Mini beamers

Mini / Pico beamers

Mini of Pico beamers

De tijd dat beamers even groot waren als een pc, is voorbij. De apparaten worden steeds handzamer. Er zijn tegenwoordig zelfs beamers die niet heel veel groter zijn dan een mobiele telefoon, compleet met ingebouwde batterij en voldoende aansluitingen. Een film op een usb-stick of een SD-kaartje erin, en je maakt in een handomdraai een huis- of hotelkamer tot een kleine bioscoop.

Kleine beamer worden ook wel mini beamers of pico beamers genoemd. Ze zijn er in vele soorten en maten en van verschillende merken. Sluit ze gemakkelijk aan op uw laptop, tablet of telefoon en laat uw vakantiefoto's of presentatie in het groot zien aan vrienden of collega's.

Beeldgrootte van 100 inch

Het is verbluffend dat men erin slaagt, zonder op het lichtnet te zijn aangesloten, om een lichtsignaal van 20 tot 50 lumen sterk op de muur te projecteren. En dit vanuit een apparaatje van amper tien bij zes centimeter groot en een paar honderd gram zwaar. De beeldschermgrootte haalt daarbij een diagonaal van honderd inch en dit vanaf drie meter afstand.

Bij een volledig opgeladen batterij is het zelfs mogelijk om bij sommige modellen een volledige speelfilm te bekijken. Dit moet dan wel in een goed verduisterde omgeving gebeuren, want als de beamers op maximale helderheid ingesteld zijn, trekt de minibeamer zijn accu toch volledig leeg.

Mini / Pico beamers

Beeldgrootte van 100 inch

Zo'n minibeamer klinkt leuk, maar let wel op wat er aan accessoires meegeleverd wordt. Zo levert het ene merk voldoende kabels mee om de beamer zowel aan een laptop, als een tablet, als een tv te koppelen. Terwijl het andere merk zelfs de meest voor de hand liggende kabel niet meelevert.

Bij het ene toestel betaalt u ongevraagd mee voor een vrij overbodige afstandsbediening, terwijl andere fabrikanten deze gelukkig optioneel gemaakt hebben. Soms zit een handig statiefje standaard in de verpakking, soms vormt het een optie en soms is het zelfs helemaal niet beschikbaar. Kortom: even goed opletten wat er wel en niet wordt meegeleverd.

Welke mini beamers zijn er?

Bekijk ons assortiment aan mini beamers.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over mini of pico beamers of wilt u weten welke beamer het beste geschikt is voor uw situatie neem dan contact met ons op. U kunt ook bellen met +31(0)23-5517909. Wij helpen u graag verder of komen bij u langs om uw situatie te bekijken.

Overige soorten beamers:

Bent u niet op zoek naar een mini beamer? Hieronder kunt u onze overige soorten beamers vinden:

Tags: mini beamer, pico beamer, klein, handig, licht, meenemen

Handige links: BeamersBeamerlampen

Vragen of advies over short throw beamers of over uw beamer?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x