Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Optoma W340USTStraalheldere, opvallende inhoud uit met de W340UST-projector. Deze projector is perfect voor vergaderruimten en klaslokalen en is ontworpen om op elk moment van de dag te worden gebruikt. Dankzij de lens met ultrakorte projectieafstand kan een beeld van 100 inch van minder dan 0,5 m worden geprojecteerd. En door de projector zo dicht bij de muur te plaatsen, wordt voorkomen dat er schaduwen over het scherm worden geworpen door de presentator (en). Installatie en configuratie zi...

  Optoma W340UST

  Straalheldere, opvallende inhoud uit met de W340UST-projector. Deze projector is perfect voor vergaderruimten en klaslokalen en is ontworpen om op elk moment van de dag te worden gebruikt. Dankzij de lens met ultrakorte projectieafstand kan een beeld van 100 inch van minder dan 0,5 m worden geprojecteerd. En door de projector zo dicht bij de muur te plaatsen, wordt voorkomen dat er schaduwen over het scherm worden geworpen door de presentator (en). Installatie en configuratie zijn eenvoudig met vier hoeken. Bovendien biedt het een compleet pakket voor boeiend leren met veel nieuwe functies, waaronder twee HDMI-ingangen, een USB-poort met voeding, een native office-viewer en een krachtige ingebouwde luidspreker van 16 W.

  Projecteer straalheldere en opvallende content met de W340UST-projector. De projector is perfect voor vergaderruimten en klaslokalen en is ontworpen om op elk moment van de dag te worden gebruikt. Dankzij de lens met ultrakorte projectieafstand kan een beeld van 100 inch van minder dan 0,5 meter worden geprojecteerd. En door de projector zo dicht bij de muur te plaatsen, wordt voorkomen dat er schaduwen over het scherm worden geworpen wanneer de presentator door het beeld lopen. Installatie en configuratie zijn erg eenvoudig met de vier hoeken correctie, waarmee u het beeld zo aanpast. Bovendien biedt de beamer een compleet pakket voor boeiend lesgeven met veel nieuwe functies. En heeft de beamer twee HDMI-ingangen, een USB-poort met voeding, een native office-viewer en een krachtige ingebouwde luidspreker van 16 Watt.

  Voor- en nadelen van de Optoma W340UST

  Dankzij de UST lens kunt u op een halve meter afstand een beeld maken van 100 inch.
  De heldere 4.000 lumen en contrast van 22.000: 1 voor haarscherpe beelden.
  Ingebouwd PC-vrije USB-beeldviewer en kantoordocumentlezer.
  Draadloze presentaties met HDCast Pro (optionele USB Wi-Fi-adapter).
  USB-schermweergave met iOS- en Android-apparaten.
  LAN-weergave via Ethernet met Windows en Mac OS X.
  Automatische keystone- en vierhoekcorrectie voor een robuuste installatie
  Krachtige luidspreker van 16 W zodat uw inhoud duidelijk te horen is.
  USB-voeding om al u mobile apparaten van stroom te voorzien.
  Laag geluidsniveau met slechts 25db IN Eco-modus.
  Geen draagtas en geen HDMI kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de beamer

  Uitgebreide specificaties van de Optoma W340UST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma W340UST
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening incl. batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid op de projector, 1 jaar garantie op de lamp of 1000 uur.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 x 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4000
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  25,000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven, Samenwerken
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.27:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  ± 4 °
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  ± 4 °
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1.073 biljoen kleuren
  De mogelijkheid om de positie van de beamerlens verticaal en/of horizontaal aan te passen. Hierdoor kan het beeld op het scherm worden gecentreerd of op een ander deel van het projectieoppervlak worden gericht zonder de beamer zelf te verplaatsen.
  Lens shift:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking