Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Bekijk de video

  Productomschrijving

  Hisense 100L9HD Laser TV inclusief 100 inch ALR scherm.

  Op zoek naar een meeslepende kijkervaring die uw entertainment naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder dan de Hisense 100L9HD 100-inch 4K Laser TV. Met een enorm scherm, HDR-ondersteuning en lasertechnologie voor helderdere kleuren, levert deze TV verbluffende beelden die je direct in de actie meenemen. Plus, met Smart TV functies en streaming mogelijkheden, is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw...

  Hisense 100L9HD Laser TV inclusief 100 inch ALR scherm.

  Op zoek naar een meeslepende kijkervaring die uw entertainment naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder dan de Hisense 100L9HD 100-inch 4K Laser TV. Met een enorm scherm, HDR-ondersteuning en lasertechnologie voor helderdere kleuren, levert deze TV verbluffende beelden die je direct in de actie meenemen. Plus, met Smart TV functies en streaming mogelijkheden, is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw favoriete content. En met een krachtig en meeslepend geluidssysteem hebt u het gevoel dat u midden in de actie zit. Neem geen genoegen met een gewone tv als je de ultieme kijkervaring kunt hebben met de Hisense 100L9HD.

  Voor- en nadelen van de Hisense 100L9HD Laser TV

  Complete opstelling beamer inclusief 100 inch ALR scherm.
  Meeslepende kijkervaring met een enorm 100-inch 4K en HDR-ondersteuning.
  Lasertechnologie zorgt voor helderdere en levendigere kleuren.
  Smart TV-functies en mogelijkheden voor eenvoudige toegang tot content.
  Krachtig en meeslepend geluidssysteem.
  Eenvoudige installatie met minimale bedrading.
  Beperkte poortkeuze in vergelijking met traditionele TV's.
  Lasertechnologie kan af en toe onderhoud of kalibratie vereisen.
   
  Uitgebreide specificaties van de Hisense 100L9HD Laser TV

  Uitgebreide specificaties van de Hisense 100L9HD in PDF
  Product video van de Hisense 100L9HD laser televisie

  Meegeleverd in doos

  - Hisense 100L9HD
  - 100 inch ALR scherm
  - Stroomkabel

  Garantie

  U krijgt 2 jaar garantie, na de product registratie krijgt u 3 jaar extra garantie en dus 5 jaar garantie in totaal. Alleen bij officiële Nederlandse partners.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3000 ANSI lumen
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  Laser TV (DLP)
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Fotoclub, Sport en Films, Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  100
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,07 miljard
  De mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met andere apparateb, zoals computers, smartphone of tablets, voor het streamen van inhoud of het spiegeln van het scherm. Het hebben van draadloze mogelijkheden bij een beamer biedt flexibiliteit en maakt het gemakkeliker om verbingen te maken en inhouden te delen in diverse situaties, waaronder thuisgebruik, zakelijke presentaties of educatieve doeleinden.
  Draadloos:
  De mogelijkheid om de positie van de beamerlens verticaal en/of horizontaal aan te passen. Hierdoor kan het beeld op het scherm worden gecentreerd of op een ander deel van het projectieoppervlak worden gericht zonder de beamer zelf te verplaatsen.
  Lens shift:
  Lichtbron
  Type lichtbron:
  Tri-Chroma Laser - Rood, Groen en Blauw

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking