Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Dangbei Atom

  De Dangbei Atom is de ultieme Google TV™ Mini Laser beamer die jouw home entertainment naar een hoger niveau tilt. Met ingebouwde Google TV™ en Netflix biedt de Atom toegang tot meer dan 10.000 apps en meer dan 400.000 films en tv-shows van officiële streamingdiensten zoals Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+ en Hulu. Dankzij de ALPD® lasertechnologie en een verblindende helderheid van 1200 ISO lumens, komen al je favoriete content tot lev...

  Dangbei Atom

  De Dangbei Atom is de ultieme Google TV™ Mini Laser beamer die jouw home entertainment naar een hoger niveau tilt. Met ingebouwde Google TV™ en Netflix biedt de Atom toegang tot meer dan 10.000 apps en meer dan 400.000 films en tv-shows van officiële streamingdiensten zoals Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+ en Hulu. Dankzij de ALPD® lasertechnologie en een verblindende helderheid van 1200 ISO lumens, komen al je favoriete content tot leven in haarscherpe details. Met een dikte van slechts 4,74 cm en een gewicht van slechts 1,27 kg is de Atom lichter dan een standaard laptop, waardoor je hem moeiteloos door je hele huis kunt verplaatsen. Geniet van een overweldigende kijkervaring met een beeld van maximaal 180 inch in 1080p, ondersteund door HDR10, en theaterkwaliteit geluid via de dubbele 5W ingebouwde luidsprekers met Dolby Audio. Dankzij slimme functies zoals autofocus, keystone-correctie, schermaanpassing en obstakelvermijding, heb je binnen enkele seconden een helder en perfect beeld. Breng de bioscoop naar huis met de Dangbei Atom.

  Voor- en nadelen van de Dangbei Atom

  Ingebouwde Google TV™ en Netflix voor toegang tot meer dan 10.000 apps.
  Verbluffende helderheid van 1200 ISO lumens dankzij ALPD® lasertechnologie.
  Compact en licht ontwerp van slechts 4,74 cm dik en 1,27 kg.
  Beeld tot 180 inch in 1080p, ondersteund door HDR10.
  Theaterkwaliteit geluid met dubbele 5W ingebouwde luidsprekers met Dolby Audio.
  Slimme functies zoals autofocus en keystone-correctie voor een perfect beeld.
  Eenvoudig te verplaatsen naar verschillende kamers in huis.
  De maximale resolutie is beperkt tot 1080p.

  Meegeleverd in doos

  - Dangbei Atom
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  Je krijgt 2 jaar garantie op de Dangbei Atom.

  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 40" tot 180 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  1200 ISO lumen
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.2:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  40
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  180
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De mogelijkheid om de scherpte van het geprojecteerde beeld aan te passen door de lens van de beamer te focussen.
  Focus:
  Auto
  Lichtbron
  Type lichtbron:
  Laser
  De hoeveelheid lichtbronnen (lamp, led of laser) van de beamer.
  Aantal lichtbronnen:
  1
  De mogelijkheid om de gebruikte lichtbron in de beamer te vervangen. Over het algemeen biedt een vervangbare lichtbron flexibiliteit en kosteneffectivieit voor de gebruiker, omdat het de mogelijkheid biedt om de beamer operationeel te houden gedurende een langere periode zonder de volledige eenheid te vervangen.
  Vervangbare lichtbron:
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  30.000

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking