Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Huurvoorwaarden

   

  Huurvoorwaarden beamer

  Hieronder vindt je de huurvoorwaarden voor het huren van een beamer

  Prijzen

  Alle prijzen vermeld op de website zijn exclusief BTW. De prijzen gelden voor een huurperiode van 24 uur. Bij een gebruiksduur van minder dan 24 uur wordt minimaal 24 uur in rekening gebracht. De gehuurde beamer kan de dag voor de huurperiode in overleg worden opgehaald en moet de dag na de huurperiode retour worden gebracht.

  Bekabeling

  Alle benodigde kabels zijn bij het huren van een beamer inbegrepen. Je krijgt netjes van ons een tas met daarin meerdere kabels. Speciale wensen of lengtes kunnen in overleg meegeleverd worden.

  Huurcontract

  Bij iedere transactie wordt een overeenkomst opgesteld. Zowel huurder als verhuurder tekenen voor de geldende voorwaarden. De overeenkomst is pas definitief als deze door de huurder is ondertekend en is geretourneerd. Daarnaast moet de overeenkomst geaccepteerd worden door verhuurder door middel van een bevestiging per mail.

  Aansprakelijkheid

  De huurder is te allen tijde aansprakelijk voor diefstal en/of toegebrachte schade aan het gehuurde apparaat of accessoire, ongeacht of deze is veroorzaakt door de huurder of door derden. De huurder dient zelf een passende verzekering af te sluiten. Van diefstal en/of vermissing dient te allen tijde een proces verbaal te worden overlegd.

  Beamerexpert kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe schade noch voor gevolgschade, ontstaan door uitval of ondeugdelijke werking van apparatuur of accessoires, door welke oorzaak dan ook.

  Transport

  Wanneer de huurder kiest om de gehuurde apparatuur te laten bezorgen per koerier of met Postnl, zal verhuurder zich inspannen om de gehuurde apparatuur tijdig en werkend op de gewenste locatie te laten afleveren. Beamerexpert kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet tijdig of geheel niet bezorgen van de apparatuur door de koerier of Postnl.

  Annuleren

  Annulering van de gereserveerde apparatuur dient 5 werkdagen voor de reserveringsdatum te geschieden. Bij annulering binnen 5 werkdagen voor de begindatum van de huurperiode dient 50% van de huurprijs te worden voldaan.

  Borgsom

  Een vastgestelde borgsom dient bij het afhalen van de apparatuur te worden voldaan. Bij schade aan apparatuur, accessoires of transportmiddelen, worden de daaraan verbonden herstellingskosten op de terug te ontvangen borgsom in mindering gebracht.

  Betaling huur en borgsom

  Voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid is betaling op rekening mogelijk. De eerste keer dat een huurovereenkomst wordt aangegaan dient echter contant of vooruit per bank te worden betaald. Voor particulieren geldt dat de huursom contant dient te worden betaald bij het afhalen van de beamer. Of vooruitbetaald per bank.

  Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Neem dan contact met ons op.

  Voor alle overige vragen

  Bel ons (Lokaal tarief)

  Onze klantenservice staat van 8:30 - 17:30 uur voor u klaar!

  +31(0)23-5517909

  E-mailadres

  Antwoord binnen 30 minuten!

  Mail ons direct

  Social media

  Volg ons voor tips trucs en acties

  Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh reviews

  Beamerexpert

  Ridderstraat 29
  2011 RR Haarlem
  Nederland

  BTW nr.: NL864122585B01
  KvK: 86865013
  IBAN: NL89 RABO 0160 2793 13

   

  Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

   Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
   

   

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking