Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Optoma ZK810TST

  De ZK810TST 4K UHD laser beamer biedt indrukwekkende beeldkwaliteit, lage onderhoudskosten en ultieme betrouwbaarheid, waardoor het perfect is voor vaste installaties in onderwijs, musea, gebedshuizen, grote locaties, simulatie- of meeslepende toepassingen. Met een levensduur van 30.000 uur combineert het apparaat een lichtbron met lange levensduur en een IP5X-gecertificeerde optische motor voor 24/7 operationele mogelijkheden, waardoor het echt...

  Optoma ZK810TST

  De ZK810TST 4K UHD laser beamer biedt indrukwekkende beeldkwaliteit, lage onderhoudskosten en ultieme betrouwbaarheid, waardoor het perfect is voor vaste installaties in onderwijs, musea, gebedshuizen, grote locaties, simulatie- of meeslepende toepassingen. Met een levensduur van 30.000 uur combineert het apparaat een lichtbron met lange levensduur en een IP5X-gecertificeerde optische motor voor 24/7 operationele mogelijkheden, waardoor het echt onderhoudsvrije projectie biedt. De projector biedt hoge helderheid, kleurnauwkeurigheid en stille werking, samen met een vaste standaard throw lens, waardoor het ideaal is voor verschillende eindgebruikersscenario's en professionele omgevingen, terwijl de toegevoegde controleflexibiliteit van HDBaseT 3.0, RS232, LAN, OMS en OSS het een betaalbare installatieoplossing maakt.

  Voor- en nadelen van de Optoma ZK810TST

  Indrukwekkende 4K UHD beeldkwaliteit.
  Lange levensduur van de lichtbron (30.000 uur) zorgt voor lage onderhoudskosten.
  IP5X-gecertificeerde optische motor biedt 24/7 operationele mogelijkheden zonder onderhoud.
  Geschikt voor vaste installaties in diverse omgevingen zoals onderwijs, musea, en grote locaties.
  Hoge helderheid zorgt voor duidelijke projectie, zelfs in goed verlichte ruimtes.
  Kleurnauwkeurigheid zorgt voor levendige en realistische beelden.
  Stille werking minimaliseert afleiding tijdens presentaties of films.
  Flexibele controleopties (HDBaseT 3.0, RS232, LAN, OMS en OSS) bieden eenvoudige installatie en bediening.
  Met een gewicht van 15kg is de beamer aan de zware kant en dus niet mobiel. 

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZK810TST

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZK810TST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma ZK810TST
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  3 jaar garantie op de Optoma ZK810TST en 60 maanden of 12.000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De ZK810TST heeft een projectieverhouding van 0.65:1 tot 0.75:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,65 tot 0,75 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 1,30 en 1,50 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 30" tot 1000 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  8500 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3,000,000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde omgeving waarvoor het product geschikt is, bijvoorbeed thuis, vergaderruimte of klaslokaal.
  Ruimte:
  Aula's, Auditorium en Musea, Digital Signage, Kerken, Vergaderruimet extra groot
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Digital signage, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.65:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0.75:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  30
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  1000
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  30°
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  15°
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies