Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Epson EB-700UVeelzijdige signage-projector waarnaar u verder geen omkijken meer heeft die een helder, schaalbaar beeld tot 130 inch kan weergeven en 20.000 uur lang betrouwbare prestaties levert.Transformeer uw signage-ervaring met onze flexibele projector met ultrakorte projectieafstandBreng een winkel, galerie, museum of kantoor tot leven met een eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijke projector met ultrakorte projectieafstand. De EB-700U is een alternatief voor flat panels me...

  Epson EB-700U

  Veelzijdige signage-projector waarnaar u verder geen omkijken meer heeft die een helder, schaalbaar beeld tot 130 inch kan weergeven en 20.000 uur lang betrouwbare prestaties levert.

  Transformeer uw signage-ervaring met onze flexibele projector met ultrakorte projectieafstand

  Breng een winkel, galerie, museum of kantoor tot leven met een eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijke projector met ultrakorte projectieafstand. De EB-700U is een alternatief voor flat panels met mogelijkheden om veel grotere beelden weer te geven. Dit model kan een groot beeld vanaf een zeer korte afstand projecteren, waarmee het ideaal is voor kleine ruimten als etalages en gangen.

  Flexibele installatie

  Het design met ultrakorte projectieafstand maakt projectie van een groot beeld vanaf een kortere afstand mogelijk, zodat u elke ruimte optimaal kunt benutten. Zelfs in zeer kleine ruimten zoals winkelvitrines kan een groot beeld worden geprojecteerd. Daarnaast voorkomt de EB-700U de weergave van schaduwen als gevolg van geprojecteerd licht, wat de installatie veel flexibeler maakt.

  Geen omkijken meer

  Na installatie kunt u de EB-700U tot 20.000 uur gebruiken zonder enig onderhoud, wat de bedrijfskosten vermindert. Hierdoor is dit model ook ideaal voor digital signage toepassingen, omdat u na installatie in ruimten die niet makkelijk toegankelijk zijn, geen omkijken meer hebt. Met deze projector met ultrakorte projectieafstand worden uw media tot leven gebracht dankzij de 3LCD-technologie. Hiermee beschikt u over een weergave die tot drie keer helderder is dan van producten van de concurrentie. De dynamische contrastverhouding van 2.500.000:1 produceert ook levendigere kleuren en nauwkeurigere reproductie.

  Superieur stofbestendig ontwerp

  Een nieuw ontworpen filter met hoge prestaties, een verbeterde stofbestendige structuur en een geoptimaliseerde luchtstroom voorkomen dat stof in de optische motor kan binnendringen. De hogere helderheid is duurzamer dan conventionele modellen dankzij dit stofbestendige ontwerp.

  Digital signage zonder een pc

  De EB-700U kan content weergeven zonder dat deze op een pc is aangesloten. U hoeft alleen een USB-geheugenapparaat op de projector aan te sluiten voor het afspelen van diavoorstellingen, filmbestanden en andere media.

  Schaalbare HD-content

  De EB-700U kan een beeld weergeven van maximaal 130 inch in WUXGA Full HD voor gebruik in musea, galerieën en de bestuurskamer. De weergavehoek kan met 360 graden in elke gewenste richting worden verplaatst: horizontaal, verticaal of gedraaid. Staande projectie wordt nu ook ondersteund.

  Kwalitatief hoogwaardige, heldere beelden

  Zelfs in helder verlichte ruimten biedt deze krachtige maar betaalbare Full HD-projector uitzonderlijk heldere en toch kleurrijke beelden met duidelijke details. Dit is allemaal te danken aan de 3LCD-technologie die een even hoge White en Colour Light Output van 4000 lumen produceert.

  Voor- en nadelen van de Epson EB-700U

  Ontwerp met ultrakorte projectieafstand is ideaal voor zelfs kleine ruimten.
  Laserprojectie tot max. 130 inch: Full-HD WUXGA-resolutie met 3LCD-technologie van Epson.
  Onderhoudsvrije laserprojector gegarandeerd voor 20.000 uur/vijf jaar.
  Eenvoudige, flexibele installatie: Kan 360 graden worden gedraaid en in staande modus projecteren.
  Eenvoudige installatie: Instellingen kunnen worden aangepast via webbrowser of smartphone.
  WiFi - connectie niet standaard (optionele adapter verkrijgbaar).
  Er wordt geen ophangbeugel meegeleverd.
  VGA of HDMI kabel niet inbegrepen.

  Uitgebreide specificaties van de ultra short trow laserbeamer

  Uitgebreide specificaties van de Epson EB-700U in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Epson EB-700U
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding (CD)
  - Garantiekaart

  Garantie

  5 jaar of 20.000 branduren garantie op de ultra short trow laserbeamer (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De EB-700U heeft een projectieverhouding van 0.27:1 tot 0.37:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,27 tot 0,37 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 0,54 en 0,74 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4000 ANSI lumen
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.27:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0.37:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Auto
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,073 miljard kleuren

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking