Projectiescherm huren bij Beamerexpert

U kunt bij Beamerexpert een projectiescherm huren. Wij verhuren verschillende soorten en maten projectieschermen. Uiteraard verhuren wij ook alle accessoires om een geslaagde presentatie, filmavond of huwelijk tot een succes te maken.

Waarom een projectiescherm huren?

Een projectiescherm huren kan natuurlijk een goede tijdelijke oplossing zijn om de kosten van de aanschaf van een projectiescherm te ontlopen. Daarnaast geniet u met het huren van projectieschermen steeds van de laatste nieuwe technieken en van de laatste nieuwe aansluitingen. Wij verhuren projectieschermen door het hele land in meerdere prijsklassen en van verschillende topmerken.

Waar moet ik op letten wanneer ik een projectiescherm huur?

Voordat u een projectiescherm huurt is het belangrijk om uzelf een aantal vragen te stellen. Door deze vragen te beantwoorden bent u beter in staat om het juiste projectiescherm te kiezen:

Hoeveel personen gaan er kijken?

Wanneer u een grote meeting organiseert heeft u een groot scherm nodig. Maar hoe groot moet het projectiescherm exact zijn? De inhoud van uw presentatie bepaalt welke beeldgrootte beter is. U kunt zich wel voorstellen dat een projectie groter moet zijn wanneer u veel cijfermateriaal, tekst en/of technische bouwtekeningen laat zien. Ook bij een film is groter scherm mooier.

De ruimte

De opstelling en zaalindeling spelen ook een grote rol bij het maken van de keuze welk projectiescherm u wilt gebruiken. Wanneer het over een grote ruimte gaat, kan het zijn dat de achterste rij op een grote afstand van het scherm af zit. Om het voor iedereen goed leesbaar en duidelijk te houden, kunt u in dit geval beter voor een wat groter projectiescherm gaan.

Welk projectiescherm voor het kijken van een film?

Bij films speelt de optimale kijkafstand een belangrijke rol. Sommige mensen vinden het fijn om dicht op het scherm te zitten, waar andere mensen een langere afstand prefereren. De meeste mensen vinden een afstand van drie keer de schermdiagonaal het meest fijn wanneer ze naar een film kijken. Maar gelukkig kan men in de meeste gevallen zelf bepalen waar hij of zij gaat zitten.

Voor uitgebreid advies kunt u ons altijd bellen, mailen, of live met ons chatten via het oranje balkje, rechts onderin de website.

Projectiescherm huren

U heeft bij Beamerexpert de keuze uit een projectiescherm op statief of een fastfold projectiescherm. Beide projectieschermen zijn snel in gebruik te nemen, compact zodat ze eenvoudig meegenomen kunnen worden en in meerdere maten verkrijgbaar.

Op statief projectiescherm

Mobiele projectieschermen op een statief zijn perfect voor zowel binnen- als buitenpresentaties voor grote en kleine locaties en grote en kleine ruimtes. Deze mobiele projectieschermen op statief beschikken over een eenvoudige, vertrouwde bedienwijze, welke in jaren onveranderd is gebleven. De behuizing is vastgemaakt aan het statief, hierdoor is het scherm gemakkelijk te transporteren en hoeft het projectiescherm niet in meerdere onderdelen te worden meegenomen.

Fast fold projectiescherm

Fast fold projectieschermen zijn gespannen schermen met een opvouwbaar aluminium frame en een schermoppervlak dat wordt bevestigd via drukknopen, waardoor het oppervlak wordt gespannen voor een extreem vlak projectiescherm.

Het frame wordt op de grond uitgeklapt. Door het frame uit te klappen vergrendelt het zichzelf. Wanneer het frame helemaal is uitgeklapt ontstaat er een frame ter grootte van het projectiedoek. Het gewenste projectiedoek wordt met de drukknopen op het frame geklikt.

Klik hier om een projectiescherm te huren

Complete presentatie set huren

Heeft u een presentatie, feest of huwelijk waarbij u uw presentatie, foto's of films wilt tonen maar beschikt u zelf niet over alle presentatiemiddelen? Bij Beamerexpert kunt u voor uw presentatie een complete set huren. Onze complete set bestaat uit:

- Beamer
- Projectiescherm
- geluidset met passende speakers

Klik hier om een complete presentatieset te huren

Over de auteur


Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van de webshop. Dit betekent dat ik het assortiment up-to-date houd door nieuwe producten te importeren of handmatig aan te maken. Dit omhelst de productafbeeldingen, teksten en seo. Ik overleg met externe partijen over (nieuwe) functionaliteit en hoe deze het beste te implementeren is (een productfeed bjivoorbeeld). Daarnaast schrijf ik pagina's waarmee wij onze klanten kunnen informeren en adviseren over de aankoop van een of meerdere producten.

Vince Balk

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x