Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Aangeraden voor het beste geluid

  Productomschrijving

  BenQ V6000

  Met een beeldformaat van 100” en meer, geprojecteerd vanaf luttele centimeters van de muur of het projectiescherm met projectie op ultrakorte afstand, kan de V6000 schermloze TV-projector eenvoudig op een kastje voor een muur of scherm worden geplaatst en hoeft deze na gebruik niet te worden opgeborgen. De BenQ V6000 laserprojector vervangt de televisie in je woonkamer. De projector past perfect in je interieur en het hele gezin kan nu films en series ...

  BenQ V6000

  Met een beeldformaat van 100” en meer, geprojecteerd vanaf luttele centimeters van de muur of het projectiescherm met projectie op ultrakorte afstand, kan de V6000 schermloze TV-projector eenvoudig op een kastje voor een muur of scherm worden geplaatst en hoeft deze na gebruik niet te worden opgeborgen. De BenQ V6000 laserprojector vervangt de televisie in je woonkamer. De projector past perfect in je interieur en het hele gezin kan nu films en series op een enorm bioscoopscherm bekijken, zonder dat daarvoor een lelijke TV nodig is.

  De V6000 maakt gebruik van geavanceerde bewegingsschatting en compensatietechnologie genaamd MEMC. Het maakt video's vloeiender, compenseert bewegingsonscherpte en slow motion-effecten. Dit is vooral effectief bij het kijken naar sport, films of games met snelle actie.

  Voor- en nadelen van de BenQ V6000

  4K UHD resolutie voor ultra scherpe beelden.
  Premium ingebouwde treVolo luidsprekers.
  Bewegingssensor voor oogbescherming.
  Geïntegreerde meettool voor schermafmeting.
  Grote lichtopbrengst van 3000 ANSI lumen.
  Speciaal optioneel scherm voor films in lichte ruimtes.
  Voor de projector geoptimaliseerde HDR met HDR10 & HLG.
  Bewegingsinterpolatie.
  Breed kleurbereik.
  Automatische afdekklep.
  Ultra short throw, projecteer vanaf 0,47 tot 0,66 meter tot wel 120 inch.
  Laser lichtbron voor 20.000 uur kijkplezier.
  Er worden geen HDMI kabels meegeleverd.
  Er worden geen 3D brillen meegeleverd. 
  Met 10 kg zwaar om mee te nemen.

  Uitgebreide specificaties van de ultra short throw laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de BenQ V6000 in PDF

  Meegeleverd in doos

  - BenQ V6000
  - Stroomkabel
  - Gebruikershandleiding op cd
  - Garantiekaart (per regio)
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  3 jaar op de beamer en 5 jaar of 12.000 branduren op lichtbron (wat als eerste bereikt wordt).

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3000 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  10000:0
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Fotoclub, Sport en Films, Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.252:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,07 miljard
  De mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met andere apparateb, zoals computers, smartphone of tablets, voor het streamen van inhoud of het spiegeln van het scherm. Het hebben van draadloze mogelijkheden bij een beamer biedt flexibiliteit en maakt het gemakkeliker om verbingen te maken en inhouden te delen in diverse situaties, waaronder thuisgebruik, zakelijke presentaties of educatieve doeleinden.
  Draadloos:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking