Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Aanbieding -10%

  Productomschrijving

  Optoma ML1050ST+De ML1050ST+ is ontworpen met een short-throw lens om hem nog flexibeler te maken voor vergaderingen, presentaties of films terwijl hij of zij onderweg is. Deze kleine projector weegt slechts 420 gram, is voorzien van een autofocus en wordt geleverd met een handige draagtas. ML1050ST+ zakelijkGeef laptop gratis presentaties met de ingebouwde mediaspeler, native office-viewer, microSD ** -kaartsleuf en USB-verbinding of presenteer draadloos vanaf een mobiel apparaat met behulp ...

  Optoma ML1050ST+

  De ML1050ST+ is ontworpen met een short-throw lens om hem nog flexibeler te maken voor vergaderingen, presentaties of films terwijl hij of zij onderweg is. Deze kleine projector weegt slechts 420 gram, is voorzien van een autofocus en wordt geleverd met een handige draagtas.

  ML1050ST+ zakelijk

  Geef laptop gratis presentaties met de ingebouwde mediaspeler, native office-viewer, microSD ** -kaartsleuf en USB-verbinding of presenteer draadloos vanaf een mobiel apparaat met behulp van de gratis HDCast Pro-app en optionele draadloze USB-adapter. U kunt de ML1050ST+ zelfs gebruiken voor digital signage-applicaties, omdat de projector in vrijwel elke richting kan worden gemonteerd. LED-technologie biedt nauwkeurige kleurenreproductie (Rec709), een lange levensduur en ondersteuning voor portretmodus.

  ML1050ST+ thuis

  De compacte ML1050ST+ is ideaal voor het rechtstreeks bekijken van HD-films vanaf een microSD ** -kaart, USB-stick of met behulp van het ingebouwde geheugen van 3 GB *. Met de HDMI-ingang kan verbinding worden gemaakt met de nieuwste laptops, pc's, gameconsoles of Blu-ray ™ -spelers en met Mobile High-Definition Link (MHL) -technologie kunnen gebruikers content rechtstreeks vanaf een MHL-mobiel apparaat weergeven. En met een lage ingangstijd van 17ms en een korte reactietijd biedt deze entertainmentprojector gamers een concurrentievoordeel.

  * 3 GB beschikbaar wanneer gebruikershandleidingen uit het interne geheugen worden verwijderd. **microSD-kaart & USB-geheugenstick niet inbegrepen. Ondersteunt maximaal 32 GB. Voor aansluiting op sommige apparaten zijn mogelijk extra kabels nodig, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

  Short throw lens

  Met een short throw lens, kunt u een indrukwekkend projecteren. Hiermee kunt u de projector dichter bij de muur te plaatsen, waardoor de schaduwen kleiner worden zodat u met gemak kunt presenteren; perfect voor interactieve toepassingen.

  LED Technologie

  De ML1050ST+ maakt gebruik van LED technologie; geprojecteerd beeld zonder de noodzaak van een kleurenwiel. In veel situaties kan de waargenomen helderheid van LED-projectoren twee keer zo groot zijn als bij een vergelijkbaar lampmodel. Ze leveren ook een hogere efficiëntie om consistente helderheid, superieure kleurprestaties, direct aan / uit en een buitengewone levensduur van maximaal 20.000 uur te behouden.

  Autofocus

  Door de autofocus functie kunt u sneller en met minder problemen deze ML1050ST+ installeren en dus eerder van het haarscherpe beeld genieten.

  Full 3D

  De Optoma ML1050ST+ kan echte 3D-content weergeven vanuit vrijwel elke 3D-bron, met inbegrip van 3D Blu-ray-spelers, 3D-uitzendingen en de nieuwste generatie spelcomputers.

  Eco +

  Eco + technologie brengt een hoog contrast, een verbeterde levensduur van de lamp en energiebesparende functies die gemakkelijk te gebruiken is terwijl het ook nog stroomverbruik verminderd.

  Ingebouwde mediaplayer

  Met de ingebouwde Office-viewer hoeft u niet meer een laptop of pc te verbinden met de beamer om bestanden van Word, Excel, Powerpoint, JPG of PDF te projecteren

  Draadloze presentaties

  Maak direct draadloos verbinding en presenteer vanaf uw pc, Mac of mobiel apparaat met behulp van de gratis App HDCast Pro * en optionele draadloze USB-dongle. De app biedt u de vrijheid om documenten, foto's en de camera van uw apparaten draadloos te delen en te presenteren en er een documentcamera van te maken. Een meer verbonden en samenwerkende ervaring creëren voor iedereen.

  * Beschikbaar op Windows, MacOS, Android en iOS

  Waanzinnige kleuren

  Geef presentaties, trainingen, of geef les met oogverblindende kleuren. Optoma projectoren geven levensechte kleuren weer, die elke vorm van content in iedere toepassing nog mooier maken. Van accurate sRGB kleuren voor real live beelden tot spetterende presentaties. Optoma heeft een display-instelling voor iedere toepassing.

  Snel inschakelen

  Met deze functie kan de projector onmiddellijk weer worden ingeschakeld als deze per ongeluk is uitgeschakeld.

  Automatische uitschakeling

  Er kunnen zich gevallen voordoen waarin de projector wordt gebruikt als deze niet in gebruik is. Om energie te besparen, schakelt de functie "Auto Power Off" de projector automatisch uit na een ingestelde tijdsperiode als deze niet wordt gebruikt.

  Direct uitschakelen

  U kunt uw projector onmiddellijk uitschakelen of rechtstreeks op het lichtnet. Als u de projector onmiddellijk opnieuw moet inschakelen, duurt het ongeveer 90 seconden voordat de projector is opgestart.

  Voor- en nadelen van de Optoma ML1050ST+

  Mobiele lichtgewicht LED beamer.
  Autofocus functie, snelle installatie en snel kijken.
  Short Throw beamer met 1000 ANSI lumen.
  Scherp en helder beeld, ook bij veel daglicht.
  Direct bestanden projecteren zonder pc of laptop.
  Voorzien van veel connectoren.
  Auto Power Off voor energiebesparing.
  Geen (Full) HD beamer.
  Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.
  Wifi alleen met speciale USB dongel.
  Er worden geen 3D brillen meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de beamer

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ML1050ST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma ML1050ST+
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met 2 AAA batterijen
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  2 jaar garantie op de beamer en 5 jaar of 12.000 branduren op de lichtbron, wat als eerste bereikt wordt.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 x 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  1000 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  20000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Meenemen & Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.8:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Vast
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1

  Aanbevolen bundels

  Optoma beamer met WUSB adapter

  Optoma WUSB

  Optoma Optoma ML1050ST+ Mobiele Short Throw beamer

  Optoma ML1050ST+ Mobiele Short Throw beamer

  Je bespaart 10%
  876,00
  869,10

  Optoma beamer met WUSB adapter

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Optoma beamer met HDMI kabel

  Vision TC 2MHDMI/BL

  Optoma Optoma ML1050ST+ Mobiele Short Throw beamer

  Optoma ML1050ST+ Mobiele Short Throw beamer

  Je bespaart 20%
  831,95
  826,95

  Optoma beamer met HDMI kabel

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Kurt op 19 September 2022

   Leuke beamer...plug & play, klein formaat, weinig geluid en short throw (met digitale zoom) maken deze beamer heel diver...

   Leuke beamer...plug & play, klein formaat, weinig geluid en short throw (met digitale zoom) maken deze beamer heel divers en snel in gebruik. Ik projecteer momenteel vanop 3 meter afstand en licht en kwaliteit zijn goed tot zeer goed.

   • +Geïntegreerde mediaplayer
   • -De grote adapter ondermijnt de 'lichtheid' van de beamer
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking