Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  De Epson EH-TW9400W is opgevolgd door de Epson EH-LS11000 en de EH-LS12000Geniet van de ultieme beeldkwaliteit die deze Epson EH-TW9400W levert en ervaar een fantastische bioscoopervaring bij u thuis. Deze EH-TW9400W is een PRO-UHD-projector met 4K-beeldverbetering. De 3LCD-technologie helpt het 'regenboogeffect' voorkomen en de even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 2600 ANSI lumens laa...

  De Epson EH-TW9400W is opgevolgd door de Epson EH-LS11000 en de EH-LS12000

  Geniet van de ultieme beeldkwaliteit die deze Epson EH-TW9400W levert en ervaar een fantastische bioscoopervaring bij u thuis. Deze EH-TW9400W is een PRO-UHD-projector met 4K-beeldverbetering. De 3LCD-technologie helpt het 'regenboogeffect' voorkomen en de even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 2600 ANSI lumens laat u genieten van levensechte kleuren. Via de WiFi kunt u zelfs draadloos 4K beeld projecteren.

  • Thuisbioscoop met 4K-beeldverbetering
  • Contrastverhouding van 1.200.000:1
  • Ruime lens-shift
  • Gemotoriseerde optische elementen
  • 4K WiHD-zender ingebouwd
  Maak van uw huis het middelpunt van de actie met deze krachtige projector met 2600 Ansi lumen. Geniet van beelden van uitzonderlijk hoge kwaliteit met een dynamisch contrastverhouding van 1.200.000:1, technologie voor 4K-beeldverbetering, 3LCD-technologie, Full HD, UHD BD en HDR-ondersteuning. Zelfs de installatie is gemakkelijk met gemotoriseerde optische elementen.

  Prachtige beeldkwaliteit voor de ultieme thuisbioscoopervaring

  Maak uw huis tot het middelpunt van de actie met deze krachtige projector. Geniet van beelden van uitzonderlijk hoge kwaliteit met een dynamische contrastverhouding van 1.200.000:1, 4K-beeldverbetering, 3LCD-technologie, Full HD, UHD BD en HDR-ondersteuning. Zelfs de installatie is gemakkelijk met gemotoriseerde optische elementen.

  Ultieme flexibiliteit

  Wat betreft plaatsing in elke omgeving en functionaliteit die zorgt voor een echte bioscoopervaring bij u thuis. Op zoek naar de ultieme flexibiliteit wat betreft installatie? Onze installatie verloopt snel en probleemloos dankzij een hoogwaardige optische zoom en een lens-shift tot ±96,3 procent op de verticale as en tot ±47,1 procent op de horizontale as.

  Bovendien kunnen met de motorgestuurde zoom, scherpstelling en lens-shift tot 10 verschillende posities in het geheugen worden opgeslagen, zodat u met een druk op de knop de gewenste beeldverhouding kunt kiezen. Dankzij de hoogwaardige optische zoom kunt u kortere kabels gebruiken, waardoor een mogelijke verslechtering van het signaal tot een minimum wordt beperkt.

  Geniet tot zeven jaar lang van entertainment

  Omdat de lampen een levensduur hebben van maximaal 5000 uur, zou u de komende zeven jaar elke dag een film kunnen bekijken zonder de lampen te hoeven vervangen. Epson-projectoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ook maar een minuut mist van uw favoriete film, game of programma.

  Voor- en nadelen van de Epson EH-TW9400W

  Thuisbioscoopervaring met hoge prestaties: 4K-beeldverbetering en Full HD.
  Vloeiende snelle actiescenes: Frame-interpolatie en detailversterking.
  Bekijk 7 jaar lang elke dag een film. Levensduur lamp 5.000 uur in Eco-modus.
  Verbeterde zoom, scherpstelling en ruime lens-shift.
  Geschikt voor alle 4K-invoerapparaten.
  4K WiHD-zender.
  Door de fabrikant wordt geen HDMI kabel meegeleverd.
  Beamerexpert staat achter de werking van dit product en raadt het aan.

  Technische specificaties

  Bekijk de specificaties van de Epson EH-TW9400W

  Meegeleverd in de doos

  - Beamer Epson EH-TW9400W
  - HDMI-kabelklem
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met achtergrondverlichting en incl. batterijen
  - Set gebruikershandleidingen
  - WirelessHD-zender

  Garantie

  2 jaar op de beamer. En 3 jaar garantie op de beamerlamp of 3.000 branduren, welke het eerste is bereikt.
  De projectieafstand bepalen

  De EH-TW9400W heeft een projectieverhouding van 1.35:1 tot 2.84:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,35 tot 2,84 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,70 en 5,68 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  2600 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  1200000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.35:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.84:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Automatisch
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:

  Reviews

  5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Marc Rixensart op 22 Januari 2021
   Over de Beamer EPSON EH-TW9400W. Dit type beamer heb ik nodig omdat de locatie aan het plafond decentraal staat tov het scherm en een draadloze HDMI heeft om ook een laptop te koppelen die niet zoals de streamer en geluidsinst...
   Over de Beamer EPSON EH-TW9400W. Dit type beamer heb ik nodig omdat de locatie aan het plafond decentraal staat tov het scherm en een draadloze HDMI heeft om ook een laptop te koppelen die niet zoals de streamer en geluidsinstallatie in het plafond ingebouwd is. Deze functies zijn niet beschikbaar in goedkopere versies. Pluspunt is dat al de functies van de lens volledig gemotoriseerd zijn met geheugenstanden en zeer fijn af te regelen zijn. De beeldkwaliteit (kleuren, lichtopbrengst, contrast) in vergelijkbare full HD resolutie is onmiskenbaar beter dan de oudere EH-TW9000W die vervangen werd. Kleine verwittiging: hij ziet er identiek uit op de foto maar is net iets breder en hoger dan het oudere model dat de geest begeven had. Daardoor had ik de afmetingen niet nagekeken en was de installatie bijna niet mogelijk geweest in de nis die voor het vorige model in het plafond ingewerkt was.
  • 5 / 5
   Gepost door: Lee op 7 April 2020
   Ik maakte de keuze voor de EH TW9400-W na het vriendelijke advies van een Beamer Expert medewerker. Deze beamer heeft alle verwachtingen overtroffen. Naast een uitstekende beeldkwaliteit is de flexibiliteit waarmee de lensposi...
   Ik maakte de keuze voor de EH TW9400-W na het vriendelijke advies van een Beamer Expert medewerker. Deze beamer heeft alle verwachtingen overtroffen. Naast een uitstekende beeldkwaliteit is de flexibiliteit waarmee de lenspositie ingesteld kan worden unique in zijn klasse. Koppel dit aan het feit dat deze beamer over IP aangestuurd kan worden en wij zijn overtuigd. Kort samengevat, prijs/kwaliteit en flexibiliteit maakt deze beamer de beste keuze voor een Home Cinema, vooral een waar een universeel controlsysteem wordt ingezet. Bedankt voor het goede advies mannen van Beamer Expert
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking