Mogelijkheden draadloos presenteren

Draadloos presenteren is een oplossing die veelal problemen met de techniek voorkomt. De techniek is namelijk een belangrijk onderdeel van een succesvolle presentatie. Het gebeurt nog vaak dat de techniek voor problemen zorgt, doordat aangesloten apparaten niet met elkaar kunnen communiceren. Of dat een vergadering te laat begint doordat de juiste snoeren en aansluitingen ontbreken. Onze oplossingen voor draadloos presenteren bieden hierin een uitkomst. Deze oplossingen helpen bij een efficiënt en succesvol verloop van iedere presentatie of vergadering. Maar wat zijn de mogelijkheden van draadloos presenteren? Wij helpen u graag op weg!

Situatie draadloos presenteren

Er zijn vele mogelijkheden om draadloos te presenteren. Welke optie u kiest, hangt af van uw situatie. Er zijn een aantal oplossingen beschikbaar die specifiek voor uw situatie geschikt zijn om op de juiste manier draadloos te kunnen presenteren. U kunt denken aan de mogelijkheden:

  •   Plug-and-Play om snel content te delen vanaf meerdere apparaten
  •   Content streamen vanaf een apparaat naar meerdere beeldschermen
  •   Flexibele oplossing, ongeacht besturingssysteem of aansluiting
  •   Interactief samenwerken in klaslokalen of vergaderruimtes
  •   Content streamen aan publiek

Vergelijking draadloze presentatie middelen

Om te bepalen welk product het beste bij uw situatie past, hebben we enkele belangrijke kenmerken in een drietal overzichten verzameld. Klik op het product voor meer informatie en de kosten over het product op de productpagina.

Gelijktijdige gebruikers en content delen

Type
Gebruikers en content
ClickShare C-5
maximaal 32, een bron naar een scherm
ClickShare C-10
maximaal 32, een bron naar een scherm
BenQ Instashow
maximaal 16, een bron naar een scherm
Airtame AT-DG2
maximaal 1, een bron naar meerdere schermen
Vivitek NovoPro
maximaal 64, tot 4 bronnen naar een scherm
i3SYNC Pro
maximaal 254, een bron naar een scherm
i3SYNCH Touch
maximaal 3, een bron naar een scherm

Barco ClickShare

De ClickShare van Barco maakt het mogelijk om binnen enkele seconden na binnenkomst in een vergaderruimte te beginnen met uw presentatie. De ClickShare is via HDMI aangesloten op de beamer of het beeldscherm van de vergaderzaal. U plugt eenvoudigweg de ClickShare Button in de USB poort van uw PC of Mac en klikt op de knop om de inhoud van uw laptop op het scherm te delen. Om content te delen vanaf een mobiele telefoon of tablet gebruikt u de ClickShare app. Het systeem geeft automatisch de best mogelijke resolutie weer. Wij bieden twee varianten aan: de C-5 en de C-10.

ClickShare C-5

De ClickShare C-5 kan als standalone oplossing worden gebruikt of in combinatie met uw bestaande vergaderruimte. Het maakt hybride vergaderingen in bestaande Microsoft Teams-, Zoom- of Webexvergaderruimten mogelijk met eenvoudige, draadloze inhoudsdeling met één klik.

ClickShare C-10

De ClickShare C-10 voegt interactieve functies toe aan een volledige BYOD met een eenvoudige draadloze presentatie in elke middelgrote tot grote vergaderruimte. De C-10 is dé draadloze presentatiehub die hybride samenwerking in één klik mogelijk maakt in middelgrote tot grote vergaderruimten.

Voor- en nadelen van de ClickShare C-5 Voor- en nadelen van de ClickShare C-10
+ Werkt met een druk op de knop (USB of App) + Werkt met een druk op de knop (USB of App).
+ Geen software installeren + Geen software installeren
+ Kan films in HD streamen + Kan films in HD streamen
+ Werkt met Windows PC en iOS + Werkt met Windows PC en iOS
- Een gebruiker kan content delen op het scherm + Twee gebruikers kunnen content delen op het scherm
- Ondersteunt Airplay, Google Cast, Miracast + Ondersteunt Airplay, Google Cast, Miracast
- Geen touchback en niet interactief + Touchback ondersteuning en interactief
- Wordt zonder button geleverd + Wordt met een button geleverd
- Beperkte beveiligingsopties + Betere beveiligingsopties dan de CS-100


Airtame AT-DG2

De Airtame is bedoeld als draadloos presentatiesysteem voor de zakelijke en educatieve markt. Sluit de Airtame aan op de HDMI-poort van een tv of beamer en deel het scherm vanaf elk gewenst apparaat. U bepaalt wat wordt weergegeven, ook wanneer u niet aan het streamen bent. Maak van uw lege (projectie)scherm aan de muur een aangepast wallboard. Stel een dashboard, website, diavoorstelling of aangepaste afbeelding in. Zeer geschikt om naar meerdere tv’s of beamers tegelijk te streamen, mits op elk scherm een Airtame is aangesloten die met hetzelfde wifi-netwerk is verbonden.

Vraag gratis een offerte aan

Wilt u dat wij u helpen met het maken van een keuze voor draadloze presentatie of wilt u dat wij een aantal modellen voor u selecteren? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. U krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons.

Vraag gratis een offerte aan

Vragen of advies bij de aanschaf van producten voor draadloos presenteren?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x