Merken projectieschermen

Projectiescherm merken

In ons assortiment hebben we een grote variatie projectieschermen van vele A-merken. Deze projectieschermen zijn prettig in gebruik en hebben een lange levensduur. Wanneer u een projectiescherm gaat kopen, dan is het belangrijk om vooraf te bepalen wat u van het projectiescherm verwacht. Aan de hand daarvan kunt u kwaliteitseisen stellen en een passend merk projectiescherm kiezen. Om u een eindje op weg te helpen introduceren we hieronder een aantal van deze merken.

AV Stumpfl projectieschermen

AV Stumpfl is een bekroond Oostenrijks bedrijf dat een reeks hoogwaardige mobiele- en installatieprojectieschermen en mediaserversoftware voor professionele en zakelijke toepassingen ontwerpt, produceert en op de markt brengt. Als familiebedrijf begonnen de oprichters het bedrijf uit een passie voor de ontwikkeling van presentatie- en installatietechnologieën.

Het productassortiment is gegarandeerd voor 24/7 gebruik. AV Stumpfl is gevestigd in Wallern, Oostenrijk. En wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van distributie- en servicepartners.

Naar alle AV Stumpfl projectieschermen

Celexon projectieschermen

Celexon biedt als fabrikant van projectieschermen een groot portfolio aan uiteenlopende projectieschermen. Van het handbediende projectiescherm voor de privé klant en de elektrische projectieschermen voor conferentieruimtes tot aan mobiele projectieschermen. Celexon biedt voor iedere toepassing een passend projectiescherm. De Celexon projectieschermen worden in verschillende kwaliteitsniveaus aangeboden. De projectieschermen zijn opgedeeld in de series Economy, Homecinema, Professional, Professional Plus en Expert. Ze vertegenwoordigen handbediende projectieschermen, statiefprojectieschermen, mobiele projectieschermen en elektrische projectieschermen.

Naar alle Celexon projectieschermen

Da-Lite projectieschermen

Al meer dan 100 jaar ontwerpt, vervaardigt en zet Da-Lite de meest uitgebreide lijn aan projectieschermen in de wereld in markt. Tegenwoordig bieden ze de meest uitgebreide selectie ooit aan eigen projectiescherm stoffen en materialen in hun rijke geschiedenis. Da-Lite en Projecta staan bekend als kwalitatief erg hoogstaand. Zie het als de Mercedes of BMW van de projectieschermen markt.

Elite screens projectieschermen

Elite ProAV is een toegewijde fabrikant van projectieschermen voor het commerciële AV-verkoopkanaal. Het biedt een reeks speciale projectieschermen van commerciële kwaliteit voor professionele integrators. Dit omvat gecertificeerde producten die ook compatibel zijn met bouwvoorschriften, evenals programma's, garanties en getrainde professionals om installateurs bij elke stap bij te staan.

Naar alle Elite screens projectieschermen

Optoma projectieschermen

Optoma biedt een groot gamma aan hoge kwaliteit projectieschermen, geschikt voor bijna iedere situatie. Van kleine vergaderkamers tot grote conferentiezalen, en voor de meest veeleisende cinema applicaties, Optoma heeft een scherm voor u. Alle Optoma schermen voldoen aan de hoogste eisen en zijn uitgebreid gecheckt en getest gedurende het productieproces om de hoogste kwaliteit en afwerking te kunnen waarborgen.

Naar alle Optoma projectieschermen

Projecta projectieschermen

Projecta is een toonaangevende fabrikant in Europa van hoge kwaliteit projectieschermen. Zij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen aan een uitgebreid assortiment van projectieschermen in de grootste projectiescherm fabricage vestiging van Europa. Welke gevestigd is in Weert en dus in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1952 en ze hebben dus al meer dan 65 jaar ervaring. Alle projectieschermen worden op bestelling speciaal voor u gemaakt. Dit fabricageproces zorgt voor een levertijd op deze schermen van 5-7 dagen. Projecta is uw vertrouwde bron voor projectiescherm oplossingen.

Projecta biedt een ruime keuze aan elektrische-, mobiele- en tevens handmatige projectieschermen. Daarbij biedt deze Nederlandse fabrikant verschillende prijssegmenten aan en biedt het oplossingen voor de homecinema instap schermen tot aan high end toepassingen.

Naar alle Projecta projectieschermen

Vragen of advies over projectieschermen of uw situatie?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x