Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  EK 2024 Actie!

  Productomschrijving

  Hisense C1 mini laser projector

  Ontdek de C1 Laser Mini Projector, uitgerust met TriChroma laserengine voor ongeëvenaarde kleurprestaties. Met 110% BT.2020 kleurruimte en Digital Lens Focus-functie biedt deze projector een scherp beeld op schermen van 65 tot 300 inch. Geniet van 4K UHD-resolutie, Dolby Vision HDR, en indrukwekkend JBL Audio met Dolby Atmos voor meeslepend geluid. De C1 is Smart Home Ready, biedt oogveiligheid met Eye Safety, en heeft een Game ...

  Hisense C1 mini laser projector

  Ontdek de C1 Laser Mini Projector, uitgerust met TriChroma laserengine voor ongeëvenaarde kleurprestaties. Met 110% BT.2020 kleurruimte en Digital Lens Focus-functie biedt deze projector een scherp beeld op schermen van 65 tot 300 inch. Geniet van 4K UHD-resolutie, Dolby Vision HDR, en indrukwekkend JBL Audio met Dolby Atmos voor meeslepend geluid. De C1 is Smart Home Ready, biedt oogveiligheid met Eye Safety, en heeft een Game Mode. Met DLP Technologie, VIDAA TV, en 25.000 uur laserlevensduur is het de ultieme home entertainment oplossing. De veelzijdige connectiviteit met Ultra High-Speed HDMI, Digital Audio Out, en USB-poorten maakt het compleet.

  Voor- en nadelen van de Hisense C1

  Ongeëvenaarde kleurprestaties met TriChroma laserengine.
  Indrukwekkende kleurruimte van 110% BT.2020.
  4K UHD-resolutie met Dolby Vision HDR voor visuele pracht.
  JBL Audio en Dolby Atmos voor meeslepend geluid.
  Slimme thuisintegratie met WiFi, Bluetooth en spraakbesturing.
  Oogveiligheid met Eye Safety-functie en Game Mode.
  DLP® Technologie voor cinematische beeldkwaliteit.
  VIDAA TV en Digital Lens Focus voor intuïtieve bediening.
  Duurzame Trichrome Laser met 25.000 uur levensduur.
  Uitgebreide connectiviteitsopties met diverse poorten.
  Ondanks het compacte formaat toch een beetje zwaar met 4,6 kg.
  Kan buiten worden gebruikt maar vereist wel een goed projectiescherm.
  Vereist een vlak projectieoppervlak voor optimale prestaties.

  Uitgebreide specificaties van de mini laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Hisense C1 in PDF 

  Meegeleverd in doos

  - Hisense C1
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 2 jaar garantie op de Hisense C1.

  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 65" tot 300 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  1600
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  1000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde omgeving waarvoor het product geschikt is, bijvoorbeed thuis, vergaderruimte of klaslokaal.
  Ruimte:
  Thuis, Op locatie
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop, Gaming, Sport en Films, Meenemen & Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.2:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  65
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  300
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met andere apparateb, zoals computers, smartphone of tablets, voor het streamen van inhoud of het spiegeln van het scherm. Het hebben van draadloze mogelijkheden bij een beamer biedt flexibiliteit en maakt het gemakkeliker om verbingen te maken en inhouden te delen in diverse situaties, waaronder thuisgebruik, zakelijke presentaties of educatieve doeleinden.
  Draadloos:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking