Installatie beamer

Installatie beamer

Beamer installeren

Wilt u uw beamer niet zelf installeren of weet u simpelweg niet hoe u de installatie van uw nieuw gekochte beamer moet aanpakken? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het installeren van uw beamer aan het plafond? Bij Beamerexpert bent u voor al deze zaken aan het juiste adres. Niet alleen voor de aanschaf en het onderhoud van uw nieuwe beamer, maar ook voor de installatie  staan wij voor u klaar. Wij hebben technici en beamer installateurs in dienst. Hierdoor kunnen wij u complete service opties aanbieden voor het ophangen, instellen en afstellen van beamers. Onze experts zijn gespecialiseerd en zeer kundig op het gebied van beamers installeren en de installatie van presentatiemiddelen en andere denkbare benodigdheden.

Beamer laten installeren

Voor het installeren van beamers bieden wij diverse mogelijkheden. Hieronder vindt u een greep uit de soorten beamer installaties die de experts van ons serviceteam voor u kunnen verzorgen.

Beamer installaties

• Installatie zakelijke beamers - beamers installeren bij u op kantoor of in uw presentatiezaal;

• Installatie home cinema beamers - installatie van uw nieuwe thuisbioscoop en home cinema beamer;

• Installatie educatieve beamers - installatie van beamers in klaslokalen;

• Installatie beamer beugels en beamerliften - installatie van ophangbeugels en ophangen van beamers, bijvoorbeeld de beamer installeren aan het plafond;

• Verplaatsen van beamers - verplaatsen en herinstalleren van beamers binnen een ruimte, in een pand of tijdens een verhuizing.

Installatie beamer toebehoren

• Installatie projectiescherm - ophangen en afstellen van beamerschermen, ongeacht de soort en het formaat;

• Installatie geluid van de beamer, speakers en bekabeling - complete installatie in de ruimte;

• Installatie wandpanelen Extron en Neets;

• Installatie van WePresents en draadloze netwerken.

Display installaties

• Installatie interactieve whiteboards - installatie van digitale schoolborden in klaslokalen en bijbehorende beamers, speakers en bekabeling. Ook behoort de installatie van software en de kalibratie van uw digibord bij deze service;

• Installatie large displays - ophangen en installeren van displays in zakelijke omgevingen;

• Installatie touchscreens - ophangen en installeren van touchscreens aan de wand, middels een vloerlift, kolom of een verrijdbare ophang oplossing. Daarnaast is de installatie van software en de kalibratie van uw touchscreen bij deze service.

Beamer service - onderhoud en reparatie

• Beamer onderhoud - periodiek onderhoud van beamers en het uitvoeren van reparaties;

• Beamerlampen vervangen - vervanging van lampen inclusief het resetten van de lamptimer.

> Meer informatie over beamer onderhoud en reparaties

Installatie van totaaloplossingen

Bij Beamerexpert vindt u alle producten die u nodig heeft voor het presenteren in klaslokalen, presentatieruimtes, vergaderzalen of bijvoorbeeld een thuisbioscoop. Wij kunnen deze benodigdheden niet alleen aan u leveren, maar ook de totaaloplossing voor u installeren. Hierbij kunt u denken aan de installatie van niet alleen de beamer of het presentatiescherm, maar ook van de draadloze aanstuursystemen en/of wandbedieningen. Daarnaast verzorgen wij tevens het geluid en allerlei andere handig oplossingen graag voor u.

Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden! Onze experts denken graag met u mee en staan klaar om u te helpen.

Beamer installatie door Beamerexpert

Of u nou alleen een beamer wilt installeren of op zoek bent naar een totaaloplossing, met de service van Beamerexpert zit u altijd goed. Onze installateurs gaan te allen tijde adequaat aan de slag, laten uw ruimte opgeruimd en schoon achter en nemen desgewenst ook de dozen en ander afval van de geïnstalleerde producten weer mee terug.

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen en wat ons serviceteam in uw situatie kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Verder kunt u contact opnemen om een afspraak te maken op uw locatie, zodat onze installateurs samen met u kunnen kijken wat er nodig is.

Gaat u liever zelf aan de slag? Ook uw vragen over de installatie van uw beamer kunt u gerust aan onze experts stellen. Zij helpen u graag op weg!

Vragen of advies over beamers of over uw beamer?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x