Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Da-Lite LiteScreen Mat Wit High Gain

  Lichtgewicht, draagbaar projectiescherm direct klaar voor uw professionele presentaties op elke locatie. Dit projectiescherm is in Video-formaat (4:3) en in HDTV-formaat (16:9) verkrijgbaar. De koker is van aluminium en uitgevoerd in een matzwarte finish. 

  Lichtgewicht

  Voor presentaties op locatie is het prettig wanneer het mobiel projectiescherm lichtgewicht is en ...
  Da-Lite LiteScreen Mat Wit High Gain

  Lichtgewicht, draagbaar projectiescherm direct klaar voor uw professionele presentaties op elke locatie. Dit projectiescherm is in Video-formaat (4:3) en in HDTV-formaat (16:9) verkrijgbaar. De koker is van aluminium en uitgevoerd in een matzwarte finish. 

  Lichtgewicht

  Voor presentaties op locatie is het prettig wanneer het mobiel projectiescherm lichtgewicht is en makkelijk in gebruik. Hiervoor biedt Da-Lite dit projectiescherm waarbij de koker op de grond wordt geplaatst en vervolgens het projectiedoek van het mobiel projectiescherm omhoog getrokken wordt. De LiteScreen is geschikt voor professioneel gebruik of zelfs thuisgebruik.

  Kenmerken LiteScreen

  - Flexibele en traploze instelling van de hoogte mogelijk door soepel pneumatisch schaarmechanisme.
  - Flexibele kijkhoogte instelling middels extra zwart kader tot aan onderzijde.
  - Zwart kader verhoogt waargenomen helderheid van geprojecteerde beeld.
  - De LiteScreen staat stabiel dankzij de twee poten die bij het opzetten worden uitgeklapt.

  Meerdere afmetingen verkrijgbaar

  Elk Litescreen projectiescherm wordt voor u op maat gemaakt. Dit scherm is in de volgende maten verkrijgbaar:

  BuitenmaatZichtmaat
  128x98122x91
  168x128162x122
  211x160203x152

  Doeksoort 

  De LiteScreen wordt standaard geleverd met een matwit high gain projectiedoek. Het doek heeft een zwarte achterzijde. Het projectiedoek voldoet aan de eisen voor brandwerendheid van bouwmaterialen en bouwdelen.

  Voor- en nadelen van de LiteScreen

   Zeer eenvoudig op te zetten.
   De hoogte van het projectiescherm is in te stellen.
   Zeer geschikt voor professioneel gebruik.
   De koker is niet bekleed met zwart tapijt om deuken en krassen tijdens transport tegen te gaan.

  Uitgebreide specificaties projectiescherm 

  Uitgebreide specificaties LiteScreen in PDF 

  Garantie

  U krijgt twee jaar garantie op een Da-Lite Litescreen projectiescherm

  Productspecificaties

  Technische gegevens
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  04:03
  Het doek van een projectiescherm heeft meestal een matte afwerking om schittering en hotspots te verminderen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het geprojecteerde licht over het schermoppervlak.
  Doeksoort:
  Mat Wit
  Het gebruik van gespannen doek minimaliseert het risico op golven of rimpels op het projectieoppervlak, wat belangrijk is voor een heldere en scherpe beeldweergave. Een vlak en gespannen doek zorgt ervoor dat het geprojecteerde beeld uniform en vervormingsvrij is.
  Gespannen doek:
  Gain:
  1.0
  Kijkhoek in °:
  120°
  Projectieschermen met Ambient Light Reduction kunnen specifieke ontwerpelementen bevatten die zijn ontworpen om het effect van omgevingslicht te verminderen. Dit kan onder meer betrekking hebben op het gebruik van materialen met een hoge contrastverhouding, speciale coatings of technologieën die ongewenst licht absorberen.
  Ambient Light Reduction:
  Door een donkere achtergrond te bieden boven het geprojecteerde beeld, helpt de blackdrop om het contrast tussen het beeld en de omliggende omgeving te vergroten. Dit is met name gunstig in situaties waarin er omgevingslicht van bovenaf is.
  Blackdrop:
  Net als de zwarte rand boven draagt de zwarte rand onder bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Het is met name gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht van onderaf.
  Zwarte rand onder:
  3 t/m 4 cm
  Net als bij andere zwarte randen draagt de aanwezigheid van zwarte randen aan de zijkanten bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Dit is vooral gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht aan de zijkanten.
  Zwarte rand links/rechts:
  De zichtmaat is de daadwerkelijke breedte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Breedte (zichtmaat):
  128 t/m 211 cm
  De zichtmaat is de daadwerkelijke hoogte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Hoogte (zichtmaat):
  98 t/m 160 cm
  De beeldschermdiagonaal is de diagonale afmeting van het schermoppervlak waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is uitgedrukt in inches.
  Beeldschermdiagonaal (inches):
  60" t/m 100"
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  Basis resolutie
  Projectie:
  Voorkant
  Edge Blending is een techniek waarbij de overlappende gebieden van afzonderlijke projecties worden aangepast om een naadloos geïntegreerd en uniform beeld te produceren. Dit wordt vaak gebruikt in situaties waarbij meerdere projectoren worden gebruikt om een groot projectieoppervlak te bedekken.
  Edge Blending:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking