Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Epson EH-LS300WOpen de mogelijkheden voor meeslepender en boeiender home-entertainment, met behoud van de stijl van uw woning, zonder een nadrukkelijk aanwezige (zwarte) televisie die permanent aan uw muur hangt. De Full HD-laserprojectie-tv met ultrakorte projectieafstand van deze Epson EH-LS300W heeft een gestroomlijnd ontwerp met Android TV en geluid van YAMAHA. Deze laser projector is ontworpen voor projectie tot 120" (3,05 meter) diagonaal met 3LCD-technologie, een hoge contrastverhoudin...

  Epson EH-LS300W

  Open de mogelijkheden voor meeslepender en boeiender home-entertainment, met behoud van de stijl van uw woning, zonder een nadrukkelijk aanwezige (zwarte) televisie die permanent aan uw muur hangt. De Full HD-laserprojectie-tv met ultrakorte projectieafstand van deze Epson EH-LS300W heeft een gestroomlijnd ontwerp met Android TV en geluid van YAMAHA. Deze laser projector is ontworpen voor projectie tot 120" (3,05 meter) diagonaal met 3LCD-technologie, een hoge contrastverhouding en vlijmscherpe beelden. De lichtbron gaat tot maximaal 20.000 branduren mee, goed voor wel 10 jaar plezier! Liever een zwarte beamer? Bestel dan de EH-LS300B.

  Voor- en nadelen van de Epson EH-LS300W

  Hoog lichtrendement van zowel wit als gekleurd licht van 3600 ANSI lumens.
  Uw favoriete films, games en sportevenementen thuis in supergroot formaat.
  Projectie vanaf zeer korte afstand mogelijk tot maximaal 120" (3,05m) diagonaal.
  Voorzien van Android TV en YAMAHA geluid voor optimaal entertainment.
  Geen televisie nodig die uw inrichting verstoort.
  Ook in het zwart verkrijgbaar (EH-LS300B), match met uw interieur.
  Duurzame oplossing met een levensduur van 10 jaar lang entertainment1.
  Projecteert haarscherp, ondanks dat het geen 4K UHD resolutie beamer is.

  1 Op basis van 5 uur content kijken in de Eco-modus.

  Uitgebreide specificaties van de laser tv beamer

  Uitgebreide specificaties van de Epson EH-LS300W in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Epson EH-LS300W
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 5 jaar op de beamer en 5 jaar of 12.000 branduren garantie op de lichtbron (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De EH-LS300W heeft een projectieverhouding van 0.26:1 tot 0.35:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,26 tot 0,35 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 0,52 en 0,70 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 61" tot 120 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3600
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  2.500.000 : 1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Sport en Films, Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.26:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0.35:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  61
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  120
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,07 miljard kleuren
  Lichtbron

  Aanbevolen bundels

  Home cinema beamer met vast projectiescherm

  Da-Lite FullVision HDTV HD Progressive 0.9 - Schermmaat (bxh): 220x124 cm

  Epson Epson EH-LS300W Full HD smart laser projectie TV

  Epson EH-LS300W Full HD smart laser projectie TV

  Da-Lite Da-Lite FullVision HDTV HD Progressive 0.9
  Da-Lite FullVision HDTV HD Progressive 0.9

  Schermmaat (bxh): 220x124 cm

  Je bespaart 10%
  3.208,00
  3.077,10

  Home cinema beamer met vast projectiescherm

  Incl. 21% BTW
  Tijdelijk uitverkocht

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Antwerpen op 5 December 2023

   Wij zijn erg tevreden met onze beamer. Uitstekende beeldkwaliteit, ook wanneer de ruimte niet verduisterd is. Het toeste...

   Wij zijn erg tevreden met onze beamer. Uitstekende beeldkwaliteit, ook wanneer de ruimte niet verduisterd is. Het toestel werd snel geleverd en de klantendienst antwoord vlot en hulpvaardig!

   • +beeldkwaliteit
   • +grootte van beeld
   • +geluidskwaliteit
   • +goed beeld ook bij lichtinval
   • +apps die reeds op het toestel staan
   • -grootte van het toestel
   • -moet op een bepaalde hoogte geplaatst worden
  • 5 / 5
   Gepost door: Richard Bakker op 26 April 2021
   Wat een heerlijke beamer voor een thuisbioscoop. Dankzij de Android TV heeft deze beamer eigenlijk alleen maar een stroomkabel nodig zodat er verder geen kabels getrokken hoeven te worden. Waar vind je nou een 100 inch tv voor...
   Wat een heerlijke beamer voor een thuisbioscoop. Dankzij de Android TV heeft deze beamer eigenlijk alleen maar een stroomkabel nodig zodat er verder geen kabels getrokken hoeven te worden. Waar vind je nou een 100 inch tv voor nog geen € 2000,- Ik ben helemaal tevreden!
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking