Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Panasonic PT-VZ470AJ

  Deze beamer van Panasonic maakt deel uit van de PT-VZ570 serie en bestaat in totaal uit 7 beamers. Elk type kenmerkt zich door een combinatie van hoge beeldkwaliteit, lage TCO (Total Cost of Ownership), flexibele installatie en samenwerkingsfuncties.

  Beste kwalificaties voor samenwerken

  Met de PT-VZ470AJ haalt u het beste uit twee werelden in huis. Een beamer die mobiel is en uitstekend werkt met hoge held...

  Panasonic PT-VZ470AJ

  Deze beamer van Panasonic maakt deel uit van de PT-VZ570 serie en bestaat in totaal uit 7 beamers. Elk type kenmerkt zich door een combinatie van hoge beeldkwaliteit, lage TCO (Total Cost of Ownership), flexibele installatie en samenwerkingsfuncties.

  Beste kwalificaties voor samenwerken

  Met de PT-VZ470AJ haalt u het beste uit twee werelden in huis. Een beamer die mobiel is en uitstekend werkt met hoge helderheid voor grote vergaderruimten en klaslokalen, maar gelijk een beamer die ook zeer goed te monteren is aan het plaffond.

  6 kleuren aanpassing en kleurcorrectie

  Corrigeer lichte kleurvariaties in het reproductiebereik van individuele eenheden die zijn ingesteld voor meervoudige projectie. Dit is vooral handig voor zij-aan-zij configuraties die beelden met ultrabreedbeeld weergeven. Zeer grote afbeeldingen kunnen naadloos worden gepresenteerd in auditoria en directiekamers.

  Daylight View Basic

  Panasonic-technologie zorgt voor scherpe en comfortabel bekeken beelden, zelfs met de blinds open door fijne details te verbeteren (met name in donkere delen van de afbeelding) die normaal gesproken moeilijk te zien zijn in lichte kamers. Een ingebouwde sensor meet omgevingslicht terwijl Daylight View Basic de halftoonkleur en -helderheid aanpast aan de omgevingsverlichting *.

  * Met Daylight View Basic ingesteld op AUTO-modus.

  Lage onderhoudskosten

  De lamp van de PT-VZ470AJ gaat tot 7.000 branduren mee (ECO2 modus). Hierdoor is vervanging van de lamp minder vaak nodig en dit resulteert in een kostenbesparing. Het zorgt tevens voor lagere belasting van het milieu.

  Voor- en nadelen van de Panasonic PT-VZ470AJ

  Zowel mobiel als met plaffondmontage te gebruiken.
  Krachtig met 4400 ANSI lumens.
  DIGITAL LINK voor snelle overdracht van data.
  Stille beamer met slechts 29 dB (in eco modus).
  Snel lamp of filter vervangen mogelijk.
  Schakelt automatisch uit.
  Geen draadloze connecties mogelijk.
  Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de beamer

  Uitgebreide specificaties van de Panasonic PT-VZ470AJ in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Panasonic PT-VZ470AJ
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met 1 AAA batterij
  - Software (CD)
  - Gebruikershandleiding (CD)
  - Lenskap

  Garantie

  2 jaar garantie op de beamer en 6 maanden of 500 branduren op de beamerlamp (wat het eerst bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De PT-VZ470AJ heeft een projectieverhouding van 1.1:1 tot 1.8:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,10 tot 1,80 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,20 en 3,60 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4400 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  10000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Vergaderen, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.1:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.8:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Handmatig
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking