Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Uitverkocht. Dit product is niet meer leverbaar.

  Optoma EH416e

  Projecteer beelden met een hoge resolutie ongeacht het omgevingslicht met de heldere Full HD 1080p EH416e. Deze compacte en krachtige projector is ontworpen voor bedrijven en professionele installatieomgevingen en kan overal worden geïnstalleerd of meegenomen. Perfect voor kleine randovervloei- en stapelprojecten.

  Eenvoudig aan te sluiten met meerdere ingangen, waaronder twee HDMI...

  Uitverkocht. Dit product is niet meer leverbaar.

  Optoma EH416e

  Projecteer beelden met een hoge resolutie ongeacht het omgevingslicht met de heldere Full HD 1080p EH416e. Deze compacte en krachtige projector is ontworpen voor bedrijven en professionele installatieomgevingen en kan overal worden geïnstalleerd of meegenomen. Perfect voor kleine randovervloei- en stapelprojecten.

  Eenvoudig aan te sluiten met meerdere ingangen, waaronder twee HDMI, MHL, VGA en een ingebouwde luidspreker van 10 W. U kunt zelfs draadloos presenteren met de HDCast Pro (apart verkrijgbaar) of de USB Power gebruiken om HDMI-dongles zoals de Google Chromecast aan te sluiten en van stroom te voorzien.

  Voor complexere installaties is deze projector uitgerust met een groot 1,6x zoombereik, verticale lens-shift en netwerkfuncties voor bewaking en bediening op afstand. Voor complexere installaties is deze projector uitgerust met een groot 1,6x zoombereik, verticale lensverschuiving en netwerkfuncties voor bewaking en bediening op afstand.

  Voor- en nadelen van de Optoma EH416e

  1080p-resolutie geeft u scherpe en gedetailleerde beelden van HD-inhoud.
  Indrukwekkende, heldere weergave: Even hoog lichtrendement van 4200 lumen
  Vereenvoudig de installatie met verticale lensverschuiving.
  Geef krachtige presentaties en educatieve lessen met verbluffende kleuren.
  Voeg meer diepte toe aan uw afbeelding met een projector met hoog contrast.
  Een breed scala aan opties om uw projector op afstand bedienen en bewaken.
  USB-voeding om al u mobile apparaten van stroom te voorzien.
  Laag geluidsniveau met slechts 28db IN Eco-modus.
  Gesplitst scherm mogelijk met een HDCastPro-dongle (optioneel).
  Geen Full HD resolutie.
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de beamer

  Uitgebreide specificaties van de Optoma EH416e in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma EH416e
  - Netsnoer
  - Afstandsbediening
  - 2x AAA-batterijen
  - Basis gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op de beamer.

  De projectieafstand bepalen

  De EH416e heeft een projectieverhouding van 1.4:1 tot 2.24:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,40 tot 2,24 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,80 en 4,48 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 26.21" tot 303.3 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4200
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  25,000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Samenwerken, Vergaderen, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.4:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.24:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  26.21
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  303.3
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  40°
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  0.8 – 2.0x digital
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking