Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Mogelijkheden draadloos presenteren

  Mogelijkheden draadloos presenteren

  Draadloos presenteren biedt een oplossing om veelvoorkomende technische problemen te vermijden. Technologie speelt namelijk een cruciale rol in het succes van een presentatie. Het komt vaak voor dat technische kwesties voor vertragingen zorgen, zoals incompatibele apparaten die niet kunnen communiceren of ontbrekende kabels en aansluitingen die een vergadering vertragen. Onze draadloze presentatieoplossingen zijn ontworpen om deze obstakels te overwinnen. Ze dragen bij aan een soepele en succesvolle verloop van presentaties en vergaderingen. Benieuwd naar de mogelijkheden van draadloos presenteren? Wij helpen je graag op weg!

  Situatie draadloos presenteren

  Er zijn talloze opties om draadloos te presenteren. De keuze hangt af van jouw situatie. Er zijn specifieke oplossingen beschikbaar die geschikt zijn voor jouw omstandigheden en die een effectieve draadloze presentatie mogelijk maken. Denk aan de volgende mogelijkheden:

  •  Plug-and-Play om snel content te delen vanaf meerdere apparaten
  •  Content streamen vanaf een apparaat naar meerdere beeldschermen
  •  Flexibele oplossing, ongeacht besturingssysteem of aansluiting
  •  Interactief samenwerken in klaslokalen of vergaderruimtes
  •  Content streamen aan publiek

  Vergelijking draadloze presentatie middelen

  Om te bepalen welk product het beste bij jouw situatie past, hebben we enkele belangrijke kenmerken in een drietal overzichten verzameld. Klik op het product voor meer informatie en de kosten over het product op de product pagina.

  Gelijktijdige gebruikers en content delen

  Type
  Gebruikers en content
  ClickShare C-5maximaal 32. een bron naar een scherm
  ClickShare C-10maximaal 32, een bron naar een scherm
  BenQ Instashowmaximaal 32, een bron naar meerdere schermen
  Airtame AT-DG2maximaal 1, een bron naar meerdere schermen
  Vivitek NovoPromaximaal 64, tot 4 bronnen naar een scherm
  i3SYNC Promaximaal 254, een bron naar een scherm
  i3SYNCH Touchmaximaal 3, een bron naar een scherm

  Barco ClickShare

  Met de Barco ClickShare is het mogelijk om binnen enkele ogenblikken na aankomst in een vergaderruimte te starten met jouw presentatie. De ClickShare is verbonden via HDMI met de beamer of het scherm in de vergaderzaal. Het is eenvoudig: je steekt gewoon de ClickShare Button in de USB-poort van je PC of Mac en drukt op de knop om de inhoud van jouw laptop op het scherm te delen. Voor het delen van content vanaf een mobiele telefoon of tablet, kun je de ClickShare app gebruiken. Het systeem past automatisch de beste resolutie toe. We bieden twee versies aan: de C-5 en de C-10.

  ClickShare C-5

  De ClickShare C-5 kan zelfstandig gebruikt worden of geïntegreerd worden in jouw huidige vergaderruimte. Dit maakt hybride vergaderingen mogelijk in bestaande Microsoft Teams-, Zoom- of Webexvergaderruimtes. Met slechts één klik biedt het eenvoudige, draadloze content delen.

  ClickShare C-10

  Met de ClickShare C-10 worden interactieve mogelijkheden toegevoegd aan een complete Bring Your Own Device (BYOD) ervaring, met een eenvoudige draadloze presentatie in vergaderruimten van middelgrote tot grote omvang. De C-10 fungeert als dé draadloze presentatiehub die met slechts één klik hybride samenwerking mogelijk maakt in vergaderruimten van middelgrote tot grote grootte.

  Voor- en nadelen van de ClickShare C-5
  Voor- en nadelen van de ClickShare C-10
  Werkt met een druk op de knop (USB of App)Werkt met een druk op de knop (USB of App)
  Geen software installerenGeen software installeren
  Kan films in HD streamenKan films in HD streamen
  Werkt met Windows PC en iOSWerkt met Windows PC en iOS
  Eén gebruiker kan content delen op het schermTwee gebruikers kunnen content delen op het scherm
  Ondersteunt geen Airplay, Google Cast en MiracastOndersteunt Airplat, Google Cast en Miracast
  Geen touchback en niet interactiefTouchback ondersteuning en interactief
  Wordt zonder button geleverdWordt met een button geleverd
  Beperkte beveiligingsoptiesBetere beveiligingsopties van de CS-100

  BenQ Instashow 

  BenQ Instashow is een draadloos presentatiesysteem ontworpen om naadloze samenwerking en efficiënte schermindeling in vergaderzalen en klaslokalen mogelijk te maken. Zonder de noodzaak voor software-installaties of compatibiliteitsproblemen stelt Instashow teams in staan om snel een veilig presentaties te geven van elk apparaat. Met één druk op de knop verander je je scherm in een interactief presentatieplatform, waardoor bedrijfsmeetings en educatieve sessies vloeiend en effectief worden.

  BenQ Instashow WDC10

  De BenQ Instashow WDC10 is een premium draadloos presentatiesysteem dat de complexiteit van opzetten en kabelrommel in vergaderzalen elimineert. Deze plug-and-play oplossing vereist geen software-installatie en is compatibel met alle besturingssystemen en apparaten, waardoor gebruikers binnen enkele seconden hun scherm kunnen delen. De WDC10 maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnieken om de privacy en veiligheid van je presentaties te waarborgen. Met een eenvoudige interface en een betrouwbare prestatie zorgt de Instashow WDC10 ervoor dat je professionele presentaties kunt geven zonder technische hindernissen.

