Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Epson EB-710UiOnderhoudsvrije interactieve displayoplossing die gebruikmaakt van een groot schaalbaar scherm tot 100 inch om het leerproces te verbeteren zonder onderbrekingen.

  Gemoedsrust en lagere kostenGeef les zonder onderbrekingen en zorg dat uw leerlingen alles op het scherm kunnen lezen met deze interactieve laser-displayoplossing met ultrakorte projectieafstand, waarmee echte samenwerking tijdens uw lessen mogelijk wordt op een groot en schaalbaar display, dat delen en nauwere...

  Epson EB-710Ui

  Onderhoudsvrije interactieve displayoplossing die gebruikmaakt van een groot schaalbaar scherm tot 100 inch om het leerproces te verbeteren zonder onderbrekingen.

  Gemoedsrust en lagere kosten

  Geef les zonder onderbrekingen en zorg dat uw leerlingen alles op het scherm kunnen lezen met deze interactieve laser-displayoplossing met ultrakorte projectieafstand, waarmee echte samenwerking tijdens uw lessen mogelijk wordt op een groot en schaalbaar display, dat delen en nauwere samenwerking in de klas stimuleert.

  Onderhoudsvrije lasertechnologie

  Profiteer van een langere levensduur en gemoedsrust doordat er geen vervangingskosten voor de lamp zijn.

  Breng uw klaslokaal tot leven met grote, schaalbare beelden

  Maak optimaal gebruik van een groter displayformaat van maximaal 100 inch in klaslokalen en andere onderwijsruimten met dit WUXGA-product van 4000 lumen. Dit model beschikt over de gelijke, hoge White en Colour Light Output (CLO) van Epson en levert daarmee heldere en levendige beelden. En dankzij een dynamische contrastverhouding van 2.500.000:1 zijn alle zwarttinten donker en zijn al uw beelden scherp en helder.

  Probleemloos lesgeven

  Dankzij de gebruiksvriendelijke aansluitmogelijkheden en eenvoudige installatie kunt u meteen aan de slag met de les. Automatische inschakeling zorgt ervoor dat het apparaat wordt opgestart zodra er een kabelaansluiting met de voeding wordt gedetecteerd. HDMI-connectiviteit betekent bovendien dat studenten profiteren van een heldere, scherpe projectie van content en dankzij de ingebouwde luidspreker van 16 W en microfooningang hebt u geen extra audio-installatie nodig.

  Naadloos samenwerken

  Samenwerking wordt eenvoudig met digitale aantekeningen, bediening via finger-touch en mogelijkheden voor leraren en docenten én leerlingen en studenten om vanaf hun eigen apparaat presentaties te geven. Met de multi-pc-projectiesoftware kunnen docenten en leerlingen en studenten gelijktijdig content delen. Met de moderatorfunctie behouden docenten de controle, aangezien zij bepalen welke content van leerlingen en studenten wordt weergegeven. Draadloze connectiviteit via een optionele USB-dongle vereenvoudigt de aansluiting op tal van mobiele apparaten via de Epson iProjection-app. Werk samen met laptops en mobiele apparaten via aantekeningen op het whiteboard Projecteer de inhoud van twee verschillende bronnen tegelijkertijd, met behulp van splitscreen, zoals een lesprogramma en een live feed van een documentcamera, zonder dat u daarbij twee aparte weergaveapparaten nodig hebt. Twee pennen en aantekeningen via finger-touch voor eenvoudige bediening

  Voor- en nadelen van de Epson EB-710Ui

  Full HD WUXGA-resolutie met 3LCD-technologie van Epson.
  Twee pennen en finger-touch interactiviteit.
  Gebruiksvriendelijke aansluitmogelijkheden en eenvoudige installatie.
  Deel content van een groot aantal apparaten tegelijk.
  Twee schermweergaven in één - beelden vanuit twee verschillende bronnen tegelijkertijd weergeven.
  Geen schaduwen op het beeld door ultra short throw technologie
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.
  Geen standaard ingebouwde WiFi (optioneel met adapter).

  Uitgebreide specificaties van de educatieve interactieve beamer

  Uitgebreide specificaties van de Epson EB-710Ui in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Interactieve pennen
  - Stroomkabel
  - USB kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Muurbeugel
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding (CD)
  - Garantiekaart

  Garantie

  5 jaar of 12.000 uur garantie op de educatieve interactieve beamer (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De EB-710Ui heeft een projectieverhouding van 0.27:1 tot 0.37:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,27 tot 0,37 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 0,54 en 0,74 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4000 ANSI lumen
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.27:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0.37:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Auto
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,073 miljard kleuren

  Aanbevolen bundels

  Epson beamer met beveiligingskabel

  Epson ELPWR01

  Epson Epson EB-710Ui Ultra Short Throw interactieve laserbeamer

  Epson EB-710Ui Ultra Short Throw interactieve laserbeamer

  3.588,00
  3.578,00

  Epson beamer met beveiligingskabel

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking