Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Aanbieding -7%

  Productomschrijving

  Optoma ZH507

  de voordeligste laserprojector voor de professionele instapmarkt, met een helderheid van 5.500 lumen, een contrast van 300.000:1 en flexibele installatieopties zoals 1,6x zoom, 360-graden oriëntatie en 4-hoekverstelling. Met de IP6X-gecertificeerde luchtdichte optische motor kan de ZH507 hoogwaardige prestaties leveren tot wel 30.000 uur. De ZH507 is uiterst betrouwbaar, heeft een hoge intensiteitshelderheid, een compact ontwerp, verbluffende kleuren ...

  Optoma ZH507

  de voordeligste laserprojector voor de professionele instapmarkt, met een helderheid van 5.500 lumen, een contrast van 300.000:1 en flexibele installatieopties zoals 1,6x zoom, 360-graden oriëntatie en 4-hoekverstelling. Met de IP6X-gecertificeerde luchtdichte optische motor kan de ZH507 hoogwaardige prestaties leveren tot wel 30.000 uur. De ZH507 is uiterst betrouwbaar, heeft een hoge intensiteitshelderheid, een compact ontwerp, verbluffende kleuren en een spectaculaire beeldkwaliteit en is met precisie ontworpen om levensechte ervaringen mogelijk te maken.

  De ZH507 is de perfecte oplossing voor bedrijven, conferentieruimten, hoger onderwijs, auditoria, tentoonstellingen, digitale bewegwijzering, amusementscentra, projectie mapping en simulatie.

  Compatibel met Optoma Management Suite (OMS™)

  Optoma Management Suite (OMS)™ is een intuïtieve oplossing voor displaybeheer, ontworpen om activiteiten te stroomlijnen door het bewaken, diagnosticeren en controleren van audiovisuele schermen via een lokaal netwerk vanaf één platform en locatie. Gebruikers kunnen ook waarschuwingen en berichten over schermen uitzenden of plannen en op afstand de bedrijfsuren van apparaten programmeren en plannen, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de bedrijfskosten worden verlaagd.

  Voor- en nadelen van de Optoma ZH507

  Optoma DuraCore, IP6X stofbestendig biedt goede helderheid en betrouwbaarheid
  Tot 30.000 uur levensduur van laserlichtbron en weinig onderhoud aan het systeem
  Verbazingwekkende kleuren, 91% Rec.709 dekking van het kleurengamma.
  Ultralage inputvertraging bij 8,2 ms @1080P 120Hz
  Grote 1,6x zoom & verticale lens-shift met 4-hoek keystone aanpassing
  Kantelvrije oriëntatie, inclusief portretmodus
  Compatibel met Optoma Management Suite (OMS)

  Uitgebreide specificaties van delaser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZH507 Wit in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma ZH507
  - Stroomkabel
  - Snelstartgids

  Garantie

  3 jaar garantie op de laser beamer en 60 maanden of 20.000 branduren op de lichtbron (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De ZH507 heeft een projectieverhouding van 1.40 :1 tot 2.24 :1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,40 tot 2,24 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,80 en 4,48 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 92" tot 150 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  5500 ANSI Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  300.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.40 : 1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.24 : 1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  92
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  150
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1073.4 miljoen (10 bit)
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1.6x manual
  De mogelijkheid om de positie van de beamerlens verticaal en/of horizontaal aan te passen. Hierdoor kan het beeld op het scherm worden gecentreerd of op een ander deel van het projectieoppervlak worden gericht zonder de beamer zelf te verplaatsen.
  Lens shift:
  100% ~116% vertical
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:
  100% – 116% ±5%

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies