Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Bekijk de video

  Productomschrijving

  LG Cinebeam HU85LS

  Deze HU85LS is de home cinema opstelling van uw dromen. Met een resolutie van 4K UHD ervaart u in elke kamer home cinema zoals u dat nog nooit ervaren heeft. Deze beamer maakt gebruik van 8,3 miljoen pixels (3840x2160) gecombineerd met de speciale XPR-technologie zodat u een beeldkwaliteit heeft die 4x Full HD is. De HU85LS heeft voor elke kleur een speciale laser. Door gebruik te maken van een additionele blauwe en rode laser, genereert de HU85L...

  LG Cinebeam HU85LS

  Deze HU85LS is de home cinema opstelling van uw dromen. Met een resolutie van 4K UHD ervaart u in elke kamer home cinema zoals u dat nog nooit ervaren heeft. Deze beamer maakt gebruik van 8,3 miljoen pixels (3840x2160) gecombineerd met de speciale XPR-technologie zodat u een beeldkwaliteit heeft die 4x Full HD is. De HU85LS heeft voor elke kleur een speciale laser. Door gebruik te maken van een additionele blauwe en rode laser, genereert de HU85LS een enorm kleurbereik. Door de ultra korte projectieafstand - slechts 5,6 centimeter afstand voor 90 inch projectie - kunt u de beamer overal neerzetten en toch op een groot formaat kijken. De 2700 ANSI lumen in combinatie met de enorme contrastverhouding, zorgen voor een hoge helderheid, zodat u ook in heldere ruimtes een uitmuntende kijkervaring heeft.

  Voor- en nadelen van de LG Cinebeam HU85LS

  4K UHD resolutie voor haarscherpe beelden op groot formaat.
  Ultra short throw, projecteert 90 inch op slechts 5,6 cm afstand.
  3 channel laser voor het beste beeld zonder kleurverlies.
  Hoge helderheid voor uitmuntend beeld in lichte ruimtes.
  HDR10 Dynamic Tone Mapping voor betere HDR beelden.
  TruMotion voor vloeiende actie, ideaal voor actie en sport.
  Smart ervaring door WebOS, stream uw favoriete online content.
  Veel connectoren, zoals HDMI, USB, Miracast en Bluetooth.
  4 hoeken correctie, beeldvervorming aanpasbaar middels 12 punten.
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.
  Met 12,2 kg een zware beamer.
   
  Meegeleverd in doos

  - LG Vivo HU85LS
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding (beknopt)

  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op deze home cinema beamer.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  2700 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  2000000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.19:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Vast
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De mogelijkheid om de positie van de beamerlens verticaal en/of horizontaal aan te passen. Hierdoor kan het beeld op het scherm worden gecentreerd of op een ander deel van het projectieoppervlak worden gericht zonder de beamer zelf te verplaatsen.
  Lens shift:
  De mogelijkheid om de scherpte van het geprojecteerde beeld aan te passen door de lens van de beamer te focussen.
  Focus:
  Handmatig

  Aanbevolen bundels

  4K UHD beamer met optische HDMI-kabel 6m

  WyreStorm CAB-HAOC 24 Gbps - 6 meter

  LG LG HU85LS Cinebeam 4K laser home cinema beamer

  LG HU85LS Cinebeam 4K laser home cinema beamer

  5.128,00
  5.113,10

  4K UHD beamer met optische HDMI-kabel 6m

  Incl. 21% BTW
  Tijdelijk uitverkocht

  Aanbevolen door de expert

  4K UHD beamer met HDMI-kabel 5m

  C2G 5m HDMI kabel

  LG LG HU85LS Cinebeam 4K laser home cinema beamer

  LG HU85LS Cinebeam 4K laser home cinema beamer

  5.038,00
  5.029,00

  4K UHD beamer met HDMI-kabel 5m

  Incl. 21% BTW
  Tijdelijk uitverkocht

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking