Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Projectiescherm kopen

  Wanneer je overweegt om een projectiescherm aan te schaffen begrijpen wij erg goed dat je een aantal vragen hebt. Op deze pagina leggen we je uit hoe je de juiste keuze maakt, hoe je jouw projectiescherm installeert, hoe je jouw projectiescherm onderhoudt en welke doeksoorten er bestaan en welke het meest geschikt is voor je situatie.

  Stap 1. Soort projectiescherm

  De keuze voor een type projectiescherm hangt af van je persoonlijke situatie. Waar wil je het voor gebruiken, in welke ruimte wil je het projectiescherm gaan gebruiken en hoeveel personen gaan naar het projectiescherm kijken.

  Elektrisch projectiescherm

  Een elektrisch wand- en plafondscherm wordt vaak toegepast in een boardroom of conferentieruimte. Wie een presentatie geeft, moet kunnen vertrouwen op een plafondscherm dat betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen is. Daarnaast moet de kwaliteit van het wand- of plafondscherm aansluiten bij de kwaliteit van de ruime, de apparatuur en het geprojecteerde beeld. Beamerexpert heeft een ruimte keuze aan elektrische projectieschermen.

  >Bekijk de electrische projectieschermen

  Elektrisch inbouw projectiescherm

  Veel ruimtes zijn met zorg ontworpen en ingericht. Om het design niet te verstoren, zijn er inbouwschermen, welke exact in ieder interieur passen. Een inbouwscherm zorgt ervoor dat het ontwerp van een ruimte intact blijft zonder dat de koker van het inbouwscherm zichtbaar is. Beamerexpert biedt een ruime keuze aan inbouwschermen voor plafond inbouw.

  > Bekijk de electrische inbouw projectieschermen

  Handbediend projectiescherm

  Met handmatige bediening wordt het scherm met een veer-oprolsysteem opgeborgen en uitgespannen. De behuizing van het handbediend projectiescherm wordt eenvoudig aan de muur of het plafond bevestigt. Door een ingebouwde veer stopt het projectiescherm tijdens het uittrekken op de door jou gewenste afstand. Wanneer het projectiescherm niet meer gebruikt wordt, is een kleine beweging voldoende om het doek weer in zijn behuizing te laten terug rollen. Beamerexpert heeft een ruime keuze aan handbediende projectieschermen.

  > Bekijk de handbediende projectieschermen

  Mobiel projectiescherm

  Met een mobiel projectiescherm kan je presentaties geven op elke gewenste locatie. Het scherm is eenvoudig te vervoeren per auto of met het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten is het projectiescherm uitgeklapt en kan je beginnen. Beamerexpert heeft een ruime keuze aan mobiele projectieschermen.

  > Bekijk hier de mobiele projectieschermen

  Vast frame projectiescherm

  Een vast frame projectiescherm is doorgaans het beste projectiescherm dat je kunt gebruiken. Het doek is altijd strak gespannen waardoor je ten allen tijde beschikt over dezelfde hoge kwaliteit projectie. Naast het strak gespannen doek is het sterke frame een groot voordeel, het contrast aan de beeldranden versterkt en voorkomt daarmee dat de projectie flets oogt. Beamerexpert heeft een ruime keuze aan vast frame projectieschermen.

  > Bekijk hier de vast frame projectieschermen

  Stap 2. Doeksoort

  Bij onze projectieschermen heb je veelal de keuze uit meerdere projectiedoeken. Wat zijn de verschillen tussen deze doeken en waar moet je op letten bij de keuze voor een doeksoort? Wij leggen hieronder de verschillen in de doeksoorten voor je uit.

  Matwit

  Matwit is een glasvezel projectiedoek voor niet hoge resolutie projectie dat gebruikt kan worden in een ruimte met gecontroleerd omgevingslicht. Deze projectiedoeken behouden zowel kleurwaardes als zwart en wit beelden.

  DataluX

  Datalux is een glasvezel projectiedoek met een reflectieve coating voor projectoren met een lagere licht output. Dankzij deze coating geeft het materiaal een verhoogde helderheid met een verminderde kijkhoek. Dit projectiedoek is geschikt voor niet hoge resolutie projectie dat gebruikt kan worden in een ruimte met ongecontroleerd omgevingslicht. De projectieschermen met dit doek zijn beschikbaar in iedere breedte met een hoogte tot 240 cm.

  High Contrast

  High Contrast is een glasvezel projectiedoek met een grijs basismateriaal voor een diepere reproductie van zwartwaardes voor de verbetering van contrast. Dit projectiedoek is geschikt voor niet hoge resolutie projectie dat gebruikt kan worden in een ruimte met gemiddeld omgevingslicht. De projectieschermen met dit doek zijn beschikbaar in iedere breedte met een hoogte tot 300 cm.

  Klik hier voor meer informatie over doeksoorten

  Stap 3. Projectiescherm installeren

  Beamerexpert beschikt over een professionele installatie service. Naast levering van alle benodigde producten voor een perfecte presentatie kunnen wij deze producten ook professioneel voor je installeren. We doen installaties voor grotere zalen en ruimtes, maar ook voor kleinere presentatieruimtes. Neem voor de installatiemogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

  Stap 4. Projectiescherm onderhouden

  Wanneer je jouw projectiescherm wilt schoonmaken dien je op te passen met het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Deze kunnen het projectdoek onherstelbaar beschadigen. In ons assortiment vind je schoonmaakmiddelen van BrightSight. Hiermee kan je eventuele vlekken op een veilige manier verwijderen.

  Het is er handig om voordien eerst het stof te verwijderen. Je kunt hiervoor persluchtspray gebruiken. Wanneer je hier niet over beschikt kan je het stof verwijderen door middel van een microvezel plumeau of een Swiffer doekje.

  Wij raden je aan om een zachte schoonmaakdoek te gebruiken, denk hierbij aan een microvezel doek. Schrob niet, maar maak zachte vegende bewegingen, wat lijkt op een ruitenwisserbeweging.

  Lees hier meer over het onderhouden van uw projectiescherm.

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking