Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Optoma ALR101Tv-fans, gamers en mensen die graag naar sportevenementen of films kijken, zullen blij zijn met het Optoma ALR101-omgevingslichtprojectiescherm. Dit hoogwaardige front projectiescherm is ontworpen voor gebruik met een ultrakorte projectieafstand om levendige beelden te bereiken, zelfs in helder verlichte ruimtes.Supergrote afbeeldingen kunnen op elk moment van de dag worden afgespeeld op het vaste framescherm van 100 inch. Het gespecialiseerde schermoppervlak is ontworpen om acti...

  Optoma ALR101

  Tv-fans, gamers en mensen die graag naar sportevenementen of films kijken, zullen blij zijn met het Optoma ALR101-omgevingslichtprojectiescherm. Dit hoogwaardige front projectiescherm is ontworpen voor gebruik met een ultrakorte projectieafstand om levendige beelden te bereiken, zelfs in helder verlichte ruimtes.

  Supergrote afbeeldingen kunnen op elk moment van de dag worden afgespeeld op het vaste framescherm van 100 inch. Het gespecialiseerde schermoppervlak is ontworpen om actief een geprojecteerd beeld weer te geven voor een hoge contrast- en solide kleurverzadiging terwijl wordt voorkomen dat omgevingslicht het beeld wegspoelt.

  Voor- en nadelen Optoma ALR101

   100 inch vast frame voor afbeeldingen van super formaat.
   Voorzien van omgevingslichtverwijderingstechnologie.
  Hoog contrast voor fijne en levendige details in donkere en helderdere scènes.
  0.6 gain. Voor superieure kijkhoeken en diepere zwart niveaus.
   Het scherm kan niet inrollen en is altijd aanwezig.

  Uitgebreide specificaties van de ALR101

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ALR101 in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma ALR101

  Garantie

  1 jaar garantie op het projectiescherm.

  Productspecificaties

  Technische gegevens
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:09
  Het doek van een projectiescherm heeft meestal een matte afwerking om schittering en hotspots te verminderen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het geprojecteerde licht over het schermoppervlak.
  Doeksoort:
  Ambient Light Fabric
  Gain:
  0.6
  Kijkhoek in °:
  175
  Projectieschermen met Ambient Light Reduction kunnen specifieke ontwerpelementen bevatten die zijn ontworpen om het effect van omgevingslicht te verminderen. Dit kan onder meer betrekking hebben op het gebruik van materialen met een hoge contrastverhouding, speciale coatings of technologieën die ongewenst licht absorberen.
  Ambient Light Reduction:
  90%
  Door een donkere achtergrond te bieden boven het geprojecteerde beeld, helpt de blackdrop om het contrast tussen het beeld en de omliggende omgeving te vergroten. Dit is met name gunstig in situaties waarin er omgevingslicht van bovenaf is.
  Blackdrop:
  De zichtmaat is de daadwerkelijke breedte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Breedte (zichtmaat):
  221,4 cm
  De zichtmaat is de daadwerkelijke hoogte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Hoogte (zichtmaat):
  124,5 cm
  De beeldschermdiagonaal is de diagonale afmeting van het schermoppervlak waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is uitgedrukt in inches.
  Beeldschermdiagonaal (inches):
  100"
  Projectie:
  Voorkant
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  Dit projectiescherm maakt gebruikt van elektrische aandrijving voor het omhoog en omlaag bewegen van het scherm, wat handig is voor diverse professionele toepassingen en installaties op moeilijk bereikbare plaatsen.
  Elektrisch:
  Algemeen
  Conditie:
  Nieuw
  Merk:
  Optoma

  Reviews

  3.5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
  • 2 / 5
   Gepost door: Erik op 24 Februari 2023

   Relatief goedkoop scherm. Lastige montage. In elkaar gezet bij kamertemperatuur. Zelfs als de temperatuur slechts 5 grad...

   Relatief goedkoop scherm. Lastige montage. In elkaar gezet bij kamertemperatuur. Zelfs als de temperatuur slechts 5 graden daalt vervormt het doek van het scherm al in de hoeken. Dus alleen te gebruiken bij een constante temperatuur.

   • +Relatief goedkoop
   • -Lastige montage
   • -Temperatuurwisselingen
  • 5 / 5
   Gepost door: Zoran op 11 Januari 2023

   Goed scherm , Reflecteert goed.
   Geeft mooi beeld

   ...

   Goed scherm , Reflecteert goed. Geeft mooi beeld

   • +Reflecteert goed , ook overdag heel mooi beeld !
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking