Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  BenQ TH535

  Uitstekende lichtsterkte voor heldere presentaties in een lichte omgeving

  De enorme lichtsterkte van 3500 lumen garandeert ook in helder verlichte ruimtes een optimale weergave. Ideaal voor bioscoop- of sportavondjes thuis - kijk spannende wedstrijden of boeiende films met familie of vrienden - ze zullen stralen van enthousiasme!

  Hoge contrastverhouding voor uitstekende leesbaarheid met de fijnste gradaties<...

  BenQ TH535

  Uitstekende lichtsterkte voor heldere presentaties in een lichte omgeving

  De enorme lichtsterkte van 3500 lumen garandeert ook in helder verlichte ruimtes een optimale weergave. Ideaal voor bioscoop- of sportavondjes thuis - kijk spannende wedstrijden of boeiende films met familie of vrienden - ze zullen stralen van enthousiasme!

  Hoge contrastverhouding voor uitstekende leesbaarheid met de fijnste gradaties

  De krachtige en natuurlijke contrastverhouding van 15.000:1 is mogelijk door de geïntegreerde DLP-technologie, die op dit moment the start-of-the art is! Dankzij volledig glazen optische lenzen ontstaan een indrukwekkende helderheid, vloeiend in elkaar overlopende kleurnuances, vooral bij de middentonen, en een bijzonder scherpe leesbaarheid. Duik met vrienden en familie onder in beeldkwaliteit van een nieuw niveau- het zal jullie zeker boeien!

  Verticale keystone-correctie voor perfect uitgelijnde beeldformaten

  Het zogeheten “Trapezium-effect” wordt hiermee gecompenseerd - vooral als de projector niet exact in het midden, maar bijvoorbeeld op een tafeltje of in een kast moet worden geplaatst. De verticale keystonefunctie optimaliseert de beeldweergave en produceert professioneel gerenderde dwarsformaten. Dankzij de nauwkeurige keystone-correctie kun je professioneel ingestelde beelden zonder kwaliteitsverlies op bijna elke plek en uit bijna elke hoek projecteren.

  Maximale energie-efficiëntie dankzij BenQ's exclusieve “SmartEco™-technologie”

  “SmartEco™-technologie” is een exclusieve innovatie van BenQ die de prestaties van de DLP-technologie voor energiebesparing perfectioneert, met behoud van de consequent grote helderheid, voortreffelijke beeldkwaliteit en een optimale levensduur van de lamp. Verschillende energiebesparende mogelijkheden helpen je om de energie- en onderhoudskosten van de projector laag te houden. Niet in de laatste plaats door zijn lange levensduur is de TH535 de perfecte projector voor een geweldige avondje film kijken of gamen.

  Perfecte en duurzame beeldkwaliteit door DLP-technologie

  Digital Light Processing (DLP) werd in 2015 onderscheiden met de 'Merit Academy Award'! Deze toonaangevende technologie wordt gebruikt in ongeveer 90% van alle digitale bioscopen en zonder uitzondering in alle IMAX-bioscopen. Meer dan 50% van alle projectoren op de internationale markt is van DLP-technologie voorzien. Bij BenQ zijn we er trots op dat we wereldwijd op de eerste plaats staan van fabrikanten van de meest verkochte DLP-projectoren!

  Nauwkeurige kleuren

  De DLP-projectoren van BenQ leveren niet alleen de meest intense en meest realistische kleuren, maar ook zo levendig mogelijke beelden. BenQ combineert dit bovendien met praktische innovaties, zoals verwisselbare, zesvoudige kleurenwielen met DLP BrilliantColor™-technologie.

  Duurzaamheid

  De onvoorstelbaar duurzame microspiegels van de DLP-chips en de vrijwel hermetisch afgesloten behuizing garanderen dat de DLP-projectoren van BenQ berekend zijn op langdurig gebruik, zonder kwaliteitsverlies bij beeldweergave! Het design van de BenQ-projectoren voorkomt mogelijke beschadiging door stofophoping of sterke verhitting. Een projector van BenQ staat jarenlang paraat voor het hele gezin met betrouwbare prestaties en zorgt zo voor veel kijkplezier. Na het vervangen van de lamp (snel en gemakkelijk) is het beeld als nieuw.

  Voor- en nadelen van de BenQ TH535

  Een hoge lichtsterkte van 3500 ANSI lumen voor bijzonder levendige presentaties
  Een contrastverhouding van 15.000:1 voor optimale leesbaarheid
  2 HDMI-ingangen voor het aansluiten van meerdere apparaten
  DLP-technologie voor levendige en duurzame kleuren.
  Simpele setup, intuitive toegang tot alle functies en probleemloze onderhoud
  Eco-vriendelijk met een levensduur van 10000 uur (Smart Eco-modus)
  Er worden geen HDMI kabels meegeleverd. 

  Meegeleverd in doos

  - BenQ TH535
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelgids
  - Garantiekaart

  Garantie

  3 jaar garantie op de TH535 en 12 maanden of 2000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De TH535 heeft een projectieverhouding van 1.37:1 tot 1.64:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,37 tot 1,64 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,74 en 3,28 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3500 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  15000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.37:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.64:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1.2

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking