Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Veilig bestellen

   

  Betrouwbaar winkelen

  Online winkelen is een snelle, veilige en comfortabele manier om uit te zoeken en te kopen wat je wilt. De Thuiswinkel Waarborg garandeert dat jij veilig en betrouwbaar winkelt bij Beamerexpert. Je kan hier ons certificaat bekijken.

  Doordat online winkelen steeds populairder wordt en er steeds meer webwinkels komen, is het belangrijk dat je goed oplet bij wie je winkelt. Dan is en blijft online winkelen een heel veilige optie. Voor Beamerexpert geldt bijvoorbeeld dat we alleen het adres https://www.beamerexpert.nl gebruiken voor de verkoop van onze producten.

  Veilige betaalomgeving

  Onze veilige site is verder te herkennen doordat voor het verzenden van gevoelige informatie, zoals jouw betaalgegevens, gebruik wordt gemaakt van een beveiligde SSL internetverbinding. Bij een beveiligde internetverbinding staat er https://www.beamerexpert.nl in de adresbalk van jouw browser in plaats van het normale http://. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien zie je ook nog een klein slotje in de adresbalk. Als je op het slotje klikt, zie je de details over de beveiligde verbinding. Je hebt voor een SSL verbinding geen speciale software nodig.

  Wij adviseren verder aan niemand jouw klantnummer, wachtwoord of andere gegevens betreffende jouw account af te geven.

  Phishing e-mails

  Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of jouw identiteit worden gepleegd. Wij zullen nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren je met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of jouw gegevens op te geven als je niet zeker bent van de afzender.

  Tip: Jouw bank zal ook nooit per sms of e-mail vragen om gevoelige informatie. Dat doen ze of per brief, of via een bericht in jouw bankieren-app.

  Voor meer informatie over phishing, of over wat jij tegen phishing kunt doen, verwijzen wij je graag naar www.veiligbankieren.nl  .

  Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Neem dan contact met ons op.

  Voor alle overige vragen

  Bel ons (Lokaal tarief)

  Onze klantenservice staat van 8:30 - 17:30 uur voor u klaar!

  +31(0)23-5517909

  E-mailadres

  Antwoord binnen 30 minuten!

  Mail ons direct

  Social media

  Volg ons voor tips trucs en acties

  Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh reviews

  Beamerexpert

  Ridderstraat 29
  2011 RR Haarlem
  Nederland

  BTW nr.: NL864122585B01
  KvK: 86865013
  IBAN: NL89 RABO 0160 2793 13

   

  Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

   Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
   

   

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking