Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Epson EB-L210SW

  De EB-L210SW levert standaard hoogwaardige beelden en een groot aantal functies om gebruikers meer waar voor hun geld te bieden met een helder en levendig Full HD-beeld tot 120 inch. Het compacte en lichte design maakt dit een perfecte mobiele displayoplossing voor vergaderingen. Ook montage aan de wand of het plafond is mogelijk voor een permanente oplossing die werkruimte vrijmaakt.

  Indrukwekkende Beeldkwaliteit

  Epson EB-L210SW

  De EB-L210SW levert standaard hoogwaardige beelden en een groot aantal functies om gebruikers meer waar voor hun geld te bieden met een helder en levendig Full HD-beeld tot 120 inch. Het compacte en lichte design maakt dit een perfecte mobiele displayoplossing voor vergaderingen. Ook montage aan de wand of het plafond is mogelijk voor een permanente oplossing die werkruimte vrijmaakt.

  Indrukwekkende Beeldkwaliteit

  In tegenstelling tot sommige andere merken projectoren, maakt de EB-L210SW gebruik van 3LCD-technologie, waardoor zowel Colour Light Output als White Light Output niveaus van 4.000 lumen mogelijk zijn. Dit zorgt voor een helder en levendig display met een meeslepende gebruikerservaring.

  Schaalbare Schermformaten en Veelzijdige Connectiviteit

  Met schaalbare schermformaten variërend van 53 tot 125 inch kun je de display aanpassen aan elke ruimte, alles met één product en vaste kosten. Dankzij de veelzijdige bedrade en draadloze connectiviteitsopties, waaronder Miracast™ voor schermspiegeling en de mogelijkheid om documenten en presentaties gedetailleerd weer te geven met een optionele Epson-visualiser, is het delen van content moeiteloos. Ook HDMI-streamingsticks kunnen worden aangesloten via de USB 2A-uitgang voor nog meer mogelijkheden.

  Voor- en nadelen van de Epson EB-L210SW

  53-120 inch ST-display voor ongehinderd kijkplezier zonder reflecties.
  CLO van 4∘000 lumen met 3LCD-technologie voor helderdere kleuren bij slechts 201 W
  Bedraad/draadloos display met automatische inschakelfunctie en USB 2A-uitgang voor smart-sticks
   Vrijwel onderhoudsvrij met een garantie van 5 jaar of 12.000 uur
  Documentcamera-compatibel, Creëer een meeslepende les of presentatie en neem deze live op
  Geen HDMI-kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de display

  Download specificaties van de Epson EB-L210SW in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Epson EB-L210SW
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 5 jaar garantie of 12.000 uur op de Epson EB-L210SW.

  De projectieafstand bepalen

  De L210SW heeft een projectieverhouding van 0,48:1 tot 0,65:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,00 tot 0,00 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 0,00 en 0,00 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 55" tot 120 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 x 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4000 ANSI Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  2.500.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  Laser
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven, Sport en Films, Meenemen & Presenteren, Thuisbioscoop, Videoconferencing, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0,48:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0,65:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  55
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  120
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking