Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Optoma ZK507-WDe ZK507 4K ultra HD laser projector is perfect geschikt voor ruimtes waar een heldere projectie gewenst is, zoals grote bedrijven, scholen en musea.Deze geavanceerde laserprojector zit boordevol functies en wordt geleverd met een 1,6 x zoom en verticale lensverschuiving, waardoor deze eenvoudig te installeren is. Het komt ook met PureMotion frame-interpolatieverwerking waardoor bewegingsonscherpte of beeldtrillingen worden voorkomen, een ingebouwde luidspreker, het is HDR-compa...

  Optoma ZK507-W

  De ZK507 4K ultra HD laser projector is perfect geschikt voor ruimtes waar een heldere projectie gewenst is, zoals grote bedrijven, scholen en musea.

  Deze geavanceerde laserprojector zit boordevol functies en wordt geleverd met een 1,6 x zoom en verticale lensverschuiving, waardoor deze eenvoudig te installeren is. Het komt ook met PureMotion frame-interpolatieverwerking waardoor bewegingsonscherpte of beeldtrillingen worden voorkomen, een ingebouwde luidspreker, het is HDR-compatibel en heeft een extreem lange levensduur laser die uw totale eigendomskosten verlaagt.

  Voor- en nadelen van de Optoma ZK507-W

  Laser technologie, lage onderhoudskosten.
  4K UHD resolutie, haarscherp beeld.
  Perfect voor toepassingen waarbij 24/7 gebruik vereist is. 
  Maar liefst 5000 Ansi lumen lichtopbrengst.
  Werkt ook met HDR meta data.
  Volledige controle met RS232, AMX en LAN.
  Auto power off en direct power on.
  Draadloos presenteren vereist een dongel (WHD200 / HDCast Pro)
  Er worden geen HDMI kabels meegeleverd.
  Er worden geen 3D brillen meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZK507 Wit in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma ZK507-W
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met 2 AAA batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  3 jaar garantie op de laser beamer en 60 maanden of 12.000 branduren op de lichtbron (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De ZK507W heeft een projectieverhouding van 1.39:1 tot 2.22:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,39 tot 2,22 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,78 en 4,44 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  5000 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  300.000 : 1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde omgeving waarvoor het product geschikt is, bijvoorbeed thuis, vergaderruimte of klaslokaal.
  Ruimte:
  Grote zalen, Onderwijs, Musea, Gebedshuizen
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.39:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.22:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Handmatig
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:

  Aanbevolen bundels

  Beamer met Full-HD 16:9 elektrisch projectiescherm

  Da-Lite Compact Electrol RF HDTV High Contrast - Schermmaat (bxh) 156x92 cm

  Optoma Optoma ZK507-W 4K UHD Laser beamer

  Optoma ZK507-W 4K UHD Laser beamer

  Je bespaart 7%
  5.338,00
  5.278,57

  Beamer met Full-HD 16:9 elektrisch projectiescherm

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  4.5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Klaas op 13 Februari 2024
   Wat een topproduct! Scherp beeld en goed overdag te gebruiken. Echt een aanrader!
  • 4 / 5
   Gepost door: Filip op 8 Juni 2022

   Een keigoed apparaat.

   ...

   Een keigoed apparaat.

   • +Helder Beeld
   • +Scherp beeld
   • +Werkt goed samen met Logitech afstandsbediening
   • -Geen keystone correctie
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking