Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Merken projectieschermen

  Projectiescherm merken

  Binnen ons assortiment vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige projectieschermen van gerenommeerde A-merken. Deze schermen combineren gebruiksvriendelijkheid met een lange levensduur. Als je overweegt om een projectiescherm aan te schaffen, is het van essentieel belang om eerst jouw verwachtingen van het scherm vast te stellen. Hierdoor kun je de juiste kwaliteitsnormen hanteren en een geschikt merk projectiescherm kiezen. Ter ondersteuning introduceren we hieronder enkele van deze vooraanstaande merken.

  AV Stumpfl projectieschermen

  AV Stumpfl is een gerenommeerd bedrijf uit Oostenrijk dat een uitgebreide collectie hoogwaardige mobiele en installatieprojectieschermen en mediaserversoftware ontwerpt, produceert en op de markt brengt voor professionele en zakelijke doeleinden. De oorsprong van dit familiebedrijf ligt in de passie van de oprichters voor de ontwikkeling van presentatie- en installatietechnologieën.

  De producten van AV Stumpfl zijn ontworpen voor continu gebruik, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wallern, Oostenrijk, en het bedrijf wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van distributie- en servicepartners.

  Naar alle AV Stumpfl projectieschermen

  Celexon projectieschermen

  Celexon is een vooraanstaande fabrikant van projectieschermen met een uitgebreid assortiment aan diverse schermen. Van handbediende projectieschermen voor individuele klanten tot elektrische projectieschermen voor vergaderzalen en zelfs mobiele projectieschermen. Voor elke situatie heeft Celexon een geschikt projectiescherm beschikbaar.

  De projectieschermen van Celexon zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsniveaus, verdeeld over de series Economy, Homecinema, Professional, Professional Plus en Expert. Deze series omvatten handmatige projectieschermen, statiefprojectieschermen, mobiele projectieschermen en elektrische projectieschermen.
  Naar alle Celexon projectieschermen

  Da-Lite projectieschermen

  Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar heeft Da-Lite zich toegelegd op het ontwerpen, produceren en introduceren van 's werelds meest diverse reeks projectieschermen op de markt. Tegenwoordig presenteren ze hun uitgebreidste assortiment ooit aan eigen projectieschermstoffen en materialen, wat een rijke geschiedenis weerspiegelt. Da-Lite en Projecta zijn gerenommeerde namen in de branche, synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. Ze worden vaak vergeleken met de Mercedes of BMW van de projectieschermenmarkt.

  Elite screens projectieschermen

  Elite ProAV is een gespecialiseerde producent van projectieschermen, gericht op het commerciële AV-verkoopkanaal. Ze leveren een uitgebreid scala aan hoogwaardige projectieschermen die speciaal zijn ontworpen voor professionele integrators. Dit omvat gecertificeerde producten die voldoen aan bouwvoorschriften, evenals ondersteuningsprogramma's, garanties en deskundige professionals die installateurs begeleiden gedurende elke fase van het proces.

  Naar alle Elite screens projectieschermen

  Optoma projectieschermen

  Optoma presenteert een uitgebreide reeks hoogwaardige projectieschermen die geschikt zijn voor vrijwel elke situatie. Of het nu gaat om bescheiden vergaderzalen of ruime conferentiezalen, of zelfs voor veeleisende bioscooptoepassingen, Optoma heeft een geschikt scherm voor jou. Elk Optoma-scherm voldoet aan strenge normen en ondergaat uitgebreide controles en tests tijdens het productieproces om de hoogst mogelijke kwaliteit en afwerking te garanderen.

  Naar alle Optoma projectieschermen

  Projecta projectieschermen

  Projecta is een vooraanstaande Europese fabrikant van hoogwaardige projectieschermen. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van een breed scala aan projectieschermen, rechtstreeks vanuit de grootste productielocatie voor projectieschermen in Europa, gevestigd in Weert, Nederland. Met meer dan 65 jaar ervaring sinds de oprichting in 1952, heeft Projecta een solide reputatie opgebouwd.

  Alle projectieschermen worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties, wat resulteert in een productieproces met een levertijd van 5-7 dagen. Projecta is daarmee jouw betrouwbare bron voor hoogwaardige projectieschermoplossingen. Het assortiment omvat elektrische, mobiele en handmatige projectieschermen, en biedt oplossingen voor diverse prijsklassen, variërend van instapmodel homecinema-schermen tot high-end toepassingen.

  Naar alle Projecta projectieschermen

   

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking