Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Casio LED beamers

  Casio LED beamers

  Informatie over Casio LED beamers

  Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over Casio Led beamers. We beginnen met de technische highlights en bespreken verder ook de educatieve - en zakelijke mogelijkheden van de LED beamers.

  - Technische Highlights Casio beamers

   

  Revolutionaire lichtbron

  Het hart van de Casio-projectoren is een revolutionaire lichtbron. In tegenstelling tot traditionele projectorlampen bevat de volledig nieuw ontwikkelde technologie geen kwik. De laser- & LED-hybrid-lichtbron zet de nieuwe norm met zijn levensduur tot 20.000 uur en tot 4.000 ANSI-lumen lichtopbrengst.

  Beleef expressieve, kleurechte projecties van hoge kwaliteit – helemaal zonder kwiklampen.


  15 jaar, 220 dagen / jaar, 6 u / dag Geen lamp vervangen , geen onderhoudskosten

  Met de geavanceerde lichttechnologie van de series Pro en Short Throw wordt de kleur blauw gegenereerd via een blauwe LED.

  Business

  Tot 10.000 businesspresentaties van twee uur zonder de lamp te vervangen. Het kan met de projectoren van Casio.

  Laser en LED hybrid

  Uitstekende kleurweergave, hoge lichtopbrengst zelfs bij daglicht en milieuvriendelijk door het ontbreken van kwik – tot op de dag van vandaag waren projectoren die al deze specificaties in zich hadden, niet beschikbaar. Door de ontwikkeling van een nieuwe innovatieve lichtbron, is CASIO in staat geweest om succesvol al deze drie functies samen te brengen in één projector.

  Het samenbrengen van een hoge lichtopbrengst en een milieuvriendelijke werking in één apparaat, is tot op heden uniek in de markt voor projectoren. Noch conventionele projectoren met kwiklampen, noch geheel LED modellen zijn in staat om dit te bereiken.

  Casio zet de nieuwe norm voor de volgende generatie projectoren.

  Dynamische helderheidsregeling


  De dynamische helderheidsregeling past de lichtsterkte van de projector automatisch aan de meest uiteenlopende lichtomstandigheden aan. Dat betekent extra stroom besparen.

  Indrukwekkende kleurweergave


  De nieuwe CASIO Projectoren fascineren gebruikers met een uitstekende kleurweergave en een groot kleurbereik dat verder is verbeterd door het “Helmholtz-Kohlrausch effect”. Dit optische fenomeen zorgt voor een verbetering van de subjectieve waarneming van de helderheid welke proportioneel is met de mate van kleurverzadiging. De grijsweergave van de nieuwe projectoren is ook bijna perfect: zwart wordt als diep zwart weergegeven en niet als een zeer donkere grijstint. Afbeeldingen met levendige en heldere kleuren en de fijnste details maken elke zakelijke presentatie en ’s avonds uw home entertainment een onvergetelijke beleving.

  Dynamische Helligkeitsregulierung
  De projectoren van Casio dekken een groter deel van het kleurensprectrum dat het menselijke oog waarneemt.

  Economisch & ecologisch:


  • tot 20.000 uur levensduur
  • geen kosten voor duur en ingewikkeld vervangen van de lamp
  • kwikvrije lichttechnologie

  Mobiel gebruik of plafondinstallatie

  Van het kleine bureau tot de grote conferentiezaal met plafondinstallatie, onze projectoren zijn inzetbaar in de meest uiteenlopende ruimten. En: lange wachttijden horen met de quick start & stop-functie tot het verleden. De projectoren zijn binnen de vijf seconden klaar voor gebruik.

  Interactief en driedimensionaal

  Opleidingsmomenten en zakelijke presentaties worden met de projectiesoftware Presentation Draw (optioneel) een interactieve ervaring: de bewegingen van de interactive pointer worden geregistreerd door een wireless pointing function en in real time doorgestuurd naar welk projectievlak ook.

   

  Het samenspel van interactive pointer, pc en projector maakt interactieve presentaties mogelijk.

  Schrijven, scrollen, tekenen

  Het samenspel van interactive pointer, pc en projector maakt interactieve presentaties mogelijk.

   
  De beweging van de interactive pointer wordt direct weergegeven in de projectie.

  De beweging van de interactive pointer wordt direct weergegeven in de projectie.

  De derde Dimensie

  De DLP 3D ready-functie opent totaal nieuwe perspectieven voor lessituaties, presentaties en voordrachten. Driedimensionale modellen, ruimtelijke visualisering en fascinerende, levendige voorstellingen – met de projectoren van Casio liggen deze mogelijkheden voor het grijpen. De optionele active-shutterbril is daarbij de sleutel tot de driedimensionale wereld.

  Boeiende 3D-projecties bij zakelijke presentaties en bij het lesgeven. Met de DLP 3D ready-technologie.

  Waarom projecties in 3D?

  Met driedimensionale projecties worden lessen en presentaties visueler en fascinerender:

  • voor presentaties van driedimensionale bouwwerken, architectuurschetsen en anatomische modellen
  • voor onderwijs dat door fascinerende 3D-inhoud beter in het geheugen blijft en het leersucces verbetert – bijv. met driedimensionale voorstellingen van moleculaire verbindingen of virtuele afbeeldingen van de aarde.

  - Educatieve Casio LED beamers


  Beleef de revolutie van 20.000 multimediale opleidingsuren

  Educatieve films draaien, grafieken tonen, lesgeven en presentaties vorm geven met behulp van mediatechnieken, het hoort er allemaal bij in de moderne didactiek. Voor flexibel gebruik of voor plafondinstallatie: dankzij de revolutionair lange levensduur van hun lichtbron en het bedieningsgemak zijn de projectoren van Casio optimaal voor onderwijs en opleiding.

  Lichttechnologie met een levensduur van 20.000 uur

  De door Casio ontwikkelde, kwikvrije laser- & LED-hybrid-lichtbron heeft een Levensduur tot 20.000 uur. Dat betekent voor een school:

  Lichttechnologie met een levensduur van 20.000 uur.

  Geen omslachtig gedoe meer bij het vervangen van de lamp (bijv. bij plafondinstallaties).

  Projecties in fel verlichte klaslokalen


  • Dankzij de lichtopbrengst tot 4.000 ANSI-lumen1 hoeft u de lokalen niet te verduisteren.
  • De dynamische helderheidsregeling past de Lichtsterkte van de Projector automatisch aan de meest uiteenlopende lichtomstandigheden aan. Dat betekent extra besparen op stroom.
  • De korte projectieafstand van de Short Throw-serie maakt lesgeven zonder verblinding en schaduwen mogelijk en is ideaal voor interactieve whiteboards.

  Flexibiliteit dankzij USB

  De projectoren met USB1-aansluiting vereenvoudigen het alledaagse schoolleven: na de voorbereiding aan de computer wordt de presentatie simpelweg geconverteerd met de bijgevoegde software, op een USB-stick opgeslagen en direct meegenomen naar de les.

  3D-inhoud voor groter didactisch succes

  De Projectoren van Casio zijn optioneel uitgerust met de toekomstgerichte DLP 3D ready-functie dus een prima keuze voor het onderwijs van morgen. Want ook in onderwijs en opleiding zullen driedimensionale leerhulpmiddelen meer en meer doordringen.

  Waarom lesgeven in 3D?

  Met driedimensionale projecties worden lesuren en voordrachten veel visueler en fascinerender, ze blijven beter in het geheugen zitten en verhogen het leersucces.

  • voor het verkennen van virtuele topografische gegevens
  • voor driedimensionaal voorstellen van anatomische modellen of historische bouwwerken
  • voor ruimtelijke afbeeldingen van geometrische figuren

  Mobi Show App

  Dankzij de Mobi Show-app kunt u mobiele telefoons en tablet-pc’s via WLAN direct met de projector verbinden. Deze functie is beschikbaar bij een aantal modellen. Let op de gedetailleerde productbeschrijving.

  Uw presentatie kan dan van deze toestellen direct naar de projector overgedragen worden.

  Mobi Show App.

  Flexibel onderwijs met de Mobi Show-App.

  Voordrachten zonder kabels

  Dankzij WLAN maken de projectoren van Casio het ingewikkelde gedoe met pc- en projectorkabels overbodig. Ideaal voor presentaties met meerdere sprekers: via de WLAN-toegang kunt u tot vier pc’s tegelijk verbinden met de Casio LED projectoren.

   

  Wireless LAN
  Presenteren zonder kabels: met wireless LAN.

  Tip:

  Via de USB poort kan direct de grafische rekenmachine of het elektronische woordenboek EX-word van Casio worden aangesloten. Leerlingen kunnen de handelingen van de docent stap voor stap volgen op een groot scherm. (USB ingang noodzakelijk, alleen bij geselecteerde modellen).

  Interactief lesgeven

  Lesuren worden met de projectiesoftware Presentation Draw1(optioneel) een interactieve belevenis: de bewegingen van de interactive pointer worden geregistreerd door een wireless-pointingfunctie en in real time naar de projecties overgedragen. Schrijven, scrollen, tekenen: met de interactive pointer kan het op iedere projectie.

  Een revolutie die tijd en geld spaart

  Voor een gebruiksduur van 20.000 uur had men tot nu toe tot 9 traditionele kwiklampen nodig. Met de Laser- & LED-hybrid-lichtbron is er geen omslachtig gedoe meer bij het vervangen van de lamp (bijv. bij plafondinstallaties), en u hoeft ook niet meer al die oude lampen weg te werpen.

  Een revolutie die tijd en geld spaart.

  Eenvoudig installeren en bedienen


  • Van een klein klaslokaal tot een grote leeszaal, projectoren van Casio zijn bruikbaar in de meest uiteenlopende lesgeefruimten en eenvoudig te bedienen.
  • De 2x optische zoom van de Green Slim- serie zorgt voor een optimale aanpassing aan de meest uiteenlopende ruimtelijke omstandigheden.
  • lesgeven zonder wachttijden. de projectoren van Casio bereiken in 4-8 seconden hun volle lichtsterkte en kunnen weer worden uitgeschakeld zonder afkoelfase.


  Dank der langen Lebensdauer der Lichtquelle von bis zu 20.000 Stunden entfällt der aufwändige Lampenwechsel

  Dankzij de lange levensduur van de lichtbron tot 20.000 uur geen omslachtig gedoe meer bij het vervangen van de lamp.

  Modellen educatieve Casio LED beamers

  De LED beamers zijn verkrijgbaar in onderstaande modellen:

  Interactief lesgeven.

  Welke Casio LED beamers zijn er?

  Bekijk ons assortiment aan Casio LED beamers.

  Persoonlijk advies

  Wilt u meer weten over Casio LED beamers of wilt u weten welke beamer het beste geschikt is voor uw situatie neem dan contact met ons op. U kunt ook bellen met +31(0)23-5517909. Wij helpen u graag verder of komen bij u langs om uw situatie te bekijken.

  Overige soorten beamers:

  Bent u niet op zoek naar een LED beamer? Hieronder kunt u onze overige soorten beamers vinden:

  Tags: led beamers, LED, educatief, zakelijk

  Handige links: Beamers, Beamerlampen.

  Vragen of advies over soorten beamers of over uw beamer?

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  U weet dat ze er zijn: Cookies! Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »