Beamerexpert heeft regelmatig leuke acties. Prijsverlagingen, gratis projectiescherm of een extra button bij de Clickshare. Bekijk alle acties.

Mogelijkheden draadloos presenteren

Draadloos presenteren is een oplossing die veelal problemen met de techniek voorkomt. De techniek is namelijk een belangrijk onderdeel van een succesvolle presentatie. Het gebeurt nog vaak dat de techniek voor problemen zorgt, doordat aangesloten apparaten niet met elkaar kunnen communiceren. Of dat een vergadering te laat begint doordat de juiste snoeren en aansluitingen ontbreken. Onze oplossingen voor draadloos presenteren bieden hierin een uitkomst. Deze oplossingen helpen bij een efficiënt en succesvol verloop van iedere presentatie of vergadering. Maar wat zijn de mogelijkheden van draadloos presenteren? Wij helpen u graag op weg!

Situatie draadloos presenteren

Er zijn vele mogelijkheden om draadloos te presenteren. Welke optie u kiest, hangt af van uw situatie. Er zijn een aantal oplossingen beschikbaar die specifiek voor uw situatie geschikt zijn om op de juiste manier draadloos te kunnen presenteren. U kunt denken aan de mogelijkheden:

  •   Plug-and-Play om snel content te delen vanaf meerdere apparaten
  •   Content streamen vanaf een apparaat naar meerdere beeldschermen
  •   Flexibele oplossing, ongeacht besturingssysteem of aansluiting
  •   Interactief samenwerken in klaslokalen of vergaderruimtes
  •   Content streamen aan publiek

Vergelijking draadloze presentatie middelen

Om te bepalen welk product het beste bij uw situatie past, hebben we enkele belangrijke kenmerken in een drietal overzichten verzameld. Klik op het product voor meer informatie en de kosten over het product op de productpagina.

Gelijktijdige gebruikers en content delen

Type
Gebruikers en content
ClickShare CS-100
maximaal 8, een bron naar een scherm
ClickShare CSE-200
maximaal 16, een bron naar een scherm
BenQ Instashow
maximaal 16, een bron naar een scherm
Airtame AT-DG2
maximaal 1, een bron naar meerdere schermen
Vivitek NovoPro
maximaal 64, tot 4 bronnen naar een scherm
WePresent WIC-2100
maximaal 32, een bron naar een scherm
i3SYNC Pro
maximaal 254, een bron naar een scherm
i3SYNCH Touch
maximaal 3, een bron naar een scherm
 

Barco ClickShare

De ClickShare van Barco maakt het mogelijk om binnen enkele seconden na binnenkomst in een vergaderruimte te beginnen met uw presentatie. De ClickShare is via HDMI aangesloten op de beamer of het beeldscherm van de vergaderzaal. U plugt eenvoudigweg de ClickShare Button in de USB poort van uw PC of Mac en klikt op de knop om de inhoud van uw laptop op het scherm te delen. Om content te delen vanaf een mobiele telefoon of tablet gebruikt u de ClickShare app. Het systeem geeft automatisch de best mogelijke resolutie weer. Wij bieden twee varianten aan: de CS-100 en de CSE-200.

ClickShare CS-100

De Barco CS-100 is het instapmodel voor kleine groepen en kleine vergaderruimtes. De Barco CS-100 kan tot 8 gebruikers tegelijk verbinden, waarvan één gebruiker tegelijk content kan delen op het scherm. Hiervoor hoeft geen software geïnstalleerd te worden.

ClickShare CSE-200

In situaties waarbij u met meerdere mensen tegelijk wilt presenteren biedt de CS-100 niet voldoende mogelijkheden. Voor die situaties heeft Barco de ClickShare CSE-200 ontwikkeld. Er kunnen tot 16 gebruikers tegelijk verbinding maken met de CSE-200 en kunnen twee gebruikers tegelijk content delen op het scherm. Dit model wordt standaard geleverd met twee USB-buttons. Verder heeft de CSE-200 een netwerkmogelijkheid en meer beveiligingsmogelijkheden dan de CS-100. Ook ondersteunt de CSE-200 Airplay en kunt u streamen vanaf mobiele apparaten via de wifi van uw bedrijf. Ter vergelijk: met de ClickShare CS-100 kunt u vanaf mobiele apparaten alleen streamen met behulp van ClickShare's eigen wifi, wat lastig kan zijn als u heen en weer moet schakelen tussen wifi-netwerken.

Voor- en nadelen van de ClickShare CS-100 Voor- en nadelen van de ClickShare CSE-200
+ Werkt met een druk op de knop (USB of App) + Werkt met een druk op de knop (USB of App).
+ Geen software installeren + Geen software installeren
+ Kan films in HD streamen + Kan films in HD streamen
+ Werkt met Windows PC en iOS + Werkt met Windows PC en iOS
- Een gebruiker kan content delen op het scherm + Twee gebruikers kunnen content delen op het scherm
- Ondersteunt geen AirPlay + Ondersteunt AirPlay en netwerkintegratie
- Wordt met een button geleverd + Wordt met twee buttons geleverd
- Beperkte beveiligingsopties + Betere beveiligingsopties dan de CS-100
- Voor USB-C aansluiting is een adapter nodig - Voor USB-C aansluiting is een adapter nodig
- Alleen via ClickShare WiFi streamen - Heeft geen dual screen output (tweede scherm niet mogelijk)


Airtame AT-DG2

De Airtame is bedoeld als draadloos presentatiesysteem voor de zakelijke en educatieve markt. Sluit de Airtame aan op de HDMI-poort van een tv of beamer en deel het scherm vanaf elk gewenst apparaat. U bepaalt wat wordt weergegeven, ook wanneer u niet aan het streamen bent. Maak van uw lege (projectie)scherm aan de muur een aangepast wallboard. Stel een dashboard, website, diavoorstelling of aangepaste afbeelding in. Zeer geschikt om naar meerdere tv’s of beamers tegelijk te streamen, mits op elk scherm een Airtame is aangesloten die met hetzelfde wifi-netwerk is verbonden.

Vraag gratis een offerte aan

Wilt u dat wij u helpen met het maken van een keuze voor draadloze presentatie of wilt u dat wij een aantal modellen voor u selecteren? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. U krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons.

Vraag gratis een offerte aan

Vragen of advies bij de aanschaf van producten voor draadloos presenteren?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x