  BenQ Instashow WDC20

  De BenQ Instashow WDC20 is een geavanceerd draadloos presentatiesysteem speciaal ontworpen voor moderne vergaderzalen en collaboratieve werkruimtes. Deze oplossing biedt gebruikers de mogelijkheid om zowel full HD-video's als afbeeldingen eenvoudig te streamen met de touch van een knop. Dankzij de ondersteuning voor meerdere schermindelingen kunnen tot vier gebruikers tegelijkertijd hun content op hetzelfde scherm weergeven, wat de samenwerking en discussie stimuleert. Zonder de noodzaak voor software of driver-installaties, staat de WDC20 garant voor een onmiddellijke en veilige verbinding, ongeacht het gebruikte apparaat. De combinatie van gebruiksgemak, hoge kwaliteit streaming en veelzijdige presentatie-opties maakt de Instashow WDC20 het ideale hulpmiddel voor dynamische en productieve bijeenkomsten.

  Voor- en nadelen van de Instashow WDC10
  Voor- en nadelen van de Instashow WDC20
  Werkt met vrijwel elk besturingssysteem en apparaatWerkt met vrijwel elk besturingssysteem en apparaat
  Geen software installerenGeen software installeren
  Veilige verbindingVeilige verbinding
  Draadloze connectiviteitDraadloze connectiviteit
  Maximaal 16 gebruikersMaximaal 32 gebruikers
  Maximale resolutie Full HDMaximale resolutie 4K UHD
  Ondersteunt geen Airplay, Google Cast en MiracastOndersteunt Airplay, Google Cast en Miracast
  Geen touchback en niet interactiefTouchback ondersteuning en interactief
  Geen draadloze videoconferencing mogelijkGeen draadloze videoconferencing mogelijk

  Airtame AT-DG2

  De Airtame is bedoeld als draadloos presentatiesysteem voor de zakelijke en educatieve markt. Je sluit een Airtame aan op de HDMI-poort van een tv of beamer en vervolgens deel je het scherm vanaf elk gewenst apparaat. Jij bepaalt wat wordt weergegeven, ook wanneer je niet aan het streamen bent. Maak van jouw lege (projectie)scherm aan de muur een aangepast wallboard. Stel een dashboard, website, diavoorstelling of aangepaste afbeelding in. De Airtame is zeer geschikt om naar meerdere tv's of beamers tegelijk te streamen, mits op elk scherm een Airtame is aangesloten die met hetzelfde wifi-netwerk is verbonden. 

  Vivitek NovoPro

  De NovoPro is een geavanceerd draadloos presentatie -en samenwerkingsyteem, ontworpen voor moderne vergaderruimtes, klaslokalen en professionele omgevingen. Dit systeem maakt schermindeling van diverse apparaten mogelijk, van laptops tot tablets, in een HD-output. Met de Novo Pro kunnen gebruikers eenvoudig content delen, annoteren en samenwerken op een gedeeld scherm, wat bijdraagt aan een interactieve en productieve vergaderervaring. Bovendien ondersteunt het systeem maximaal 64 deelnemers, waardoor het ideaal is voor grotere groepen. 

  i3SYNC Pro

  De i3SYNC Pro is een intuïtief draadloos presentatiehulpmiddel ontworpen om schermdelen eenvoudig en zonder rommelige kabels mogelijk te maken. Geschikt voor zowel professionele als educatieve omgevingen, biedt deze compacte tool een plug-and-play ervaring, waardoor gebruikers in een handomdraai hun schermen kunnen delen op een groter display. Met zijn universele compatibiliteit maakt i3SYNC Pro verbinding mogelijk vanaf verschillende apparaten, waaronder laptops, tablets en zelfs smartphones. Dankzij de HD-output kunnen presentaties, video's en andere mediacontent met kristalheldere kwaliteit worden weergegeven. 

  i3SYNC Touch

  De i3SYNC Touch is een revolutionair draadloos presentatiemiddel dat niet alleen naadloze schermindeling mogelijk maakt, maar ook interactieve aanraak functionaliteit introduceert, waardoor een nieuw niveau van samenwerking en engagement in zowel zakelijke als educatieve omgevingen wordt bereikt. Dit innovatieve apparaat is ontworpen voor een wereld waarin samenwerking centraal staat. Met i3SYNC kunnen gebruikers niet alleen hun schermen draadloos delen, maar ook interactieve handelingen van het hoofddisplay maar hun persoonlijke apparaat overbrengen. Dit betekent dat als je een touchscreen-display hebt, je direct vanaf jouw laptop of ander apparaat kunt tekenen, schrijven of annoteren, waardoor een tweerichtings interactie mogelijk is. 

  Vraag gratis een offerte aan

  Wil je dat wij je helpen met het maken van een keuze voor draadloze presentatie of wil je dat wij een aantal modellen voor je selecteren? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. Je krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons.

  •  Ruim assortiment draadloos presenteren
  •  Wij zijn een erkend Barco Silver Partner
  •  Officieel BenQ verkooppunt
  •  Ook leuk: de Catchbox voor evenementen

  Vraag gratis een offerte aan

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking