Advies draadloos presenteren

Draadloos presenteren met laptop, telefoon of tablet.

Draadloos presenteren

Zoekt u een slimme oplossing voor draadloos presenteren? Deze vindt u bij Beamerexpert! Wanneer u veel vergadert in uw bedrijf, dan kent u de ergernis van losliggende draden, een kabel die niet goed aansluit of de techniek die niet werkt. Dit is allemaal verleden tijd met de slimme systemen waarmee draadloos presenteren wordt mogelijk gemaakt. Op deze pagina vindt u het gehele assortiment benodigdheden om ook eenvoudig draadloos te presenteren.

Wat heeft u nodig voor draadloos presenteren?

Draadloos presenteren is hét antwoord op een zeer herkenbaar probleem in de vergaderruimte. Techniek die niet werkt, kabels die rondslingeren en computers die niet kunnen aansluiten, omdat de juiste bedrading niet beschikbaar is. Met draadloos presenteren bent u echter in staat om binnen een paar seconden na binnenkomst de inhoud van uw laptop, tablet of smartphone draadloos te delen met iedereen in de vergaderruimte. Wat heeft u nodig om draadloos te presenteren? Dat leest u hier!

Draadloos presenteren systeem

Het belangrijkste voor draadloos presenteren is een goed functionerend systeem. Met een draadloos presentatiesysteem kunnen gebruikers eenvoudig de content van hun device live delen op een presentatiescherm. Dit houdt in dat wanneer u de vergaderruimte binnen gaat, u met één klik verbinding maakt met dit slimme systeem. Hierdoor kunt u direct beginnen met presenteren en hoeft u zich enkel te concentreren op de vergadering - en niet op de techniek.

Ruim assortiment aan draadloze presentatie systemen

Bij Beamerexpert vindt u een ruim assortiment producten die geschikt zijn voor draadloos presenteren. Bekende producten zijn bijvoorbeeld de Barco ClickSshare, BenQ InstaShow en Airtame.

Barco ClickShare

Met ClickShare verbindt u makkelijk en snel verschillende apparaten. Het systeem bestaat uit een zender en ontvangers, oftewel de ‘buttons’ en de ‘base-unit’. Uw beamer of display sluit u aan op deze base-unit en uw bronapparaten (bijvoorbeeld een laptop) verbindt u met de buttons.
In ons assortiment vindt u diverse ClickShare oplossingen, geschikt voor verschillende ruimtes en aantallen gebruikers. Benieuwd naar alle voordelen van Barco ClickShare en welke draadloze oplossing het beste bij u past? Bezoek dan onze speciale ClickShare pagina voor meer informatie.

> Bekijk draadloos presenteren met ClickShare

BenQ InstaShow

Een andere populaire draadloze oplossing voor presentaties is het InstaShow systeem van het merk BenQ. Ook dit systeem bestaat uit zenders en een ontvanger, waarmee u uw apparaten met één druk op de knop kunt aansluiten. Gedoe met aansluiten is met InstaShow direct verleden tijd en u kunt direct beginnen met presenteren vanaf uw laptop of mobiel apparaat.

> Bekijk draadloos presenteren met Instashow

Airtame

De Airtame is een compact apparaat waarmee u draadloos kunt presenteren. U sluit de Airtame direct aan op uw beamer of display middels de HDMI kabel. Nadat het systeem is aangesloten kunt u uw andere apparaten gemakkelijk draadloos verbinden via bluetooth of WiFi.

> Bekijk draadloos presenteren met Airtame

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Wij kunnen ons voorstellen dat de keuze voor de juiste presentatie oplossing lastig is. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact met ons op voor advies en voor het bespreken van uw situatie. Wij zijn u graag van dienst bij het maken van uw keuze. Heeft u al een keuze kunnen maken? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. U krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons.

Vraag gratis een offerte aan

Vragen of advies bij de aanschaf van producten voor draadloos presenteren?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x