Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Bekijk de video

  Productomschrijving

  Epson EH-LS650W

  Met de Epson EH-LS650B til je jouw home cinemaervaring naar een hoger niveau. Deze beamer 4K PRO-UHD laserbeamer met ultrakorte projectieafstand zorgt voor de beste kijkervaring. Dankzij het stijlvolle design past de perfect in jouw huis, zodat je je op de bank kunt onderdompelen in jouw favoriete films met behulp van Android TV en YAMAHA-geluidsfuncties. Geniet van een beeld van 61" op slechts 3,2 cm afstand van de muur, met de optie om de afstand ...

  Epson EH-LS650W

  Met de Epson EH-LS650B til je jouw home cinemaervaring naar een hoger niveau. Deze beamer 4K PRO-UHD laserbeamer met ultrakorte projectieafstand zorgt voor de beste kijkervaring. Dankzij het stijlvolle design past de perfect in jouw huis, zodat je je op de bank kunt onderdompelen in jouw favoriete films met behulp van Android TV en YAMAHA-geluidsfuncties. Geniet van een beeld van 61" op slechts 3,2 cm afstand van de muur, met de optie om de afstand aan te passen tot 120" voor de ultieme home cinema ervaring.

  Op zoek naar een betrouwbare, probleemloze en betaalbare oplossing om jouw TV te vervangen? Dankzij de duurzame laserlichtbron van dit model kan je tot wel 10 jaar lang van entertainment genieten.

  Liever een zwarte beamer? Bestel dan de EH-LS650B.

  Voor- en nadelen van de Epson EH-LS650W

  Hoog lichtrendement van zowel wit als gekleurd licht van 3600 ANSI lumens.
  Jouw favoriete films, games en sportevenementen thuis in supergroot formaat.
  Projectie vanaf zeer korte afstand mogelijk tot maximaal 120" (3,08m) diagonaal.
  Voorzien van Android TV en YAMAHA geluid voor optimaal entertainment.
  Geen televisie die jouw inrichting verstoort, projecteer op muur of een projectiescherm.
  Ook in het zwart verkrijgbaar (EH-LS650B), match met jouw interieur.
  Duurzame oplossing met een levensduur van 10 jaar lang entertainment1.
  Een stevige aanschafprijs, maar je hoeft geen grote televisie die jouw interieur verwoest.
  De beamer kan niet op de kop hangen. Neem dan de Epson EH-LS800W.

  1 Op basis van 5 uur content kijken in de Eco-modus.

  Uitgebreide specificaties van de laser tv beamer

  Uitgebreide specificaties van de Epson EH-LS650W in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Epson EH-LS650W
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  Je krijgt 5 jaar of 12.000 branduren garantie op de EH-LS650B (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De EH-LS650W heeft een projectieverhouding van 0,25:1 tot 0,62:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,00 tot 0,00 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 0,00 en 0,00 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 60" tot 120 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3600
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  2500000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Sport en Films, Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0,25:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0,62:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  60
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  120
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Afstand tot het projectiescherm:
  0,4 m ( 77 inch scherm)
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking