Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Edge blending

  Edge blending

  Als u een zeer grote projectie op een levendige manier wilt tonen, dan kunt je het beste meerdere projectoren tegelijkertijd gebruiken. Het weergeven van beelden in één beweging vloeiend noemen wij “edge blending”. Deze techniek zorgt ervoor dat de beelden op een indrukwekkende manier getoond worden. Met edge blending richt je op een aantrekkelijke manier een hele wand moeiteloos in met een projectie. Dit is ideaal om bijvoorbeeld indruk te maken op een beurs of in een winkel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van edge blending? Lees dan snel verder. Wij van Beamerexpert geven antwoord op al je vragen omtrent edge blending!

  Wat is edge blending?

  Edge blending, ook wel randovervloeiing genoemd, is een geavanceerde techniek die wordt gebruikt bij het projecteren van beelden met meerdere beamers om een naadloos en uniform groot beeld te creëren. Bij edge blending worden de overlappende randen van de geprojecteerde beelden zo nauwkeurig uitgelijnd en afgesteld dat ze samensmelten tot één vloeiend en continu beeld zonder zichtbare scheidslijnen.

  Wil je edge blending toepassen op een evenement of in een bedrijfspand? Neem contact met ons op via de klantenservice. Wij geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden.

  Wanneer wordt edge blending toegepast?

  Deze techniek wordt vaak toegepast in situaties waarin een enkele beamer niet voldoende is om een groot scherm te vullen. Bijvoorbeeld, in grootschalige presentaties, theaters, simulaties of evenementen. Door edge blending te gebruiken, kunnen meerdere beamers worden gesynchroniseerd om een indrukwekkend beeld te creëren dat lijkt alsof het afkomstig is van één bron.

  Hoe gaat edge blending precies in zijn werk?

  Deze techniek begint met het kalibreren van de projectoren, waarbij ze zo worden uitgelijnd dat hun beelden elkaar overlappen. Deze overlapping wordt zorgvuldig gedefinieerd en vervolgens worden kleur, helderheid en geometrie van de overlappende gebieden aangepast om een uniform uiterlijk te garanderen. Geavanceerde software en hardware worden gebruikt om eventuele vertekeningen of vervormingen te corrigeren.

  Beamer edge blending

  Na deze afstemming en correcties worden de projectoren ingezet om hun beelden op een groot scherm te projecteren. De zorgvuldig afgestemde overlapping en aanpassingen zorgen ervoor dat de beelden naadloos in elkaar overgaan, waardoor een continu beeld ontstaat zonder zichtbare scheidslijnen. Dit resulteert in een indrukwekkende visuele ervaring, waarbij het lijkt alsof het beeld uit één enkele bron komt, ondanks het gebruik van meerdere projectoren. Edge blending wordt vaak toegepast in situaties waarbij een groter schermoppervlak vereist is en een uniforme presentatie essentieel is.

  Ingebouwde Edge Blending Epson EB-1485Fi

  Uiteraard vordert de technologie, dat geldt ook op het gebied van edge blending. Zo beschikt de EB-1485Fi over de DuoLink-functie van Epson. Dit apparaat combineert twee interactieve displays met ingebouwde edge blending. Op deze manier kun je meerdere beamers koppelen en toch één naadloos beeld projecteren. Daarbij is de rand, de niet-overeenkomende kleuren en de splitsing of overlapping dus niet zichtbaar.

  > Bekijk de Epson EB-1485Fi hier

  Heb je nog vragen over edge blending of over het bestelproces? Onze klantenservice helpt je daar graag bij! Wij zijn iedere werkdag te bereiken op 023 551 7909 van 08:30 tot 18:00, of stuur een e-mail naar [email protected].

  Bestellen bij Beamerexpert

  Wil je ook edge blending toepassen? Dan ben je bij Beamerexpert aan het juiste adres! Dankzij jarenlange ervaring hebben wij een assortiment van hoge kwaliteit. Onze voorraad is ruim en daarom wordt je bestelling snel geleverd. Bovendien kunnen wij je altijd adviseren over de beste mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij je als totaalleverancier de scherpste prijzen bieden. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking