Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Projectiescherm huren bij Beamerexpert

  Je kunt bij Beamerexpert een projectiescherm huren. Wij verhuren verschillende soorten en maten projectieschermen. Uiteraard verhuren wij ook alle accessoires om een geslaagde presentatie, filmavond of huwelijk tot een succes te maken.

  Waarom een projectiescherm huren?

  Een projectiescherm huren kan natuurlijk een goede tijdelijke oplossing zijn om de kosten van de aanschaf van een projectiescherm te ontlopen. Daarnaast geniet je met het huren van projectieschermen steeds van de laatste nieuwe technieken en van de laatste nieuwe aansluitingen. Wij verhuren projectieschermen door het hele land in meerdere prijsklassen en van verschillende topmerken.

  Waar moet ik op letten wanneer ik een projectiescherm huur?

  Voordat je een projectiescherm huurt is het belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen. Door deze vragen te beantwoorden ben je beter in staat om het juiste projectiescherm te kiezen:

  Hoeveel personen gaan er kijken?

  Wanneer je een grote meeting organiseert heb je een groot scherm nodig. Maar hoe groot moet het projectiescherm exact zijn? De inhoud van jouw presentatie bepaalt welke beeldgrootte beter is. Je kunt je wel voorstellen dat een projectie groter moet zijn wanneer je veel cijfermateriaal, tekst en/of technische bouwtekeningen laat zien. Ook bij een film is groter scherm mooier.

  De ruimte

  De opstelling en zaalindeling spelen ook een grote rol bij het maken van de keuze welk projectiescherm je wilt gebruiken. Wanneer het over een grote ruimte gaat, kan het zijn dat de achterste rij op een grote afstand van het scherm af zit. Om het voor iedereen goed leesbaar en duidelijk te houden, kan je in dit geval beter voor een wat groter projectiescherm gaan.

  Welk projectiescherm voor het kijken van een film?

  Bij films speelt de optimale kijkafstand een belangrijke rol. Sommige mensen vinden het fijn om dicht op het scherm te zitten, waar andere mensen een langere afstand prefereren. De meeste mensen vinden een afstand van drie keer de schermdiagonaal het meest fijn wanneer ze naar een film kijken. Maar gelukkig kan men in de meeste gevallen zelf bepalen waar hij of zij gaat zitten.

  Projectiescherm huren

  Je hebt bij Beamerexpert de keuze uit een projectiescherm op statief of een fastfold projectiescherm. Beide projectieschermen zijn snel in gebruik te nemen, compact zodat ze eenvoudig meegenomen kunnen worden en in meerdere maten verkrijgbaar.

  Op statief projectiescherm

  Mobiele projectieschermen op een statief zijn perfect voor zowel binnen- als buitenpresentaties voor grote en kleine locaties en grote en kleine ruimtes. Deze mobiele projectieschermen op statief beschikken over een eenvoudige, vertrouwde bedienwijze, welke in jaren onveranderd is gebleven. De behuizing is vastgemaakt aan het statief, hierdoor is het scherm gemakkelijk te transporteren en hoeft het projectiescherm niet in meerdere onderdelen te worden meegenomen.

  Fast fold projectiescherm

  Fast fold projectieschermen zijn gespannen schermen met een opvouwbaar aluminium frame en een schermoppervlak dat wordt bevestigd via drukknopen, waardoor het oppervlak wordt gespannen voor een extreem vlak projectiescherm.

  Het frame wordt op de grond uitgeklapt. Door het frame uit te klappen vergrendelt het zichzelf. Wanneer het frame helemaal is uitgeklapt ontstaat er een frame ter grootte van het projectiedoek. Het gewenste projectiedoek wordt met de drukknopen op het frame geklikt.

  Klik hier om een projectiescherm te huren

  Complete presentatie set huren

  Heb je een presentatie, feest of huwelijk waarbij je jouw presentatie, foto's of films wilt tonen maar beschik je zelf niet over alle presentatiemiddelen? Bij Beamerexpert kan je voor jouw presentatie een complete set huren. Onze complete set bestaat uit:

  - Beamer
  - Projectiescherm
  - Geluidset met passende speakers
  - (microfoon)

  Klik hier om een complete presentatieset te huren

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking