Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Bekijk de video
  Nu met gratis beamerlamp!

  Productomschrijving

  JVC DLA-NP5B. Nu t/m 31-12-2023 met gratis reserve beamerlamp t.w.v. € 500,00!

  Met de JVC DLA-NP5B hoeft u nooit meer naar de bioscoop. Deze D-ILA beamer ondersteunt zowel 4K als HDR beelden. Hierdoor geniet u van haarscherpe en vloeiende beelden met een levensecht kleurbereik. Het apparaat bereikt een native contrast van 400.000.1 en een dynamisch contrast van 4.000.000:1. Dit zorgt voor een sterk verschil tussen zwart- en kleurtinten. Kunt u de beamer niet recht v...

  JVC DLA-NP5B. Nu t/m 31-12-2023 met gratis reserve beamerlamp t.w.v. € 500,00!

  Met de JVC DLA-NP5B hoeft u nooit meer naar de bioscoop. Deze D-ILA beamer ondersteunt zowel 4K als HDR beelden. Hierdoor geniet u van haarscherpe en vloeiende beelden met een levensecht kleurbereik. Het apparaat bereikt een native contrast van 400.000.1 en een dynamisch contrast van 4.000.000:1. Dit zorgt voor een sterk verschil tussen zwart- en kleurtinten. Kunt u de beamer niet recht voor het scherm plaatsen? Geen probleem. Dankzij de keystone correctie en horizontale en verticale lens shift past u de hoeken en positie van het beeld gemakkelijk aan. Het apparaat beschikt over dubbele HDMI ingangen, waarop u 2 apparaten tegelijkertijd aansluit. Denk aan een Blu-ray speler en spelcomputer.

  De JVC DLA-NP5B is een volledig nieuw ontworpen D-ILA projector met 3 x 0.69 inch, native 4K, D-ILA elementen. Middels de volledig glazen lens kan hij in Native 4K (4096x2160 pixels) in hoge kwaliteit weergeven. HDR10 beelden kunnen volledig automatisch,optimaal geprojecteerd worden door Auto Tone Mapping. Gecombineerd met een helderheid van 1.900 lumen en een dynamisch contrast van 400.000:1, levert de projector levensechte beelden.

  Voor- en nadelen van de JVC DLA-NP5B

  Native 4K systeem voor de scherpste weergave van je favoriete films.
  LCoS/D-ILA beeldtechnologie: een fantastische kleurendiepte.
  Glazen lenzen voor optimale scherpte.
  Ongeëvenaarde zwartwaardes en contrast.
  Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de UHD resolutie.
  Het contrast voor een realistische beeldweergave met natuurgetrouwe kleuren.
  De D-ILA techniek zorgt voor een rustige en vloeiende beeldopbouw.
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de JVC DLA-NP5B in PDF
  Projectieafstand berekenen van de JVC DLA-NP5B

  Meegeleverd in doos

  - JVC DLA-NP5B
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  U krijgt 2 jaar garantie op de beamer, na registratie bij JVC krijgt u een jaar extra (drie jaar totaal). Op de lichtbron 1.000 uur of 1 jaar garantie (welke het eerste komt).

  De projectieafstand bepalen

  De DLA-NP5B heeft een projectieverhouding van 1.4:1 tot 2.8:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,40 tot 2,80 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,80 en 5,60 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 60" tot 200 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  4096 x 2160 DCI 4K
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  1900
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  40000 : 1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  Laser
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.4:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.8:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  60
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  200
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:

  Aanbevolen bundels

  JVC beamer met 3D-bril

  JVC PK-AG3G

  JVC JVC DLA-NP5B thuisbioscoop projector

  JVC DLA-NP5B thuisbioscoop projector

  6.148,00
  6.140,55

  JVC beamer met 3D-bril

  Incl. 21% BTW
  Tijdelijk uitverkocht

  Aanbevolen door de expert

  Beamer met 4K elektrisch projectiescherm

  Da-Lite Tensioned Elpro Concept RF HDTV HD Progressive 0.9

  JVC JVC DLA-NP5B thuisbioscoop projector

  JVC DLA-NP5B thuisbioscoop projector

  Da-Lite Da-Lite Tensioned Elpro Concept RF HDTV HD Progressive 0.9
  Da-Lite Tensioned Elpro Concept RF HDTV HD Progressive 0.9

  Je bespaart 10%
  8.918,00
  8.626,10

  Beamer met 4K elektrisch projectiescherm

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  5 / 5Gebaseerd op 3 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Cine Science / Ekki Schmidt (Cine4Home) testoordeel op 15 November 2023
   "Op basis van beeldkwaliteit is het de beste in zijn prijsklasse. Geen laser, maar biedt zeker veel wat dit compenseert. Als je op zoek bent naar beeldkwaliteit, dan is dit de absolute top.”
   "Zeker duimen omhoog. Twee duimen ...
   "Op basis van beeldkwaliteit is het de beste in zijn prijsklasse. Geen laser, maar biedt zeker veel wat dit compenseert. Als je op zoek bent naar beeldkwaliteit, dan is dit de absolute top.” "Zeker duimen omhoog. Twee duimen omhoog. Het is niet alleen een vernieuwde N5. Het is een echte update. HDM1 2.1, HDR10+, nieuwe hardware. Beter contrast. Het is geen directe opvolger van de N5, het is een upgrade. In principe een nieuw model.”
  • 5 / 5
   Gepost door: LowBeats testordeel op 15 November 2023
   “De JVC-ontwikkelaars hebben echt op de juiste plekken gewerkt. Ten opzichte van de voorganger DLA-N5 is de JVC DLA-NP5 op alle belangrijke gebieden (en op bijna alle punten van kritiek) aanzienlijk verbeterd.”
   De boodschap v...
   “De JVC-ontwikkelaars hebben echt op de juiste plekken gewerkt. Ten opzichte van de voorganger DLA-N5 is de JVC DLA-NP5 op alle belangrijke gebieden (en op bijna alle punten van kritiek) aanzienlijk verbeterd.” De boodschap van de NP5 is: het hoeft niet per se een laser te zijn. Heldere, duidelijke beelden zijn vereist, technisch voorbereid voor alle bronnen. Zo is thuisbioscoop leuk.
  • 5 / 5
   Gepost door: HDTV testordeel op 15 November 2023
   “De JVC DLA-NP5 stormt onze referentieklasse binnen met uitmuntende HDR-prestaties, uitstekende kleurweergave en een uitgebreid pakket aan mogelijkheden.”
   "Vergeleken met de veel duurdere 8K-laserlichtmodellen zijn de verschi...
   “De JVC DLA-NP5 stormt onze referentieklasse binnen met uitmuntende HDR-prestaties, uitstekende kleurweergave en een uitgebreid pakket aan mogelijkheden.” "Vergeleken met de veel duurdere 8K-laserlichtmodellen zijn de verschillen in beeldkwaliteit veel kleiner dan de prijsklasse doet vermoeden."
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking