Ik wil een beamer huren

Een beamer kunt u ook bij ons huren. Wij verhuren verschillende modellen beamers met bijbehorende projectieschermen. Natuurlijk verhuren wij ook alle accessoires om een geslaagde presentatie, filmavond of huwelijk tot een succes te maken.

Waarom een beamer huren?

Een beamer huren kan natuurlijk een goede tijdelijke oplossing zijn om de hoge kosten van de aanschaf van dure beamers te ontlopen. Daarnaast geniet u met het huren van beamers steeds van de laatste nieuwe technieken, een steeds hogere lichtopbrengst en van de laatste nieuwe aansluitingen. Wij verhuren beamers door het land in meerdere prijsklassen en van verschillende topmerken.

Waar moet u op letten wanneer u een beamer wilt huren?

Voordat u een beamer gaat huren, is het belangrijk om uzelf een aantal vragen te stellen:

Hoeveel personen gaan er kijken?

Wanneer er een grote groep mensen gaat kijken heeft u een groot scherm nodig. Om een groot beeld mooi en helder te projecteren dient de beamer te beschikken over een hoge resolutie met meer ANSI lumen. Met een standaard beamer kunt u een prima beeld creëren voor een groep van maximaal 20 personen. Wanneer er meer mensen gaan kijken heeft u een andere beamer nodig.

Hoe is de verlichting in de ruimte?

Naast het aantal personen is het ook belangrijk om te kijken naar de verlichting in de ruimte, dit heeft invloed op uw keuze. Hoe lichter de ruimte, hoe meer licht een beamer moet produceren om het beeld mooi helder te houden. Wanneer een ruimte te licht is en het geprojecteerde beeld flets wordt, heeft u een aantal opties. U kunt de ruimte verduisteren, of u kiest voor een beamer met meer ANSI lumen.

Wat wordt er geprojecteerd?

Wanneer u een presentatie geeft met veel cijfermateriaal of technische bouwtekeningen eist dit meer van een beamer dan wanneer u een presentatie geeft met enkel afbeeldingen en grote letters. Verwacht u dat de mensen de projectie uitgebreid zullen analyseren? Dan heeft u een beamer nodig met een hogere resolutie en meer ANSI lumen.

Voor uitgebreid advies kunt u ons altijd bellen, mailen, of live met ons chatten via het oranje balkje, rechts onderin de website.

Verschillende beamers

Er zijn een aantal verschillende type beamers die u bij Beamerexpert kunt huren:

- Goedkope beamer huren

Deze beamers zijn geschikt voor kleine presentaties, gaming, foto of filmevenementen voor maximaal 30 personen. Deze beamers zijn ideaal voor een avond gamen met uw vrienden, uw vakantiefoto's laten zien of kleine presentaties tot 30 man. Vanwege de hoge lichtopbrengst (2700 ANSI lumen) zorgt de beamer ervoor dat ook in ruimtes met veel licht de projecties duidelijk en helder zijn.

Klik hier om een goedkope beamer te huren

- 3000/3500 ANSI lumen beamer huren

Geschikt voor middelgrote presentaties, gaming, foto of filmevenementen van 30 tot maximaal 70 personen. Dit zijn krachtige handzame beamers welke makkelijk te installeren zijn. Door de hoge lichtopbrengst (minimaal 3000 ANSI lumen) zijn de beamers goed voor beurzen, presentaties in aula's, vergaderzalen en klaslokalen. Door het lichte en compacte formaat is het verplaatsen van deze beamers, wat van pas komt als u op meerdere plaatsen wilt projecteren, een fluitje van cent!

Klik hier om een beamer met minimaal 3000/3500 ANSI lumen te huren

- Short throw beamer huren

De short throw beamer is uitermate geschikt voor presentaties waarbij u niet door het beeld wilt lopen. Ideaal voor klaslokalen of kleine vergaderruimten, kan aan de wand of aan het plafond worden gemonteerd of kan op een tafel dicht bij de wand worden geplaatst om meer werkruimte vrij te maken. De beamer kan een beeld van 2 meter breed maken op een afstand van 97 tot 132 cm.

Klik hier om een short throw beamer te huren

- Ultra short throw beamer huren

Ultra Short beamers met 3300 ANSI lumen zijn ideaal voor het onderwijs of beurzen. Met deze ultra korte afstandsprojectoren geeft u hoogwaardige presentaties en heeft u minder last van schaduwwerking. De beamers hebben een hoge lichtopbrengst van 3300 ANSI lumen en zijn zeer geschikt voor in het klaslokaal, op een beurs of in een vergaderruimte, maar ook voor thuis. De beamers kunnen een beeld van 2 meter breed maken op een afstand van 26,6 tot 41,3 cm.

Door het lichte en compacte formaat is het verplaatsen van deze beamer een makkie, wat van pas komt als u op meerdere plaatsen wilt projecteren. De projector kan aan de wand hangen of neergezet worden. Ook bij het organiseren van gaming of film avonden zit u goed.

Klik hier om een ultra short throw beamer te huren

- Interactieve ultra short throw beamer huren

Ideaal voor bedrijven, musea, scholen en universiteiten. De beamers hebben een lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen en maken gebruik van een de nieuwe generatie TouchBeam-technologie voor vingerafdrukken. Hierdoor kunnen meerdere mensen gelijktijdig op het scherm werken zonder een pen te gebruiken. De throw distance van 0,33: 1 betekent dat deze een 100-inch afbeelding van minder dan 0,5 m kan projecteren. En doordat de projector zo dicht bij het scherm is geïnstalleerd, worden schaduwen van de leraren op het scherm geweerd.

Klik hier om een interactieve ultra short throw beamer te huren

- Beamer set huren

Heeft u een presentatie maar geen presentatie middelen? Bij Beamerexpert kunt u per dag een complete beamer set huren, bestaande uit: beamer, projectiescherm en geluid set met bijpassende speakers. Er zijn verschillende sets beschikbaar.

Klik hier om een complete beamer set te huren

Offerte beamer huren aanvragen

Wilt u onze scherpe prijzen voor beamer verhuur weten? Vraag dan geheel vrijblijvend naar een offerte bij onze verkoop afdeling. Wij zullen uw wensen met u bespreken en u netjes een offerte mailen voor het huren van beamers en eventuele accessoires.

Wij reageren binnen 30 minuten* en hanteren een laagste prijsgarantie. Zo kunt u snel en gemakkelijk onze prijzen met andere leveranciers vergelijken.

* Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van de offerte aanvraag. Maar erg snel, dat is beloofd.

Direct een offerte voor verhuur opvragen!

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over beamers voor bedrijven of wilt u weten welke beamer het beste geschikt is voor uw situatie, neem dan contact met ons op. U kunt ook bellen met +31(0)23-5517909. Wij helpen u graag verder of komen bij u langs om uw situatie te bekijken.

Soorten beamers:

Hieronder kunt u meer informatie over onze soorten beamers vinden:

Tags: beamers, bedrijven, zakelijk

Handige links: Beamers, Beamerlampen

Vragen of advies over beamers of over uw beamer?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x