Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Optoma W319STDe W319ST biedt groots beeld in krappe ruimtes en creëert projectiebeelden van 100 inch vanaf slechts 1,1 meter afstand. Short throw projectoren kunnen dicht bij de muur worden geplaatst en elimineren de schaduwen, zijn de beste oplossing voor presentatiescenario's. De beste keuze in middelgrote ruimtes met Optoma's W319ST. Perfect voor licht bij het kijken en een levendig beeld onder alle omstandigheden. Voeg meer diepte toe aan uw afbeelding met uitstekende kleuren en uitzonde...

  Optoma W319ST

  De W319ST biedt groots beeld in krappe ruimtes en creëert projectiebeelden van 100 inch vanaf slechts 1,1 meter afstand. Short throw projectoren kunnen dicht bij de muur worden geplaatst en elimineren de schaduwen, zijn de beste oplossing voor presentatiescenario's. De beste keuze in middelgrote ruimtes met Optoma's W319ST. Perfect voor licht bij het kijken en een levendig beeld onder alle omstandigheden. Voeg meer diepte toe aan uw afbeelding met uitstekende kleuren en uitzonderlijke zwart-witcontrastprestaties. Het beeld komt tot leven en de tekst ziet er helder en duidelijk uit. Met de speciaal gekalibreerde ECO + -modus kunt u het stroomverbruik tot 70% verminderen en een langere levensduur van de lamp tot 15.000 uur mogelijk maken, wat betekent dat de totale eigendomskosten zeer laag zijn. Deze projector heeft een beeldverhouding van 16:10 en wordt het meest gebruikt met de nieuwste WXGA- of WUXGA-notebooks. Een krachtige, geïntegreerde luidspreker van 10 W op deze projector zorgt ervoor dat uw inhoud duidelijk te horen is en is eenvoudig in te stellen zonder dat er dure externe luidsprekers nodig zijn. De ingebouwde USB-uitgang (5 V / 1,5 A) kan worden gebruikt om uw streaming-dongles zoals Chromecast, HDCast Pro of mobiele apparaten van stroom te voorzien. Laad uw mobiele apparaten eenvoudig op door uw USB-oplaadkabel aan te sluiten. 

  Voor- en nadelen van de Optoma W319ST

  Projecteer uw favoriete films, games en sportevenementen in groot formaat.
  Indrukwekkende, heldere weergave: Even hoog lichtrendement van 4000 lumen
  Voordelige short-throw technologie ideaal voor presentaties.
  Uitzonderlijke zwart-witcontrast, brengt kleuren tot leven.
  Duurzame oplossing: levensduur van de lamp tot 15.000 uur mogelijk.
  16:10 beeldverhouding dat vrij populair is bij de nieuwste laptops.
  Krachtige luidspreker van 10 W zodat uw inhoud duidelijk te horen is.
  USB-voeding om al u mobile apparaten van stroom te voorzien.
  Laag geluidsniveau met slechts 28db IN Eco-modus.
  Gesplitst scherm mogelijk met een HDCastPro-dongle (optioneel).
  Geen Full HD resolutie.
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de beamer

  Uitgebreide specificaties van de Optoma W319ST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma W319ST
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening incl. batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  U krijgt 1 jaar garantie op de beamer en 90 dagen op de lamp.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 x 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4000
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  25,000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven, Samenwerken
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.52:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  40°
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  0.8 – 2.0x digital
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1.073 biljoen kleuren
  De mogelijkheid om de scherpte van het geprojecteerde beeld aan te passen door de lens van de beamer te focussen.
  Focus:
  Handmatig

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking