Type beamer

Hoe vind ik het type van mijn beamer?

Aan de hand van een afbeelding laten wij u zien waar het type en het serienummer van de beamer staat. Ook laten we zien waar u het type van uw beamerlamp kunt vinden. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en verschilt dit per type beamer en per type beamerlamp.

Het type van uw beamer

Hieronder een voorbeeld van een Infocus beamer:

Het typenummer en het serienummer van uw beamer vindt u vaak aan de onderkant of aan de achterkant van uw beamer. In dit geval staat het typenummer netjes onder het merklogo. Indien uw beamer is opgehangen aan het plafond, kunt u het typenummer erg lastig zien.

Handige stickers

Maak daarom gebruik van onze handige stickers. Plak een van deze stickers op een makkelijk zichtbare plek van uw beamer, zo heeft u bij problemen en het vervangen van uw beamerlamp altijd ons nummer bij de hand. Na uw eerste bestelling  staat u bij ons in het systeem en met behulp van uw bedrijfsnaam, kunnen wij gemakkelijk al uw gegevens erbij pakken. Hierdoor hoeft u geen beamertype en merk meer aan ons door te geven, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe beamerlamp.

Ook kunt u inloggen op onze website en kunt u uw oude bestellingen bekijken. Zo kunt u ook gemakkelijk een vervolgbestelling aanmaken.

Wilt u van ons de handige stickers ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Het type van uw beamerlamp

Het type van uw beamerlamp kunt u op de lampmodule vinden. U dient hiervoor eerst de beamerlamp module uit uw beamer te halen. Hoe u uw beamerlamp eruit kunt halen, kunt hier lezen: Beamerlamp installeren.

In dit voorbeeld maken we gebruik van een Sony beamerlamp module:

U weet uw beamertype of beamerlamptype en u wilt gelijk een beamerlamp bestellen, ga dan naar de beamerlampen.

Mochten er vragen zijn of wilt u gewoon direct contact, bel dan met 023-5517909, gebruik onze live chat button of stuur een e-mail naar de beamer expert. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde onderwerpen:

Vond u dit artikel interessant? De volgende pagina's zijn dan ook interessant voor u:

- Type beamerlamp

Aansluitingen beamer

Top 10 beamers

Tags: Type beamerlamp, soort beamer, modelnummer, serienummer

Handige links: BeamersBeamerlampen

Vragen of advies over beamers of over uw beamer?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x