Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Aangeraden voor installaties

  Productomschrijving

  Panasonic PT-FRQ60WEJ

  De Panasonic PT-FRQ60WEJ staat voorop in de wereld van projectietechnologie, speciaal voor jou ontworpen voor professioneel gebruik in musea, aula's, klaslokalen en grote vergaderzalen. Deze topkwaliteit projector zorgt voor een buitengewone beeldkwaliteit met levendige kleuren en scherpe details die jouw presentaties tot leven brengen.

  Uitzonderlijke Beeldkwaliteit

  Met zijn indrukwekkende resolutie en geavanceerde beeldv...

  Panasonic PT-FRQ60WEJ

  De Panasonic PT-FRQ60WEJ staat voorop in de wereld van projectietechnologie, speciaal voor jou ontworpen voor professioneel gebruik in musea, aula's, klaslokalen en grote vergaderzalen. Deze topkwaliteit projector zorgt voor een buitengewone beeldkwaliteit met levendige kleuren en scherpe details die jouw presentaties tot leven brengen.

  Uitzonderlijke Beeldkwaliteit

  Met zijn indrukwekkende resolutie en geavanceerde beeldverwerkingstechnieken biedt de Panasonic PT-FRQ60WEJ een kijkervaring die je nergens anders vindt. Deze projector kan zelfs in goed verlichte ruimtes heldere en kleurrijke beelden projecteren, wat essentieel is voor educatieve en professionele toepassingen.

  Flexibele Installatie

  Door de veelzijdige installatieopties en een brede selectie aan lenzen past de PT-FRQ60WEJ projector naadloos in elke ruimte. Of je nu een projectie nodig hebt in een kleine ruimte of over een grote afstand, deze projector biedt de flexibiliteit die je zoekt.

  Duurzaam en Betrouwbaar

  Panasonic is bekend om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van zijn producten. De PT-FRQ60WEJ is hierop geen uitzondering en is gemaakt voor langdurig gebruik zonder verlies van kwaliteit, wat leidt tot lagere totale eigendomskosten voor jou.

  Milieuvriendelijk

  Deze projector is met oog op duurzaamheid ontworpen, inclusief energiebesparende functies die niet alleen de impact op het milieu verminderen maar ook helpen jouw operationele kosten te verlagen.

  Uitgebreide Connectiviteit

  Met de verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, USB en netwerkverbindingen, is het eenvoudig om allerlei apparaten aan te sluiten en te integreren in jouw bestaande systemen met de PT-FRQ60WEJ .

  Voor- en nadelen van de Panasonic PT-FRQ60WEJ

  4K UHD resolutie voor haarscherpe beelden.
  Duurzaam en onderhoudsvrij door laser lichtbron.
  Lensshift, keystone correctie en zoom capaciteit.
  Flexibele installatie tot 360° en 24/7 operationeel.
  Ondersteunt 21:9 beeldformaat voor FrontRow vergaderen
  De PT-FRQ60EJ heeft een lagere lichtopbrengst maar is goedkoper.

  Uitgebreide specificaties van de installatie beamer

  Uitgebreide specificaties van de Panasonic PT-FRQ60WEJ in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Panasonic PT-FRQ60WEJ
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 3 jaar of 20.000 branduren garantie op de lichtbron (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De PT-FRQ60BEJ heeft een projectieverhouding van 1.46:1 tot 2.93:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,46 tot 2,93 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,92 en 5,86 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 40" tot 300 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  6000
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  20000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde omgeving waarvoor het product geschikt is, bijvoorbeed thuis, vergaderruimte of klaslokaal.
  Ruimte:
  Aula, Muesum, Klaslokaal, Vergaderruimte
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Installaties, Lesgeven, Presenteren, Vergaderen
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.46:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.93:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  40
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  300
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking