Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.


  Terug naar Over Beamerexpert

  Medewerkers Beamerexpert

  Het team van Beamerexpert

  Plezier in je werk hebben, bijdragen aan een steeds verder groeiende winkel, onze klanten winkelgemak bezorgen en samen successen vieren. Dat is werken bij Beamerexpert. Hieronder kan je ons team bekijken en persoonlijk benaderen.

  Medewerkers BeamerexpertHet team van Beamerexpert

  Ramon Schuller | Beamerexpert

  Ramon Schuller

  Als eigenaar van het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor sales, crediteuren- en debiteurenadministratie, online marketing en de website in het algemeen. Vanaf mijn 15e verkocht ik al televisies en na al die jaren ben ik zeer bekend geraakt met audiovisuele producten. Expert voor beamers, projectieschermen, large displays, draadloos presenteren, touchscreens en whiteboards.

  E-mail Ramon | Bel +31 (0)23-5517909

  Jip Poos | Beamerexpert

  Jip Poos

  Als eerste werknemer van Beamerexpert werkt Jip inmiddels alweer 8 jaar voor ons en is  hij verantwoordelijk voor het maken van offertes en telefonische sales. Jip kijkt samen met je naar jouw situatie en komt vervolgens met een geschikt voorstel. Het kan ook zijn dat hij even bij jou komt kijken op locatie. Daarnaast onderhoudt en installeert Jip de beamers, projectieschermen, large displays en touchscreens bij onze klanten. Hij heeft al honderden beamers in zijn handen gehad en kan zich daarom met recht een expert noemen. Jip gaat pas weg als de presentatieruimte bij je in topvorm is.

  E-mail Jip | Bel +31 (0)23-5517909

  Vince Balk | Beamerexpert

  Vince Balk

  Vince is verantwoordelijk voor de inhoud van de webshop. Dit betekent dat hij het assortiment up-to-date houdt door nieuwe producten te importeren of handmatig aan te maken. Dit omhelst de productafbeeldingen, teksten en SEO.  Hij overlegt met externe partijen over (nieuwe) functionaliteiten en over de beste wijze om bijvoorbeeld productfeeds te implementeren. Daarnaast schrijft hij pagina's waarmee wij onze klanten kunnen informeren en adviseren over de aankoop van producten.

  E-mail Vince | Bel +31 (0)23-5517909

  Tom de Vries| Beamerexpert
  Tom de Vries

  Tom heeft met zijn ervaring in de horeca een oog voor details en is messcherp op de inkoop van het assortiment. Tom verzorgt naast inkoop en sales ook de HR voor het team. Waar nodig assisteert Tom bij de installaties.

  E-mail Tom | Bel +31 (0)23-5517909

  Thijs Dickmann| Beamerexpert

  Thijs Dickmann

  Thijs maakt deel uit van de klantenservice. Hij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten. Ook wanneer je een probleem met een product heeft staat Thijs voor je klaar om dit netjes en snel voor jou af te handelen. Thijs behandelt de inkomende mail en assisteert telefonisch waar nodig. Ook voert Thijs de producten voor de website in en verzorgt de productteksten.

  E-mail Thijs | Bel +31 (0)23-5517909

  Sam Bosscha | Beamerexpert

  Sam Bosscha

  Sam maakt deel uit van de klantenservice. Zij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten. Ook wanneer je een probleem met een product of levering heeft staat Sam voor je klaar om dit netjes en snel voor jou af te handelen. Sam behandelt de inkomende mail en assisteert je telefonisch waar nodig. Ook is Sam mede verantwoordelijk voor het toevoegen van de nieuwste producten.

  E-mail Sam | Bel +31 (0)23-5517909

  Een klacht of suggestie voor iemand van ons team?

  Beamerexpert komt dagelijks in contact met vele klanten. Daarbij doen wij ons uiterste best om jou op een professionele, vriendelijke en integere wijze van dienst te zijn. Suggesties en klachten zien wij als waardevolle informatie om onze dienstverlening en team te verbeteren. Wij stellen het op prijs als je deze onder onze aandacht wilt brengen.

  Meld jouw probleem of suggestie.

  Voor alle overige vragen

  Bel ons (Lokaal tarief)

  Onze klantenservice staat van 8:30 - 17:30 uur voor u klaar!

  +31(0)23-5517909

  E-mailadres

  Antwoord binnen 30 minuten!

  Mail ons direct

  Social media

  Volg ons voor tips trucs en acties

  Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh reviews

  Beamerexpert

  Ridderstraat 29
  2011 RR Haarlem
  Nederland

  BTW nr.: NL864122585B01
  KvK: 86865013
  IBAN: NL89 RABO 0160 2793 13

   

  Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

   Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
   

   

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking