Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  BenQ TH690ST - De Ultieme Kortwerp Projector voor een meeslepende Kijkervaring

  Ontdek de kracht van de BenQ TH690ST kortwerp projector, speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Geniet van grootscherm plezier in elke hoek en ervaar een meeslepende kijkervaring als nooit tevoren. Met levendige beeldkwaliteit, flexibele installatie en gebruiksvriendelijke connectiviteit is deze projector de perfecte keuze voor thuisentertainment, gaming en professionele presentaties.

  Grootscherm ...

  BenQ TH690ST - De Ultieme Kortwerp Projector voor een meeslepende Kijkervaring

  Ontdek de kracht van de BenQ TH690ST kortwerp projector, speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Geniet van grootscherm plezier in elke hoek en ervaar een meeslepende kijkervaring als nooit tevoren. Met levendige beeldkwaliteit, flexibele installatie en gebruiksvriendelijke connectiviteit is deze projector de perfecte keuze voor thuisentertainment, gaming en professionele presentaties.

  Grootscherm Plezier in Kleine Ruimtes

  Ervaar indrukwekkende kortwerp prestaties met de BenQ TH690ST projector. Creëer een groot schermformaat van dichtbij, zelfs in kleine kamers. Geniet van levendige beeldkwaliteit met hoge resolutie en ervaar een meeslepende kijkervaring. Dankzij de krachtige helderheid blijft het beeld zelfs in verlichte omgevingen scherp en helder.

  Meeslepende Kijkervaring in Elke Hoek

  Duik in je favoriete films, games en presentaties met de BenQ TH690ST kortwerp projector. Dankzij de korte projectieafstand kun je de projector dicht bij het scherm plaatsen en genieten van een meeslepende kijkervaring zonder schaduwen of verblinding. De flexibele installatiemogelijkheden met verstelbare lens en keystone-correctie zorgen ervoor dat je de projector in elke hoek kunt plaatsen en het beeld perfect kunt afstellen. Met een groot schermformaat van 100 inch vanaf een afstand van slechts 1,5 meter word je volledig ondergedompeld in de beelden.

  Gemak en Connectiviteit voor Optimaal Gebruiksgemak

  Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van de BenQ TH690ST kortwerp projector. Met draadloze connectiviteit kun je moeiteloos verbinding maken met je apparaten en content delen zonder gedoe met kabels. Speel video's, foto's en muziek af vanaf verschillende bronnen zoals USB en HDMI. De gebruiksvriendelijke interface maakt het navigeren door menu's en instellingen eenvoudig en intuïtief.

  Voor- en nadelen van de BenQ TH690ST

  Indrukwekkende kortwerp prestaties voor kleine ruimtes.
  Levendige beeldkwaliteit met hoge resolutie.
  Flexibele installatie in elke hoek doormiddel van 2D keystone correctie.
  Razendsnelle reactietijd van 8,3 milliseconden.
  Gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige bediening.
  Mogelijke beperkingen in de beeldhelderheid bij daglicht.

  Uitgebreide specificaties

  Uitgebreide specificaties van de BenQ TH690ST

  Meegeleverd in de doos

  - BenQ TH690ST
  - Stroomkabels
  - gebruikershandleiding

  Garantie

  Projectorgarantie: 3 jaar (exclusief lichtbron)
  Lichtbrongarantie: 3 jaar of 20.000 uur (wat het eerst wordt bereikt)

  De projectieafstand bepalen

  De BenQ TH690ST heeft een projectieverhouding van 0.69:1 tot 0.83:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,69 tot 0,83 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 1,38 en 1,66 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 60" tot 137 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  2300 Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  500.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  LED
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.69:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0.83:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  60
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  137
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  +/-30°
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  +/-30°
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking