Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  BenQ TK860i

  De BenQ TK860i is een home cinema beamer die inclusief dongel geleverd wordt waarmee je eindeloos Android TV-entertainment naar jouw beamer haalt. De TK860i is voorzien van HDR-PRO voor lichte ruimtes, hierdoor geeft de beamer details en kleuren beter weer, waardoor de lichtere en donkere delen in welk beeld dan ook veel nauwkeuriger worden weergegeven. De lokale contrastversterker verdeelt beelden in meer dan 1000 zones, analyseert de helderheid va...

  BenQ TK860i

  De BenQ TK860i is een home cinema beamer die inclusief dongel geleverd wordt waarmee je eindeloos Android TV-entertainment naar jouw beamer haalt. De TK860i is voorzien van HDR-PRO voor lichte ruimtes, hierdoor geeft de beamer details en kleuren beter weer, waardoor de lichtere en donkere delen in welk beeld dan ook veel nauwkeuriger worden weergegeven. De lokale contrastversterker verdeelt beelden in meer dan 1000 zones, analyseert de helderheid van elk segment en past het gamma onafhankelijk aan voor een grotere definitie van donkere en heldere details en een verrijkte 4K-beelddiepte.

  Meslepend geluid

  De treVolo 5Wx2-luidsprekers van de TK860i maken gebruik van akoestische en psychoakoestische wetenschappen voor diepe bastonen en hoge tonen, en bieden ook exclusieve EQ-algoritmen die door Hollywood-studio's worden gebruikt voor pure helderheid en een sensuele geluidskwaliteit.

  Dynamic Black Technologie

  Door het gebruik van Active Iris- en Dynamic Black-technologie verhoogt de bioscoop-geoptimaliseerde Enhanced Tone Mapping van BenQ het contrast om details in donkere gebieden van geprojecteerde beelden te behouden.

  Exclusieve kleurtemperatuurafstemming

  Voor de ultieme kleurnauwkeurigheid bieden de hoogwaardige BenQ-bioscoopprojectoren geavanceerde afstelling van de kleurtemperatuur met 11 toonaangevende niveaus van witbalansregeling tussen hoge en lage helderheid, waardoor liefhebbers de meest nauwkeurige middentoonkleuren kunnen aanpassen.

  Ondersteuning voor 24P-afspelen

  De meeste films worden opgenomen met 24 beelden per seconde (fps). Om films precies weer te geven zoals de regisseurs het hebben bedoeld, ondersteunt de TK860i 24P-weergave van high-definition bronnen met 24 fps zonder schokken in de HDR-modus om de zuiverheid van het oorspronkelijke beeld te behouden.

  Door 36 geïnterpoleerde frames tussen sequenties in te voegen om naadloze, levendige video's van 60 frames per seconde te produceren, elimineert de bewegingsversterker vertraagde beelden, onrustig afspelen en wazige schaduwen.

  Connectiviteit

  De TK860i verbindt je met allerlei soorten entertainment met universele poorten, waaronder drie HDMI 2.0b (HDCP 2.2)*, SPDIF en eARC voor 7.1-kanaals en Dolby Atmos-audio, waardoor originele audiosignalen met volledige resolutie via één HDMI-kabel naar je geluidssysteem worden verzonden.

  Voor- en nadelen van de BenQ TK860i

  4K UHD resolutie met 3300 ANSI lumen voor helder beeld.
  HDR-PRO contrastversterker voor perfecte details.
  Verticale lensshift en 2D-keystone correctie voor probleemloze installatie.
  Meeslepend geluid door de 2 5W treVolo luidsprekers.
  Universele connectiviteit met drie HDMI 2.0b (HDCP 2.2), SPDIF en eARC.
  Projectie van 100 inch op 2.5m tot 150 inch op 4.9m.
  Interactieve dongel voor eindeloos Android TV-entertainment.
  Geen laser lichtbron, de lamp kan wel vervangen worden.

  Uitgebreide specificaties van de home cinema beamer

  Uitgebreide specificaties van de BenQ TK860 in PDF

  Meegeleverd in doos

  - BenQ TK860
  - Lenskap
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  2 jaar garantie op de home cinema beamer en 12 maanden of 1000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De TK860i heeft een projectieverhouding van 1.13:1 tot 1.47:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,13 tot 1,47 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,26 en 2,94 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 30" tot 300 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3300
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  50000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde omgeving waarvoor het product geschikt is, bijvoorbeed thuis, vergaderruimte of klaslokaal.
  Ruimte:
  Thuis
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop, Sport en Films
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.13:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.47:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  30
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  300
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking