Geen producten gevonden...
Interactieve flipovers

Op de ISE beurs verkozen tot het meest innovatieve product van 2015. De SMART Kapp! 
Maar, wat is het dan precies? Volgens SMART: "Een eenvoudig te gebruiken, moderne vervanger van de traditionele whiteboards of flipovers."

Stuur eenvoudig een digitale print

Met de SMART Kapp schrijf je eenvoudig met whiteboard stift op het stijlvolle glasbord. De SMART Kapp is verkrijgbaar in 42 of 84 inch. De deelnemers van de vergadering kunnen direct op de Ipad, laptop of smartphone meekijken. Of je stuurt eenvoudig een digitale print van de eindconclusie naar alle betrokkenen. Dit kan wel tot 250 deelnemers.

Tevens is het mogelijk om je aantekeningen direct te exporteren naar Evernote, Google drive, Dropbox en vele andere online apps. Dit alles natuurlijk volledig veilig en beschermd.

Accessoires voor de Smart Kapp

De SMART Kapp is een volledig zelfstandig apparaat! Er zijn dus geen beamers of computers nodig om interactief te presenteren. Wel zijn er handige verrijdbare meubels voor de modellen beschikbaar. Deze kunt u ook in het overzicht hierboven vinden.

Wilt u meer weten over de interactieve flipovers? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag. 

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x