Interactieve beamers

Interactieve beamers

Interactief presenteren zonder digibord

Naast de standaard beamers, welke alleen een beeld projecteren, ontstaat er binnen het onderwijs steeds meer vraag naar interactieve beamers. Met een interactieve beamer kan men, op elke ondergrond, gemakkelijk digitaal aantekeningen maken of de computer besturen. Een extra digibord is bij een interactieve beamer dus niet meer benodigd. Een interactieve beamer vormt daarom een perfecte start indien u een digitaal schoolbord wilt maar nog niet beschikt over een digibord of interactief whiteboard.

Touchscreen

Wilt u interactief presenteren op een witte muur of whiteboard? Ontdek dan de mogelijkheden van een interactieve beamer. Interactieve beamers werken als een touchscreen. In deze beamer is de functionaliteit van een digibord al ingebouwd. U bedient de computer direct op het beeld met de bijgeleverde pen of met uw vingers, zonder muis of digibord.

De beamer kan op een witte muur, op een whiteboard en zelfs op een tafelblad gericht worden. Het is niet alleen een praktische oplossing, maar kostentechnisch ook zeer interessant omdat u geen digibord nodig heeft. Een interactieve beamer kan verrassend breed worden ingezet, ook in een kantoor- of vergaderruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een expositie of vloerprojectie.

Interactieve beamers

Welke interactieve beamers zijn er?

Bekijk ons assortiment aan interactieve beamers.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over interactieve beamers of wilt u weten welke beamer het beste geschikt is voor uw situatie neem dan contact met ons op. U kunt ook bellen met +31(0)23-5517909. Wij helpen u graag verder of komen bij u langs om uw situatie te bekijken.

Overige soorten beamers:

Bent u niet op zoek naar een interactieve beamer? Hieronder kunt u onze overige soorten beamers vinden:

Tags: interactieve beamer, touchscreen beamer, geen digibord

Handige links: BeamersBeamerlampen

Vragen of advies over short throw beamers of over uw beamer?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x