Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Panasonic PT-LRZ35

  De RGB LED-projectoren leveren 3.500 lm in WXGA-resolutie. De RGB LED-lichtbron met individuele LED's voor elke kleur voorkomt kleurbreuken en breidt het kleurenspectrum uit. De interactie van beeldverhouding (1,28-1,69:1 in WUXGA), 1,3x zoomlens, verticale lensshift (+50%, +40%) en verticale keystone-correctie (±30°) verhoogt de flexibiliteit en verminde...

  Panasonic PT-LRZ35

  De RGB LED-projectoren leveren 3.500 lm in WXGA-resolutie. De RGB LED-lichtbron met individuele LED's voor elke kleur voorkomt kleurbreuken en breidt het kleurenspectrum uit. De interactie van beeldverhouding (1,28-1,69:1 in WUXGA), 1,3x zoomlens, verticale lensshift (+50%, +40%) en verticale keystone-correctie (±30°) verhoogt de flexibiliteit en vermindert de beeldvervorming. De 1-CHIP DLP™ technologie ondersteunt een filterloos ontwerp met een afgedicht optisch blok en een stofdichte behuizing. Dit vermindert de onderhoudsvereisten en maakt het mogelijk om meer dan 20.000 uur te werken met een consistente beeldkwaliteit en zonder veel moeite. HDMI® CONTROLEREN (2x) maakt drukknopweergave met ondersteunde bronnen mogelijk en de USB-voedingsaansluiting (5V, 2A) ondersteunt streaming-apparaten, waardoor de bekabeling tot een minimum wordt beperkt. De geluidsarme werking bij 24 dB leidt het publiek niet af tijdens een presentatie.

  Aangeraden door de expert voor een zakelijke beamer

  • RGB LED-lichtbron met individuele LED voor elke kleur, voorkomt kleurbreuken.
  • Grote flexibiliteit door de verticale keystone correctie en lensshift.
  • Filterloos ontwerp en stofdichte behuizing verlaagt onderhoud en kosten.
  • LED lichtbron gaat tot 20.000 branduren mee.

  Voor- en nadelen van de Panasonic PT-LRZ35

  Briljante kleuren door de LED lichtbron.
  Flexibele installatie en verbindingsmogelijkheden voor teams
  Zeer betrouwbaar en lange levensduur tot wel 20.000 branduren.
  Door LED snel opgestart en direct uit te schakelen zonder afkoelperiode.
  Vergemakkelijkte installatie door de 1.3x lens zoom en lens shift.
  Stille beamer, aanwezigen blijven gefocust op uw presentatie.
  Geen hdmi kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de LED beamer

  Uitgebreide specificaties van de Panasonic PT-LRZ35 in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Panasonic PT-LRZ35
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 1 jaar op de beamer en 2 jaar of 1000 branduren garantie op de lichtbron (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De PT-LRZ35 heeft een projectieverhouding van 1.28:1 tot 1.69:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,28 tot 1,69 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,56 en 3,38 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3500
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  30.000: 1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Kantoor of klaslokaal
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.28:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.69:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  -30 - 30°
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1,3x handmatig
  De mogelijkheid om de positie van de beamerlens verticaal en/of horizontaal aan te passen. Hierdoor kan het beeld op het scherm worden gecentreerd of op een ander deel van het projectieoppervlak worden gericht zonder de beamer zelf te verplaatsen.
  Lens shift:
  +50%, +40%

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies