Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Optoma BX-CTA25

  De Optoma BX-CTA25 is een zoomlens voor de Optoma ZK750 en Optoma ZK1050 projector. De 1,2x zoomlens van de projector heeft power zoom en power focus mogelijkheden voor aanpassingen op afstand.

  Voor- en nadelen van de Optoma BX-CTA25

  Eenvoudig verwisselbaar met andere lenzen.
  Power zoom en Power focus voor aanpassingen op afstand.
  1,2 zoom om verder af te kunnen projecteren.
  Projectieverhouding van 0.85~1.02:1
  Alleen geschikt voor bovenstaande Optoma modellen

  Meegeleverd in doos

  - Optoma BX-CTA25

  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op de Optoma BX-CTA25.


  De projectieafstand bepalen

  De BX-CTA25 heeft een projectieverhouding van 0.85:1 tot 1.02:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,85 tot 1,02 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 1,70 en 2,04 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Lens
  Standaard lens:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  Long throw techniek:
  Groothoek lens:
  De aanwezigheid van een zoomfunctie in de lens van de beamer. Bij het selecteren van een beamer kan de aanwezigheid van een zoomlens belangrijk zijn, vooral als je beperkt bent in de ruimte waarin je de beamer wilt installeren of als je flexbiliteit wilt hebben bij het aanpassen van de beeldgrootte zonder de beamer te verplaatsen.
  Zoomlens:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1.44
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.85:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.02:1
  Minimale schermmaat in inches:
  50
  Maximale schermmaat in inches:
  500
  Algemeen
  Merk:
  Optoma
  Conditie:
  Nieuw
  Typenummer:
  BX-CTA25

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking