloos presenteren met Barco Clickshare

  Een ander voordeel van ClickShare is de mogelijkheid om meerdere gebruikers tegelijkertijd hun schermen te laten delen, waardoor interactieve en collaboratieve sessies gemakkelijk worden. Met ingebouwde beveiligingsmaatregelen zoals encryptie en gastnetwerken, voldoet ClickShare aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging.

  > Bekijk draadloos presenteren met ClickShare

  BenQ InstaShow

  Het BenQ InstaShow-systeem is een innovatieve draadloze presentatieoplossing die ontworpen is om naadloze en veilige presentaties te faciliteren. Met InstaShow kunnen presentatoren snel en eenvoudig verbinding maken met een beeldscherm of projector zonder gedoe met kabels of complexe installaties. Het systeem maakt gebruik van een compacte ontvanger die in een HDMI-poort wordt gestoken, waardoor gebruikers met één druk op de knop hun scherm kunnen delen.

  Wat InstaShow onderscheidt, is de focus op beveiliging. Het systeem maakt gebruik van WPA2-versleuteling om ervoor te zorgen dat de draadloze verbinding veilig blijft en beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang. Dit is vooral belangrijk in zakelijke omgevingen waar vertrouwelijke informatie wordt gedeeld.

  Met zijn eenvoudige installatie, gebruiksgemak en aandacht voor veiligheid is het BenQ InstaShow-systeem een populaire keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte draadloze presentatieoplossing.

  > Bekijk draadloos presenteren met Instashow

  Airtame

  Het Airtame-systeem is een draadloze presentatieoplossing die ontworpen is om naadloze en moeiteloze presentaties mogelijk te maken. Met Airtame kun je draadloos verbinding maken met beeldschermen en beamers, ongeacht het type apparaat dat je gebruikt - of het nu een laptop, tablet of smartphone is. Door gebruik te maken van de Airtame-hardware en bijbehorende software kun je je scherm delen met een groter publiek, zonder gedoe met kabels of ingewikkelde instellingen.

  Airtame biedt niet alleen draadloze presentatie, maar ook functies zoals schermopnames, digitale bewegwijzering en samenwerkingstools. Hierdoor is het systeem geschikt voor diverse toepassingen, variërend van zakelijke vergaderingen en onderwijsomgevingen tot creatieve presentaties. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en betrouwbare prestaties is Airtame een populaire keuze voor diegenen die streven naar efficiënte en moderne presentatiemogelijkheden.

  > Bekijk draadloos presenteren met Airtame

  Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

  Wij kunnen ons voorstellen dat de keuze voor de juiste presentatieoplossing lastig is. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact met ons op voor advies en voor het bespreken van jouw situatie. Wij zijn je graag van dienst bij het maken van jouw keuze. Heb je al een keuze kunnen maken? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. Je krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons.

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking