Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Panasonic ET-ELT23Zoom lens voor Panasonic beamers waarmee u de beamer verder van het scherm kunt opstellen. Door in te zoomen projecteert u ondanks de verre afstand van de beamer tot het scherm, normale beelden.Geschikte modellenDeze ET-ELT23 lens kan kan gebruikt worden in twee Panasonic series, te weten de PT-MZ670 serie en de PT-MZ770 serie. De modellen waar u deze lens voor kunt gebruiken zijn de volgende:MZ670/MZ670L/MZ570/MZ570L/MW630/MW630L/MW530/MW530LMZ770/MZ770L/MW730/MW730LDe Pana...

  Panasonic ET-ELT23

  Zoom lens voor Panasonic beamers waarmee u de beamer verder van het scherm kunt opstellen. Door in te zoomen projecteert u ondanks de verre afstand van de beamer tot het scherm, normale beelden.

  Geschikte modellen

  Deze ET-ELT23 lens kan kan gebruikt worden in twee Panasonic series, te weten de PT-MZ670 serie en de PT-MZ770 serie. De modellen waar u deze lens voor kunt gebruiken zijn de volgende:

  MZ670/MZ670L/MZ570/MZ570L/MW630/MW630L/MW530/MW530L
  MZ770/MZ770L/MW730/MW730L

  De Panasonic ET-ELT23 zoom lens is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder: Grote / middelgroote klaslokalen, collegezalen, Museum- en tentoonstellingszalen, kerken etc. Door het verstellen van de lens kan de beeldgrootte groter of kleiner wordt gemaakt zonder de projector te verschuiven. U kunt de ET-ELT23 zoomlens in uw Panasonic beamer plaatsen.

  Verschillende optionele lenzen

  In het professionele segment hebben beamers vaak de mogelijkheid om de lenzen te wisselen. Dit stelt de gebruiker in staat de beamer ver van het projectiescherm te plaatsen (d.m.v. een telelens) of bijvoorbeeld juist heel dichtbij (d.m.v. een groothoeklens). Zo kan voor vrijwel elke afstand in relatie tot de projectiegrootte de juiste lens worden gemonteerd op de beamer.

  Uitgebreide specificaties 

  Uitgebreide specificaties van de Panasonic ET-ELT23 zoomlens

  De projectieafstand bepalen

  De ET-ELT23 heeft een projectieverhouding van 4.6:1 tot 7.2:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 4,60 tot 7,20 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 9,20 en 14,40 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Lens
  De aanwezigheid van een zoomfunctie in de lens van de beamer. Bij het selecteren van een beamer kan de aanwezigheid van een zoomlens belangrijk zijn, vooral als je beperkt bent in de ruimte waarin je de beamer wilt installeren of als je flexbiliteit wilt hebben bij het aanpassen van de beeldgrootte zonder de beamer te verplaatsen.
  Zoomlens:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1.6
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  4.6:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  7.2:1
  F waarde:
  1.8 - 2.3
  Focal lengte:
  74.8mm - 118.2 mm
  Algemeen
  Merk:
  Panasonic
  Conditie:
  Nieuw
  Typenummer:
  ET-ELT23
  Gewicht en omvang

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking